emicos Posted October 12, 2012 Share Posted October 12, 2012 (edited) Am schimbat voinicul si mult incercatul Galoper cu un nou Mitzu complet nevinovat. [ATTACH=CONFIG]153619[/ATTACH] Edited October 12, 2012 by Astral Link to comment Share on other sites More sharing options...
cleotrans75 Posted December 26, 2012 Share Posted December 26, 2012 Re: Mi-am schimbat masina! Salut si in primul rand s-o stapanesti sanatos.Am si eu o intrebare:intr-o poza esti pe un pod,cred ca era pt cale ferata suspendata.Spune-mi si mie unde se afla?Undeva prin Gorj-Valcea?Stiam de asa ceva dupa timpul lui Ceausescu,dar parca n-a mai fost terminat proiectul.Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
emicos Posted December 28, 2012 Author Share Posted December 28, 2012 Re: Mi-am schimbat masina! salut, traseul a fost organizat pe langa Curtea de Arges a fost in cadrul unei etape de campionat organizata de cupa Kamikaze. noi am mers pe Road Book e cam complicat sa iti dau traseul pentru ca nu prea tin minte mare lucru. acolo intr-adevar a fost o cale ferata nefinalizata cu tuneluri si viaducte extrem de interesant. Daca vrei sa ajungi pe acolo o sa incerc sa iau legatura cu unul din organizatori sa ne dea punctul de intrare si de iesire. cu drag si la multi ani emicos Link to comment Share on other sites More sharing options...
nomad Posted December 28, 2012 Share Posted December 28, 2012 Re: Mi-am schimbat masina! Am schimbat voinicul si mult incercatul Galoper cu un nou Mitzu complet nevinovat. [ATTACH=CONFIG]153619[/ATTACH]ATTACH=CONFIG]153625[/ATTACH] Deci urmeaza un nou proiect?Bafta! Life's Too Short To Drive Boring Cars Link to comment Share on other sites More sharing options...
emicos Posted December 28, 2012 Author Share Posted December 28, 2012 Re: Mi-am schimbat masina! multumesc o sa va tin la curent cu evolutia ulterioara. la multi ani emicos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts