Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

trial prietenesc la oradea-betfia

farcasradu

Postări Recomandate

Cu deosebita placere si respect va invita asociatia Descopera Romania 4x4 pe 28 octombrie la un trial prietenesc(a sasea editie)la oradea de la orele 13.daca pana acuma aceste competitii le organizam la hidisel de data aceasta se va tine la Betfia,localitate la care se ajunge din Baile 1 mai.Terenul este privat si vom pune undicatoare la iesirea din Oradea catre Baile Felix.Vom incerca sa croim un traseu cat mai interesant,vom dispune si de un loc de joaca ptr copii (vom avea si cateva persoane care sa se ocupe de ei ptr relaxarea si linistea celor prezenti)Se va organiza si o competitie ptr atv-uri,a doua editie si de asemenea vom avea un bar si o bucatarie in aer liber.Cel mai fain ar fi sa veniti de vineri sau de sambata ptr ca in Baile 1mai sau Felix a-ti putea beneficia de cazare foarte ieftina in conditii de trei stele+baie in piscine cu apa termala care functioneaza non stop. Intr-un cuvant ne-ati face o deosebita placere sa raspundeti afirmativ invitatiei lansate de noi.Ptr orice detalii va raspundem la urmatoarele nr.0745773987-Rdu=0753798792-cipri;0740808786-coco.Vom comunica si coordonatele.multumim ptr atentie!!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: trial prietenesc la oradea-betfia

Eu unul ma agit de o buna perioada de timp ptr acest eveniment..de aceea(cred ca sunt in asentimentul tuturor celor din Oradea)m-as bucura ca toti cei ce citesc aceasta postare sa binevoiasca sa dea curs invitatiei noastre..aSTEPTAM PE TOATA LUMEA CU BRATELE DESCHISE!Sigur nu veti regreta!Noi suntem oameni buni,cu inima mare si tanara!

Link spre comentariu

traseele sper sa fie cat mai interesante si o noutate va fi posibilitatea de a le modifica la cerere (cu un grad de dificultate mai mare sau mai mic).pentru ca terenul se situeaza la marginea unei paduri care la nici un km de parcul betfia va poate oferi niste namoale fara fund si capat puteti "ateriza" chiar din 26 sau 27 octombrie.dar cel mai important cred ca va fi ospitalitatea de care se vor bucura toti cei prezenti din partea membrilor "asociatiei descopera Romania 4x4".noi va asteptam cu mult drag!!!

Link spre comentariu

ma bucur ca ti se pare interesanta ideea..daca le ingropi pana la jumatate,cel mult, au efect de tramdulina..daca le ingropam mai mult deja lucrurile ar fi stat altfel..dar cate idei ar prinde viata..lipsa banilor isi spune cuvantul..

Suuuunt fericit:grin: o sa am o trambulina, de cauciuc inca:banana specialitatea mea este saltul si ruptul grupului fata:ha::gr1:lr speram sa nu ploua tare pt ca atunci o sa amanam o saptamana

Editat de Astral
Link spre comentariu

nu demult am terminat lucrul pentru traseele de la betfia..au venit si multi sa le incerce..s-ar parea ca maine va fi o zi cu multa adrenalina(numai bine ploua acum si ar fi fost destul de sec fara un pic de apa),nu vor lipsi mancarea.bautura,bograciul si mai ales buna dispozitie..va asteptam cu mult drag..apropo vor veni si cu caii vecinii si veti avea ocazia sa si calariti..

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare