stanley Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Se pune problema montarii a 4 proiectoare de distanta pe acoperisul masinii. Datorita faptului ca am montat un cort rigid pe acoperis, datorita spatiului limitat am optat pentru 4 bucati HELLA Comet 550 cod 1 FD 005 700-301 (dreptunghiulare). Cei de la ATPExodus le pot aduce in principiu, pretul este rezonabil - cca 43 euro/buc-(fiind un model mai vechi), dar ar dura mult plus ca este nesigura comanda Pe net tipul asta de proiectoare sunt comercializate online - ebay si de catre diverse firme. Poate cineva sa-mi recomande o varianta mai serioasa de unde sa pot comanda online? In Romania, in afara de ATPExodus stie cineva sa mai aduca cineva proiectoare HELLA? Ar mai fi WESEM, la cca jumatate de pret, dar este totusi diferenta de calitate Multumesc! Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claunakis Postat Octombrie 16, 2012 Partajează Postat Octombrie 16, 2012 (editat) Re: Modalitate cumparare online proiectoare HELLA Salut, de pe e-bay poti cumpara linistit cel putin din UK sau Germania, bineinteles verifici si feedback-ul vanzatorului sa fie spre 100% respectiv nr. de articole vandute, deasemenea eu iti recomand sa platesti prin PayPal ca sa fii siguri ca nu iei teapa. Ai mai jos un link de unde poti cumpara Hella: http://www.ebay.co.uk/sch/m.html?_nkw=hella&_sacat=0&_odkw=&_ipg=25&_osacat=0&_armrs=1&_ssn=xenonlv P.S. toate articolele din link sunt de la acelasi vanzator Editat Octombrie 16, 2012 de claunakis Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat Octombrie 25, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2012 Re: Modalitate cumparare online proiectoare HELLA Salut, de pe e-bay poti cumpara linistit cel putin din UK sau Germania, bineinteles verifici si feedback-ul vanzatorului sa fie spre 100% respectiv nr. de articole vandute, deasemenea eu iti recomand sa platesti prin PayPal ca sa fii siguri ca nu iei teapa. Ai mai jos un link de unde poti cumpara Hella: http://www.ebay.co.uk/sch/m.html?_nkw=hella&_sacat=0&_odkw=&_ipg=25&_osacat=0&_armrs=1&_ssn=xenonlv P.S. toate articolele din link sunt de la acelasi vanzator Salut, Multumesc, m-am uitat, este interesant link-ul! Am gasit intre timp o firma din Bucuresti care mi le-a si trimis (chiar codul de care aveam nevoie - similare cu modelul 181 classic din link), urmeaza sa le montez. Eu am patit cu firma Padocks din Anglia, vroiam cauciucuri Khumo MT 265/75R16, au confirmat ca au in stoc, am facut plata cu cardul VISA ca ulterior sa zica ca de fapt nu au si vroiau sa-mi bage pe gat BFG MK2, pana la urma am iesit bine ca am luat 6 buc. Sahara Insa 235/85R16 de care sunt multumit privind comportamentul in noroi. Am mai auzit de cazuri de astea la vanzari on line cand figureaza ca au in stoc un anumit produs, iti iau banii prin card (nu te pot fenta pentru ca ei intra in posesia banilor doar dupa ce se livreaza marfa), dar vor apoi sa-ti livreze ce vor ei. Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate