L_Francisc Postat Aprilie 24, 2008 Partajează Postat Aprilie 24, 2008 Am un Opel Frontera din 1993, 2,3 TDR, recent am scimbat tot uleiul. Am bagat solutie de curatat motorul am dat jos filtru, busonul, am stat vreo 30-40 min sa se goleasca tot, masina ii pe plan vertical.Pus totul la loc strans. Pe toate manulalele programele scrie ca imi intra 5,6 L de ulei eu am bagat 5.5 L...................... ACUM VINE PROBLEMA !!!! pe joja imi indica mai mult , mult peste MAX , am calculat si este aproximativ 2L.Mentionez ca joja vine de la alta masina si s-ar putea ca semnele dp ea sa nu corespunda cu realitatea. E posibil prin absurd sa fie prea mult ulei decat trebuie?????? nu ii nimic modificat la motor (ma refer la baie). iata si dimensiunile unde este uleiul acum si inde sunt semnele ca sa intelegeti ce zic: |....................|oil level now........< max.+1,7cm-.min>... (.........18,6cm.).......................(...........2,5cm.......) (......................24,5 cm........................................) Deci care ii nelamurirea mea . ESTE POSIBIL SA AM MAI MULT ULEI???? desi am bagat ca scria in cartea tehnica sau ii joja de vina. Poate sa-mi zica vreun posesor de Frontera cu 2.3 TD ce dimensiuni are joja de la intrare in teava pana in capat???? Astept raspunsuri.... eu cred ca'i ok si ii de vina joja dar cine stie.....se poate afla prin alt mod decat prin intermediul jojei daca am prea mult ulei???? Don't hate the player, hate the game! Toyota Hilux Vigo 3.0 D4D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Aprilie 24, 2008 Partajează Postat Aprilie 24, 2008 Re: Problema schimb ulei,,, joja suspecta???? baia de ulei nu este lovita/infundata? Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Aprilie 25, 2008 Partajează Postat Aprilie 25, 2008 Re: Problema schimb ulei,,, joja suspecta???? 5.5 litri trebuie ulei la motorul tau. robabil joja nu este a motorului. Da eventual alte semne pe ea la plin pana gasesti una buna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Aprilie 25, 2008 Partajează Postat Aprilie 25, 2008 Re: Problema schimb ulei,,, joja suspecta???? .Mentionez ca joja vine de la alta masina si s-ar putea ca semnele dp ea sa nu corespunda cu realitatea. si dupa 2 sticle devin io cred ca tiu-ai rapsuns singur. incearca c-0sarma, romaneste, poate se pupa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate