Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

4runner 1st gen - The Climber

air_wolf

Postări Recomandate

Re: 4runner 1st gen - The Climber

Merci de invitatie, sincer chiar as vrea sa o vad :grin: a insemnat mult pentru mine aceasta masina.

Ma mir de partea electrica, stiu ca erau probleme si acolo, ma gandeam ca e ceva mai serios. Ma bucur tare sa aud ca incepe o viata noua :)

Nasol cu actele... daca vine ceva te anunt :ha1

Merci de poze, arata la fel (pe exterior) :)

Editat de mangusta
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:) au fost probleme, am rezolvat citeva, mai rezolvam pe parcurs.

exteriorul la primavara sau cind termin garajul acoperit. vopsitorii n-au facut treaba buna. sau poate o colantez, dau cu ceva inhibitor, pun colant si pe sub ea dau clor-cauciuc sau durbak...

dar de dus la vopsitorie, ca sa dau 1000eur, nu vreau.

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

Da nu prea se merita.

Stiu ca cei care au vopsit-o au pus destul de mult chit pe ea. Cred ca am ceva poze cu ea in timpul lucrarilor. Arata demential cand iesise de la tinichigerie. Nu stiu ce a avut pe dedesubt, dar a si stat mult in soare, de aici si crapaturile. Daca o cureti si ii dai un base coat de protectie, dupa aia poti sa o colantezi. Daca se zgarie pe coclauri se poate schimba folia :wink:

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

deci, continuam: pivoti, bucsaraie (toata, fata/spate), semicaseta, capete de bara, etrieri, placute, saboti, discuri, tampon CV si ceva evacuare - noi. astept transportul sa ajunga :grin: cloncanea toata la gropi si se comporta cam ciudat volanul. vedem dupa aia daca e si caseta de schimbat...

Editat de air_wolf
  • Like 1

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

da, se pare ca vin cu ea la BWA... daca esti prin zona, da-mi un semn si ne vedem :2dr

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare