Max Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 (editat) Cunoaste cineva modele de microbus Toyota Granvia? Stiu ca sunt importate direct din Japonia in Anglia, bineinteles cu volanul pe dreapta. Au motoare de 3L turbodiesel 1KZTE exact ca pe HiluxSurf, Landcruiser seria 70, Seria 90 etc... A condus cineva asa ceva? Multumesc As avea aceleasi intrebari si despre o alta raritate respectiv Mazda Bongo. E tot un microbus. Editat Octombrie 11, 2012 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 12, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2012 (editat) Re: Cunoaste cineva Toyota Granvia? Am mai gasit inca o masina din aceeasi gama si cred ca asta le intrece pe cele de mai sus: Nissan Elgrand 1996 3200 turbo diesel 4x4 cu diferential central blocabil Este o masina bestiala ca aspect, dotari, confort si performante. Sper ca in scurt timp sa am si eu in batatura una din asta. As opta mai mult pe Nissan. Toate aceste modele sunt facute pentru piata japoneza si importate second hand in Anglia. Editat Octombrie 12, 2012 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate