Marse Postat Noiembrie 16, 2012 Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 Re: E neagra, lunga si groasa! Sa se numeasca...Strumeleag! Are si a ta becuri, dar sunt arse :grin: Trebuie sa desfaci "cutia" cu butonasele si gasesti becurile in spate, le schimbi si gata, se face ziua. Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 Re: E neagra, lunga si groasa! Sa se numeasca...Strumeleag! BUUUUN!!! Multumesc:) Credeam ca asa e toyota din fabrica: ninja pe dinauntru! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 21, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2012 Re: E neagra, lunga si groasa! Sa se numeasca...Strumeleag! - lungire bielete ca erau scurte si rupte:D - IRONMAN :bx Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 21, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2012 Re: E neagra, lunga si groasa! Sa se numeasca...Strumeleag! - acum a primit si una mai groasa, tot neagra si lucioasa - si nu in ultimul rand...niste superbe 35/12.5 :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 21, 2012 Partajează Postat Noiembrie 21, 2012 Re: E neagra, lunga si groasa! Sa se numeasca...Strumeleag! Nenisoruleeee.....35/12.5 ??? :oo:shock::oo Strumeleag-strumeleag, da` nu-s prea mari roatele astea ??? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 22, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2012 Re: E neagra, lunga si groasa! Sa se numeasca...Strumeleag! Nu, nu sunt:) potrivit masuratorilor, am inca 20 de cm de la aripa la roata. :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 22, 2012 Partajează Postat Noiembrie 22, 2012 Re: E neagra, lunga si groasa! Sa se numeasca...Strumeleag! Pune Boolbare o poza cu stromeleagu intreg sa vaza si ochiul nostru minunea ...:old consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 22, 2012 Partajează Postat Noiembrie 22, 2012 Re: E neagra, lunga si groasa! Sa se numeasca...Strumeleag! Nu stie el dastea sa puna poze :D.Petre e ciordita de pe fb sa nu ma iei la stromeleag. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Noiembrie 22, 2012 Partajează Postat Noiembrie 22, 2012 (editat) Re: E neagra, lunga si groasa! Sa se numeasca...Strumeleag! ce gume are in poza de mai sus? ltb 34x10.5 de ce ai renuntat la ele? Editat Noiembrie 22, 2012 de air_wolf The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 22, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2012 Re: E neagra, lunga si groasa! Sa se numeasca...Strumeleag! Asa arata p seara:))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 22, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2012 Re: E neagra, lunga si groasa! Sa se numeasca...Strumeleag! ce gume are in poza de mai sus? ltb 34x10.5 de ce ai renuntat la ele? Dam 34/10.5 erau. Pt ca faceau un zgomot fantastic de nu ma puteam auzi gandind si pt ca fiind masina lunga, cu 35/12.5 sta mai bine pe drum. orice fel de drum. de tras le trage motorul fara sa simta. dar mai e un pic de lucru la contraaripa ca mi freaca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 Re: E neagra, lunga si groasa! Sa se numeasca...Strumeleag! Asa arata p seara:))) [ATTACH=CONFIG]158027[/ATTACH] Mda....se aproba pozitiv ! :ha: So....."let it snow !" REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 Re: E neagra, lunga si groasa! Sa se numeasca...Strumeleag! De lunga, poa' sa fie cat de groasa. De scurta sa nu fie prea subtire... Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cleo Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 Re: E neagra, lunga si groasa! Sa se numeasca...Strumeleag! Asa arata p seara:))) [ATTACH=CONFIG]158026[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]158027[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]158028[/ATTACH] Petre,pe seara sau pe zi, arata SUPERB ,mai ales cu 35'' pe ea. Cred ca 33 ar fi fost de ajuns , 35 o sa iti agate ! Oricum,alegerea e buna :wink: Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 23, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 (editat) Re: E neagra, lunga si groasa! Sa se numeasca...Strumeleag! Deocamdata agata! D'aia oamenii de stiinta au inventat flexul si barosul :wink: Va avea loc sa dea petreceri la cum manevreaza Stiu Eu Cine uneltele sfasietoare-lovitoare :ha: Later edit: din pacate revin la 34 :fr2 E prea mult de adaptat si nici flansele nu s centrate ca lumea si dau un joc in roti de zici ca danseaza lambada Editat Noiembrie 23, 2012 de Petre Niteanu a.k.a. bullbar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 Re: E neagra, lunga si groasa! Sa se numeasca...Strumeleag! Face opturi americane? :ha: Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Noiembrie 24, 2012 Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 Re: E neagra, lunga si groasa! Sa se numeasca...Strumeleag! deci le pui inapoi... vezi ca-s naspa, fac zgomot mult, cica nu descarca... :grin: cit vrei ca sa te scap de ele? :ap The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 25, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 Re: E neagra, lunga si groasa! Sa se numeasca...Strumeleag! deci le pui inapoi... vezi ca-s naspa, fac zgomot mult, cica nu descarca... :grin: cit vrei ca sa te scap de ele? :ap Vreau niste 35-uri. 10.5:) Cele pe care le am sunt belea, dar fac un zgomot de-nebunesti! Si descarca bine ca-s TSL-uri. Culmea ca-s si de iarma: M+S si se descurca bine daca le lasi la o presiune de 0.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Re: E neagra, lunga si groasa! Sa se numeasca...Strumeleag! din pacate n-am :( am tsl-uri pe 31" :D dar telul meu sint LTB-urile pe 34". parerea mea este sa le pastrezi, chiar daca sint zgomotoase. bfg-urile KM2 parca nu-s mt-uri... The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 27, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Re: E neagra, lunga si groasa! Sa se numeasca...Strumeleag! Dupa cum se poate vedea, noua suspensie arata bine:) gata cu pregatirile pt iarna ca si asa m-au secat la buzunar:ce Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Re: E neagra, lunga si groasa! Sa se numeasca...Strumeleag! Sa vina zapada ! LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
XXX Postat Martie 21, 2013 Partajează Postat Martie 21, 2013 (editat) Re: E neagra, lunga si groasa! Sa se numeasca...Strumeleag! Intre timp masina a ajuns la mine si cu permisiunea lui Petre o sa continui povestile cu si despre Strumeleag. Pentru inceput vreau sa cosmetizez putin masina,sa ii fac o revizie generala motor&anexe si sa schimb cam tot ce este pe sub ea pentru ca e amarala mare..... (pivoti,bucse,bielete,etc. adica tot). Pe viitor in functie de necesitate intentionez sa ii montez macar un blocant spate. Revin cu poze pe masura ce vor aparea modificari. Editat Martie 21, 2013 de XXX 1 4WORK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
staticrzr Postat August 14, 2013 Partajează Postat August 14, 2013 (editat) Re: E neagra, lunga si groasa! Sa se numeasca...Strumeleag! cu cat ai cumparat'o ? Editat August 15, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b97all Postat Noiembrie 7, 2013 Partajează Postat Noiembrie 7, 2013 Re: E neagra, lunga si groasa! Sa se numeasca...Strumeleag! Sa o stapinesti sanatos si cu folos ! poate multe masinuta asta ! butonu ala de care tot intrebi de pe maneta e cuplarea la 4x4 , deci ai doua unu over drive-u si celalalt cuplarea 4x4 , o simpla apasare de buton atunci cind simti masina instabila (pe zapada de exemplu ) Butonul rosu este pentru a decupla cutia automata, pentru cazurile in care trebuie tractata; cuplarea pe 4x4 se face din maneta precum si la cele cu cutie manuala Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate