johny Postat Octombrie 8, 2012 Partajează Postat Octombrie 8, 2012 Stie cineva unde se face o geometrie calimea la Pajero Sport in Bucuresti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Noiembrie 7, 2013 Partajează Postat Noiembrie 7, 2013 Re: Reglaj geometrie Un an mai tarziu si 3 geometrii facute prost am si eu aceeasi intrebare. Mentionez ca le-am facut in zona piata sudului. AM nevoie sa imi calculeze si unghiul de cadere al rotii. Multumesc anticipat. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Noiembrie 7, 2013 Partajează Postat Noiembrie 7, 2013 Re: Reglaj geometrie Str viitorului colt cu Bl Dacia, in Bucureshit,binenteles. Incec si o vizualizare -link cu Varu Gogu.....sper ca merge, este in parcrea aia din mijlocul intersectiei pe stinga ,mergind din directia piata>mosilor pe Dacia https://maps.google.ro/maps?expflags=enable_star_based_justifications:true&ie=UTF8&cid=6010580427161642777&q=Pia%C5%A3a+Gemenii&iwloc=A&gl=RO&hl=en Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Noiembrie 7, 2013 Partajează Postat Noiembrie 7, 2013 Re: Reglaj geometrie Eu am facut la GTC, dupa ce am schimbat suspensia. La Mitsubishi e mai complicat, ca are placutele alea pe fata care trebuie scoase sau adaugate, dupa caz, si service-urile obisnuite ori nu se baga, ori se fac ca fac treaba si nu umbla la alea, fie ca nu stiu, fie ca nu au chef. Asa ca eu personal recomand un service care stie 4x4 si care sa aiba si scule pentru geometrie roti. Si GTC este unul dintre putinele existente. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NICU007 Postat Noiembrie 7, 2013 Partajează Postat Noiembrie 7, 2013 Re: Reglaj geometrie Eu ii recomand pe cei de la Autosoft. Cel putin la mine la Terrano 2 au facut treaba buna. ex. SUZUKI SAMURAI 1992 - little red car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Noiembrie 7, 2013 Partajează Postat Noiembrie 7, 2013 Re: Reglaj geometrie Multumesc tuturor! La Autosoft ma gandeam si eu, dar ma gandesc si la varianta lui RZV Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Noiembrie 7, 2013 Partajează Postat Noiembrie 7, 2013 Re: Reglaj geometrie In urma cu 2-3 ani, pe vremea mitsu 3,5 la etape :grin: stiu ca era aglomerata rau locatia.....imi aduc aminte perfect cum am pierdut acolo o zi cindva pt ca niste kamikaze cu mitsu dála :grin: vroiau sa-si rezolve problema asta fix joi,inainte de inscrierea la concurs...... GTC sunt fan , dar nu am facut unghi niciodata acolo pt ca nu stiam ca fac asa ceva. Autosoft daca mergi la loctia cu meseriasul recomandat sau cunoscut, altfel nu recomad. Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sica_tk Postat Noiembrie 12, 2014 Partajează Postat Noiembrie 12, 2014 Re: Reglaj geometrie Recomandare : in Catelu ( in capatul B-dului Th Pallady, spre autostrada A2. Sunt vreo 2-3 centre de Geometrie, dotate super si iau cam 50 lei. Am fost cu o masina la Autosoft...dezamagire pe 150 lei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate