liviuoff Postat Octombrie 12, 2012 Partajează Postat Octombrie 12, 2012 salutare asa cum spune si titlul am nevoie de la un pajero scurt mk2 urmatoarele ,un brif mic sau mare .tablita respectiva cu serie de caroserie de la habitaclu motor,se afla in partea din stanga este prinsa in doua nituri . am nevoie de acte si tablita pentru RAR, eu am schimbat caroseria la mine ,si cei de la RAR au zis ca le trebui un act de proveninenta la caroserie ,tablita si un brif ceva de genu asta astept oferte pe pm sau mess calibracrazy@yahoo.com sau tel 0769243769 Multumesc :tk KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Octombrie 15, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2012 Re: acte mitsubishi pajero mk2 chiar nu este nimeni care dezmembreaza pajero in 2 usi de anglia si nu ii mai trebuiesc actele ? KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Octombrie 15, 2012 Partajează Postat Octombrie 15, 2012 Re: acte mitsubishi pajero mk2 Pe jighi l-ai sunat sa-l intrebi? Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Octombrie 15, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2012 Re: acte mitsubishi pajero mk2 am vorbit cu jan si nu prea se poate mi-a trimis o copie dupa un brif ceva de genul asta ,....... KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Octombrie 24, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2012 Re: acte mitsubishi pajero mk2 chiar nu are nimeni ? KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kkkristi Postat Octombrie 24, 2012 Partajează Postat Octombrie 24, 2012 Re: acte mitsubishi pajero mk2 acte austria, 2 brifuri,cartea masinii.... tablita de deasupra motorului..... numerele rosii, dovada de la politie....daca vrei si seria de sasiu, ma refer la bucata de sasiu pe care e seria ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Octombrie 30, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Re: acte mitsubishi pajero mk2 gata am rezolvat mii de multumiri lui kkkristi:h5 KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Re: acte mitsubishi pajero mk2 Deci se poate inchide discutia sa inteleg... [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate