Astral Postat Octombrie 15, 2012 Partajează Postat Octombrie 15, 2012 Un site dedicat cu toate detaliile : http://www.redbullstratos.com/gallery/ REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Octombrie 16, 2012 Partajează Postat Octombrie 16, 2012 (editat) Re: Felix Baumgartner L-am vazut in direct ...i-au trebuit 2 ore si ceva sa urce...cu medie de 4-5 metri /secunda....a venit jos glont ...cate tehnologie cate pregatire , este primul concept sponsorizat de red bull care merita aplauze dupa parerea mea.....toate testele din timpul zborurului care s-au dat in direct si care or sa mai fie dezvaluite publicului fac din proiectul asta unul de top.Ma tot intrebam daca la final se spargea balonul.......cand avea timp saracul sa mai faca vreo procedura ....si la cat s-a expansionat heliul..acuma ma intrebam cat a fost 'halatul'' si daca si echipa romana ce mai face.........stiiti voi aia cu balonul cu racheta......e adevarat nu are sponsor pe red bull.....are pe statul roman.. Editat Octombrie 16, 2012 de Astral Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Octombrie 16, 2012 Partajează Postat Octombrie 16, 2012 Re: Felix Baumgartner M-am amuzat acum cateva minute... s-a gasit un curajos care sa minimalizeze tot: succesul marketingului Redbull. Ironia ar fi sa fie unul d'ala care are rau de inaltime si cand se urca pe scaunel. Cum zice reclama aia de bere: inca un presedintele al clubului de contraziceri. Mie mi se pare spectaculos ca o firma de energizante e atat de implicata in tot ce e sport extrem. De la salturi stratosferice mediatizate si cu buget urias pana la concursuri de downhill sau snowboard pentru niste copii pe care nu-i cunoaste nimeni dar care sunt apti de performante deosebite. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate