CarDriver Posted October 14, 2012 Share Posted October 14, 2012 (edited) Buna, Vine iarna si vreau sa aflu daca incalzirea in scaune este la Mitsubishi Pajero Sport 2.5 doar in sezut scaun sau si in spatar? Poate stie cineva si niste link-uri catre scheme electrice si manual reparatii pentru Mitsu'. Busola e cumva iluminata seara? Daca da, cum se inlocuieste beculetul din ea? Multumesc. Edited October 14, 2012 by CarDriver Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted October 14, 2012 Share Posted October 14, 2012 Re: Incalzire scaune ? Busola e iluminata tot timpul. Sunt doua becuri minuscule care ii dau lumina. E mai complicat cu schimbatul lor, se desface consola aia bucati, pana ajungi la busola, apoi e compliat de schimbat si becurile ca sunt niste "picioruse" pe acolo care trebuie potrivite, etc. Eu am vazut operatiunea facuta la mine, m-am enervat doar privind. Si dupa 2 saptamani s-au ars iar... Complicat de gasit si becurile, doar de prin dezmembrari, cred... Un manual de Pajero Sport iti pot da eu, daca-mi dai o adresa unde sa-ti trimit. Asta daca nu-l gasesti pe la sectiunea cu manuale, de pe forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CarDriver Posted October 16, 2012 Author Share Posted October 16, 2012 Re: Incalzire scaune ? Multumesc, Optimus, pentru raspuns. Manualul de utilizare al masinii l-am primit. O sa incep sa caut manuale de reparatie si scheme electrice pentru el. Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviu4x4 Posted October 16, 2012 Share Posted October 16, 2012 (edited) Re: Incalzire scaune ? Un sfat sigur prietenesc, renuntä la orice incälziri in scaune, dacä iti iubesti libidoul si activitatea sexualä !!!! Se stie demult...cäldura si "ouäle", douä linii paralele! Edited October 16, 2012 by Astral Caut oameni cu interese comune, morale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CarDriver Posted October 17, 2012 Author Share Posted October 17, 2012 Re: Incalzire scaune ? Eu, oricum si iarna beau vinul din frigider! ... [fulgu] ...:x :ha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
CarDriver Posted November 1, 2012 Author Share Posted November 1, 2012 (edited) Re: Incalzire scaune ? Desi Optimus m-a prevenit, m-au mancat degetele si am desfacut consola cu busola. Acum daca stie cineva codurile sau unde gasesc beculete conform celor din poza? ... Multumesc. Edited November 1, 2012 by CarDriver Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tavi D. Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 Re: Incalzire scaune ? Nu sunt foarte clare pozele, dar ar trebui sa le poti scoate din soclu si sa le gasesti la orice magazin de electrice. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alin Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 (edited) Re: Incalzire scaune ? Nu sunt foarte clare pozele, dar ar trebui sa le poti scoate din soclu si sa le gasesti la orice magazin de electrice. Exact , mai toate magazinele mai serioase de piese au becuri dintr-alea. Edited November 1, 2012 by Tavi D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CarDriver Posted November 1, 2012 Author Share Posted November 1, 2012 Re: Incalzire scaune ? Multumesc Tavi si Alin. Becurile sunt f. mici (inaltime max.10 mm si 4 mm diametru beculet). In plus e greu de scos beculetul (nu imposibil, insa aproape se distruge soclul ... nici eu n-am facut mecanica fina in schimb!) Am gasit beculete de 20 mm si 6 mm grosime ... dar is prea lungi! Mai incerc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexei Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 Re: Incalzire scaune ? nu se vad bine becurile in poze :( becuri din astea cu socluri mai speciale gasesti in Buc la Al Padrino. La mine la Nissan am desfacut bordul ca nu imi mai mergeau luminile de la clima - si acolo am la fel niste becuri cu socluri ciudate. DAR se puteau scoate becurile din socluri daca desfaceai sarmele lor de contact (munca de chinez batran... :old ) si am bagat in loc becuri echivalente / leduri care au mers la dimensiune si le-am impletit la loc sarmele pe socluri. Sper ca ai inteles ce am vrut sa spun Link to comment Share on other sites More sharing options...
CarDriver Posted November 1, 2012 Author Share Posted November 1, 2012 (edited) Re: Incalzire scaune ? Merci, Alexei! Bine zis ... munca de japonez mai degraba! ... doar in miniaturi nu-i intrece nimeni :sh2:sh2 ! Da, pozele lasa de dorit! ... o sa incerc sa le refac, dar ca idee si imagine am gasit ceva similar Bec T1 1/4W 12V R509TBDK, asta are soclu negru ... ale mele sunt gri in schimb! ... poza si o lista, cred utila si pentru altii am gasit intamplator aici http://www.hasmar.ee/productPics/0ctMlN_R509TDBK.JPG http://www.hasmar.ee/index.php?main=252&productCat=153&page=100&sess=361b837c331e691adad3219dda5e75da http://www.ringautomotive.co.uk/product_list.asp?cat1=1&cat2=44&cat3=1&order=&records=12 Te-am inteles si iti multumesc de sustinere :tk deoarece cred ca voi proceda ca tine ... sa gasesc ceva similar si sa-i iau becul sau sa gasesc led ... in schimb sa gasesc un japozez va fi mai dificil! :ha: :uameni Edited November 1, 2012 by CarDriver Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexei Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 Re: Incalzire scaune ? eu am cumparat becurile alea de la un magazin de pe str Maica Domnului din BUC, unde sunt multe magazine de electrice / electronice. pretul a fost derizoriu, comparativ cu ce se cere pe la magazinele de auto. Daca desfaci acolo, si reusesti sa scoti un bec macar, ii faci o poza de calitate buna, si imi spui parametrii lui, pot sa incerc sa ma uit eu pe la magazinele alea - daca nu aveti si voi pe la voi ceva magazine de astea de electronice. sau macar spune-mi exact codul becului, si ma uit si la magazinele astea de auto care ar putea sa aiba asa ceva Link to comment Share on other sites More sharing options...
CarDriver Posted November 6, 2012 Author Share Posted November 6, 2012 Re: Incalzire scaune ? Multumesc mult Alexei. :we Posibil sa o fi rezolvat. Am gasit niste becuri de bord de pe la VW LT. Urmeaza sa demontez iar consola si sa fac si niste poze cumva. Revin cu amanunte dupa "operatie"! :ft :pr1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DLI Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 Re: Incalzire scaune ? pai si cu incalzirea in scaune cum ramane?! ca parca asta e titlul topicului Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 Re: Incalzire scaune ? pai si cu incalzirea in scaune cum ramane?! ca parca asta e titlul topicului Am completat si in titlul topicului pentru ca in primul post este si intrebarea despre becul busolei.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
spooky Posted November 15, 2012 Share Posted November 15, 2012 (edited) Re: Incalzire scaune ? Iluminare busola ? Salutare. Eu am schimbat singur becurile de la busola. Becurile le-am luat de la reprezentanta Mitsubishi de pe Metalurgiei. Au venit pe comanda in cateva zile, nu au fost ieftine, dar nici extraordinar de scumpe. Cred ca mi-am luat si rezerver, dar pana acum nu s-au ars. Daca vrei, pot sa caut punga lor, cred ca o mai am, si sa iti dau exact codul lor. PS: Am gasit codul acestora: MR283314 BULB, CONSOLE METER Codul celorlalte becuri e MR308931 Spor la cautat! Edited November 15, 2012 by spooky Mitsubisji Pajero Sport 2.5TD din 2003 YO3INP Waze.RO Link to comment Share on other sites More sharing options...
CarDriver Posted November 19, 2012 Author Share Posted November 19, 2012 (edited) Re: Incalzire scaune ? Iluminare busola ? Buna, dragi colegi de forum, @DLI: Multam'fain ... e inca pe agenda!... caut o schema electrica momentan... @ASTRAL: Merci pentru completare!...de la una, am ajuns la doua "bube" si discutia a mers pe becuri mai mult...acu sa incep si pe incalzire sa vad ce are ... daca nu vine vara pana atunci! @SPOOKY: Multumesc pentru informatii si raspuns ... codurile prind bine si pe viitor, caci banuiesc ca se vor mai arde pe parcurs, nu neaparat la mine... Pe baza colegilor de forum am reusit iluminarea busolei si a ceasurilor din centru ... poze n-am reusit sa fac in acel moment, aparatul foto facand "figuri" ... am achizitionat becuri cod 89901176 de 1.2w, apoi le-am "implementat" in soclurile vechi dupa ce le-am scos becurile arse (e ceva de migaleala la acest capitol) ... insa rezultatul fiind ok, am uitat tot ce-am "patimit"... Multumesc tuturor pentru ajutor si intelegere ... Lucian Edited November 19, 2012 by CarDriver Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiberiu.okos Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 Re: Incalzire scaune ? Iluminare busola ? Am si eu nevoie de un ajutor, trebuie sa schimb consola cu busola, presiune ulei si cea cu volti, cum se desprinde de bord consola, este prinsa cu cleme sau si cu suruburi, am vazut ca tu ai desfacut-o. Astept un raspuns daca ma poti ajuta sau daca vrei la tel. 0740 484 522. Mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
CarDriver Posted April 17, 2015 Author Share Posted April 17, 2015 (edited) Re: Incalzire scaune ? Iluminare busola ? http://www.carpartscatalogs.info/mitsubishi/ E in cleme ... Desi cred ca ai rezolvat ... Abia azi am ajuns iar p-aci... Edited April 17, 2015 by CarDriver Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts