mangusta Postat Ianuarie 11, 2014 Partajează Postat Ianuarie 11, 2014 (editat) Re: 4runner 1st gen - The Climber Merci de invitatie, sincer chiar as vrea sa o vad :grin: a insemnat mult pentru mine aceasta masina. Ma mir de partea electrica, stiu ca erau probleme si acolo, ma gandeam ca e ceva mai serios. Ma bucur tare sa aud ca incepe o viata noua :) Nasol cu actele... daca vine ceva te anunt :ha1 Merci de poze, arata la fel (pe exterior) :) Editat Ianuarie 11, 2014 de mangusta www.romulusboicu.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Ianuarie 11, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2014 Re: 4runner 1st gen - The Climber :) au fost probleme, am rezolvat citeva, mai rezolvam pe parcurs. exteriorul la primavara sau cind termin garajul acoperit. vopsitorii n-au facut treaba buna. sau poate o colantez, dau cu ceva inhibitor, pun colant si pe sub ea dau clor-cauciuc sau durbak... dar de dus la vopsitorie, ca sa dau 1000eur, nu vreau. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mangusta Postat Ianuarie 11, 2014 Partajează Postat Ianuarie 11, 2014 Re: 4runner 1st gen - The Climber Da nu prea se merita. Stiu ca cei care au vopsit-o au pus destul de mult chit pe ea. Cred ca am ceva poze cu ea in timpul lucrarilor. Arata demential cand iesise de la tinichigerie. Nu stiu ce a avut pe dedesubt, dar a si stat mult in soare, de aici si crapaturile. Daca o cureti si ii dai un base coat de protectie, dupa aia poti sa o colantezi. Daca se zgarie pe coclauri se poate schimba folia :wink: www.romulusboicu.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Martie 7, 2014 Autor Partajează Postat Martie 7, 2014 (editat) Re: 4runner 1st gen - The Climber deci, continuam: pivoti, bucsaraie (toata, fata/spate), semicaseta, capete de bara, etrieri, placute, saboti, discuri, tampon CV si ceva evacuare - noi. astept transportul sa ajunga :grin: cloncanea toata la gropi si se comporta cam ciudat volanul. vedem dupa aia daca e si caseta de schimbat... Editat Martie 7, 2014 de air_wolf 1 The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mangusta Postat Iunie 4, 2014 Partajează Postat Iunie 4, 2014 Re: 4runner 1st gen - The Climber Noutati ceva? Poze? www.romulusboicu.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Iunie 10, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2014 Re: 4runner 1st gen - The Climber da, se pare ca vin cu ea la BWA... daca esti prin zona, da-mi un semn si ne vedem :2dr The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate