Ignis Postat Octombrie 13, 2012 Partajează Postat Octombrie 13, 2012 Mi-am permis sa deschid un topic nou pentru emisiunea "Romania Te Iubesc" de Duminica 14.10.2012 de la Pro TV ora 18:00 in care se va vorbi despre ce a fost si cum s-a falimentat si vandut pe nimic uzina ARO. Mai multe detalii despre emisiune gasiti si in link-ul urmator: http://romaniateiubesc.stirileprotv.ro/stiri/furt-prostie-si-dezinteres-controlat-afla-de-ce-a-disparut-aro-duminica-la-romania-te-iubesc.html 1 :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Octombrie 13, 2012 Partajează Postat Octombrie 13, 2012 Re: ARO la PRO TV Vazusem si eu promo-ul, dar nu mi-a trecut prin cap sa atrag atentia si altora. Bravo Ignis! Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Octombrie 13, 2012 Partajează Postat Octombrie 13, 2012 Re: ARO la PRO TV Interesant. Voi incerca si eu sa urmaresc emisiunea pe net. :g Cu respect, Teodor. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Octombrie 13, 2012 Partajează Postat Octombrie 13, 2012 Re: ARO la PRO TV daca nu ma insel si imi aduc bine aminte (o singura data am vazut reclama si aia pe fuga) apare un aro (parca spartana) cu ARM/AMR la numar... imi pare cunoscut... vreun colg cumva? Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Octombrie 13, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2012 Re: ARO la PRO TV Cred ca o sa apara cateva masini intretinute mai bine, probabil ca au luat legatura cu niste pasionati. :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmir Postat Octombrie 13, 2012 Partajează Postat Octombrie 13, 2012 (editat) Re: ARO la PRO TV Este a unui pasionat de Aro din C-lung , are simexuri si omul bate muntii Muscelului in lung si in lat Editat Octombrie 13, 2012 de cosmir Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin1 Postat Octombrie 14, 2012 Partajează Postat Octombrie 14, 2012 Re: ARO la PRO TV A fost emisiunea in seara asta.Sunt sigur ca a avut o audienta foarte mare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Octombrie 14, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2012 (editat) Re: ARO la PRO TV Puteti gasi aici inregistrarea partea 1, 2 si 3: http://romaniateiubesc.stirileprotv.ro/emisiuni/2012/sezonul-2/aro-disparitia-unui-simbol-partea-i-cum-a-ajuns-un-brand-international-si-de-ce-a-fost-ingropat.html http://romaniateiubesc.stirileprotv.ro/emisiuni/2012/sezonul-2/aro-disparitia-unui-simbol-partea-ii-masurile-extreme-pentru-salvarea-uzinei-au-ajuns-subiect-de-film.html http://romaniateiubesc.stirileprotv.ro/emisiuni/2012/sezonul-2/aro-disparitia-unui-simbol-partea-iii-istoricul-unei-privatizari-furt-prostie-dezinteres-controlat-si-interes-tintit.html Editat Octombrie 14, 2012 de Ignis :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Octombrie 16, 2012 Partajează Postat Octombrie 16, 2012 Re: ARO la PRO TV interesant!!! http://www.youtube.com/watch?v=vPc0o9cg3DY&feature=channel&list=UL range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Octombrie 16, 2012 Partajează Postat Octombrie 16, 2012 Re: ARO la PRO TV Multumim pentru link-uri deorece eu nu am reusit sa ma uit duminica :h5 . Nu stiam chestia cu Aro Oltcit si Suzuki Vitara... Cu respect, Teodor. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
todo_tdo Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 Re: ARO la PRO TV Da , foarte interesant cum uni stiu sa dea o tara intreaga sau mai exact industria unei tari pe tava de aur unor speculanti, si sa primeasca niste bani care pana la urma nu ai pot duce cu ei in pamant, uitati aici un link cu un model de la aro dragon care cred ca il stiati deja , eu am senzatia ca daca s-ar mai fi produs la aro prin Afganistan si prin toate teatrele de razboi ar fi fost plin cu asa ceva , bineinteles ca ar fi trebuit sa bage ceva bani in retehnologizarea uzinei dar uite la dacia de ce nu s-a putut face la fel ca doar si aro putea fi la fel de bine folosit in safari ca si omologul sau britanic land rover.sper sa imi dati dreptate, ca daca te uiti de la exterior incepand si continuand cu interiorul sunt leite de exemplu cotiera de la aro este exacat cu cea de la LR def. si bordul ... totul este la fel de "spartan" sunt ca doi frati doar ca unul nu are volanul unde trebuie :)) si este plecat pe o insula, fara a o spune intr-un mod rautacios ca doar sunt innebunit dupa defender mai ales cel cu "bena". oricum cred ca cei de la LR ar fi fost invidiosi pe aro mai ales daca le puneai o poza cu bugaro si cross lander. am facut o mica comparatie intre cele doua modele in paint cu cateva poze incepand de la aro bugaro si crosslander si omologii lor de la LR dar nu pot sa atasez pozele din pacate, oricum sunt sigur ca stiti masiniile.ideea aceasta ma inspirat si pe mine pt un subiect de sugerat celor de la romani te iubesc .... o sa va tin al curent daca iese bine :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
todo_tdo Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 (editat) Re: ARO la PRO TV sper ca am reusit ceva aici cu poza asta ... sper Editat Decembrie 19, 2012 de todo_tdo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 (editat) Re: ARO la PRO TV aro dragon? cea mai buna gluma:) in teatrele de operatiuni? ma dau pe jos de ras adica, ce, nu se mai gasesc gunoaie aiurea si trebuia sa umplem afganistanul de aro? :) ca idee, am vazut dragonul la lansarea oficiala: a facut aproximativ 300m pe cam, dupa care i s-au desprins lansatoarele de grenade si i-au cazut pe jos nu e gluma :) aspecte ce subliniaza nivelul tehnologic al acestui morman de fiare: manerele usilor sunt niste manere de usi de m, gasite probabil de vreun kludger (cu tcm la baza) autothon. in rest... vai de mama ei. si-a sarmanilor care se presupune c-ar fi trebuit s-o indure... le: ma uit la tot romanii astia verzi, patrioti, nu ne vindem tara, am fost spoliati, rapturi, etc invatati sa scrieti corect in limba romana, ca va dati singuri cu mucii in fasole... Editat Decembrie 19, 2012 de svejk 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate