gnok Postat Octombrie 19, 2012 Partajează Postat Octombrie 19, 2012 (editat) Re: E neagra, lunga si groasa! Sa se numeasca...Strumeleag! Oooo..nu ne-ai zis ca-i si lucioasa...felicitari .... Editat Octombrie 19, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Octombrie 21, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2012 (editat) Re: E neagra, lunga si groasa! Sa se numeasca...Strumeleag! Multumesc emanoeladrian:tk Din pacate eu n-am blocant pe masina, nici macar lsd:D asa ca o sa ncerc sa dau de manualul pt generatia a II-a. E mea e din 95, parca aprilie. Masina asta este destinata pt ture sau ajutoare. Deci altfel va fi "doatata" decat pt campionat. As fi interesat sa stiu cam ce se stie despre motor, in sensul ca la ce alt tip de toyota este pus. E un 3 l td. Don Semaca ai la fel pe a lu' matale? Editat Octombrie 21, 2012 de Petre Niteanu a.k.a. bullbar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Octombrie 21, 2012 Partajează Postat Octombrie 21, 2012 (editat) Re: E neagra, lunga si groasa! Sa se numeasca...Strumeleag! Multumesc emanoeladrian:tk Din pacate eu n-am blocant pe masina, nici macar lsd:D asa ca o sa ncerc sa dau de manualul pt generatia a II-a. E mea e din 95, parca aprilie. Masina asta este destinata pt ture sau ajutoare. Deci altfel va fi "doatata" decat pt campionat. As fi interesat sa stiu cam ce se stie despre motor, in sensul ca la ce alt tip de toyota este pus. E un 3 l td. Don Semaca ai la fel pe a lu' matale? Nici o problema Petre,placerea e de partea mea. Uite aici 2 link-uri pentru intretinerea masinii,retine ca modelul KZN185 este Gen.a-3-a,celalalt model Surf 3.0 LTD este modelul tau : http://toyotasurf.asn.au/techsite/ iar asta iti spune tot ce vrei sa afli despre masina ta : http://www.freepdfmanual.com/2009/01/12/toyota-4runner-hilux-surf-workshop-and-service-manual-90-95 Sa o mesteresti si conduci cu placere . Editat Octombrie 21, 2012 de emanoeladrian RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cleo Postat Octombrie 24, 2012 Partajează Postat Octombrie 24, 2012 Re: E neagra, lunga si groasa! Sa se numeasca...Strumeleag! Hmmm...hmmmm....sunt eu, Bullbar. Mi-am luat masina d'asta..toyota ii zice. pana sa pun poze cu ea, poate sa mi spuna cineva ce parul pubian al lu' Cici e butonul de pe schimbatorul de viteze? Ma bag si eu ca musca in lapte ...Nu stiu daca ai gasit raspuns la intrebarea ta . Masina mea e automata ,gen a doua 1992,SSRG.Eu am butonul de care spui pe schimbatorul de viteze si il folosesc atunci cand merg''la vale'' .Incetineste masina ,o ajuta .Frana de motor in cazul masinilor manuale . .:grin:Dupa un an am descoperit ca am un intrerupator pe bord care,daca il folosesc la urcat dealul ,masina urca mult mai usor ,fara efort. Frumoasa masina,sa o conduci sanatos! Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 15, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 (editat) Re: E neagra, lunga si groasa! Sa se numeasca...Strumeleag! Multumesc, Cleo! Am scos-o un pic pe la Nike prin spate, am pus pozele pe FB ca aici habar n-am cum sa fac asta si...am ramas fara juma' de masina:))))) E mult mai firava decat un Mitsu din aceeasi perioada, dar...o fac eu la loc. E drept ca am si roti mari (83 cm) pe masina stock, dar...parca prea s-a dezintegrat. Rugaminte: cu ce mama naibiului dracului fac pozele sa fie pe calibrul siteului? Cica sunt prea mari:D Editat Noiembrie 15, 2012 de Petre Niteanu a.k.a. bullbar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Re: E neagra, lunga si groasa! Sa se numeasca...Strumeleag! Ce kill pe varza ...:ha: Ai doua variante Petre: 1 Un resizer de poze de pe net ... 2 Faci un cont de photobucket si le uploadezi acolo ...de acolo pui direct linkurile Ar mai fi si varianta a 3-a ...dai in aparat la optiuni sa iti faca poze mai mici! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 15, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Re: E neagra, lunga si groasa! Sa se numeasca...Strumeleag! Ioane, ti-era greu sa i dai si fratelui tau un link la resize-ul lui peshte prajit!Sa ti traiasca tie cardanul meu neuns, daca nu mi dai fix de unde sa-mi recalibrez pozele sa incapa aici. Daca o faci, iti arat tatele! Jur pe Cici! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Re: E neagra, lunga si groasa! Sa se numeasca...Strumeleag! Nu's daca chiar merge sa le faci mai mici , nu prea e posibil pe'n ca-i neagra , lunga , groasa ... n-ai cum s-o faci mai mica . Ce s-a defectat ? ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Re: E neagra, lunga si groasa! Sa se numeasca...Strumeleag! Salut! Incearca asta: http://www.resizeyourimage.com/ :h5 It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Re: E neagra, lunga si groasa! Sa se numeasca...Strumeleag! Lume lume, replici aici de zici cä säntem mäicute virgine in menopauzä. Omul a scris mare meagrä !!! Deci se intelege cä e lucioasä in pozitie erectä, ori ati mai väzut voi mare si zbärcitä! M-ati fäcut curios cu butoanele voastre, unu in capu... mäträguni de vitezä si altu pe bord! Ambele cicä cu efect Biblic dumnezäiesc. Si eu vreau butoane dealea...probabil cä nu sänt legate la nimic, dar..o simplä apäsare si zbarä la deal ca datä cu Baby Oil. PS : Minunea face ca am avut o masinä cu buton in capul X , o minune de sculä. 3 Cilndri Subaru mic si nervos. Pe ploaie nu puteam pleca färä sä rup ata p... ä aderenta, si apäsam butonul din värf si trägeau täte 4. PS 2000. Petre Petre, Ioane si Ilie, ce tiam zis eu cä i greu la socrie... adicä : t'am zäs io cä roata micä rästoarnä buturuga mare si nu viciversa batmann batmann! Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Re: E neagra, lunga si groasa! Sa se numeasca...Strumeleag! Am gäsit dar e l am tradus din germanä traducere destul de nereusitä dar am mai bägat eu mäna ca Bäsescu. Bänuiam cä e ca la Volvo, incä o vitezä in plus pt. motoare tari. """ 5 trepte prin apăsarea unui buton?! Cum funcționează? O mică lecție de istorie (deși destul de superficial): Overdrive a fost inițial o soluție improvizatä. A fost o metodă relativ simplă, o unealtă pentru a cumpara un echipament suplimentar fără constructia a o noua transmisie . În anii '60. Ca sfarsitul anilor 70 cänd cinci viteze a intrat în vogă, a fost amintit acest principiu . Deoarece nu fără probleme și, de asemenea, nu ieftine, a fost M47 introdus.Caz a fost încă la fel ca M45, dar a fost folosit aici, în loc de unelte overdrive e a cincea vitezä găzduit într-o "crestere"a cutiei de vitezä prin aplicare exterioarä. Deci ai avut un adevărat cu 5 trepte, cu toate acestea, a fost al 5-lea Gang dimensionate atât de slab încât în modele de înaltă cuplu încă M46 a fost folosit. Înlocuirea acesteia a fost numai în anii '90, în formă de M90, care a fost un design complet nou și a fost instalat în ambele Turbo 940."""" Ati inteles ceva? Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Re: E neagra, lunga si groasa! Sa se numeasca...Strumeleag! Ioane, ti-era greu sa i dai si fratelui tau un link la resize-ul lui peshte prajit!Sa ti traiasca tie cardanul meu neuns, daca nu mi dai fix de unde sa-mi recalibrez pozele sa incapa aici. Daca o faci, iti arat tatele! Jur pe Cici! Na ... http://www.shrinkpictures.com/ http://beta.photobucket.com/ consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 15, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Re: E neagra, lunga si groasa! Sa se numeasca...Strumeleag! Sa traiesti! Uite asa e de lunga, de mare, iar cat arat eu e cat e de groasa!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Re: E neagra, lunga si groasa! Sa se numeasca...Strumeleag! [ATTACH=CONFIG]157227[/ATTACH] Sa traiesti! Uite asa e de lunga, de mare, iar cat arat eu e cat e de groasa!:grin: Asa.....si ia se vedem cin-se incumeta sa-ti provoace mandrul lucios Strumeleag !?! :bravo REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 15, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Re: E neagra, lunga si groasa! Sa se numeasca...Strumeleag! Astrale, tu sa te pregatesti ca vine iarna! Si eu n-am blocant! Precis te sun noaptea din cine stie ce namete. Ca sunteti patru pe lista mea: 1. Didone 2. Tu 3. Ion 4. GPScu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Re: E neagra, lunga si groasa! Sa se numeasca...Strumeleag! Ce amortizoare zici ca-i pui ??? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 15, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Re: E neagra, lunga si groasa! Sa se numeasca...Strumeleag! ironman. nu stiu ce culoare au, dar daca nu s negre, le vopsesc. ca nu puteam pune OME pe frumustea mea de masina:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Re: E neagra, lunga si groasa! Sa se numeasca...Strumeleag! ...Si arcurile, tot de la IRONMAN ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 15, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Re: E neagra, lunga si groasa! Sa se numeasca...Strumeleag! Da. si bara de torsiune. Cu toate ca si eu am arcuri bune pe spate. dar le schimb, masina fiind din 95 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Re: E neagra, lunga si groasa! Sa se numeasca...Strumeleag! Petre...te-am luat...a mea e mai neagra...si mult mai naravasa :ha: sa-ti traiasca aia lunga si neagra...si poate cand treci prin Bv dai si tu un semn de viata :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 16, 2012 Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 Re: E neagra, lunga si groasa! Sa se numeasca...Strumeleag! Da. si bara de torsiune. Cu toate ca si eu am arcuri bune pe spate. dar le schimb, masina fiind din 95 Bullbare ...ce sa faci doar cu o bara de torsiune? Iti trebuie doua ... :wink: Barele de torsiune pe langa faptul ca sunt mai groase ... fata de original ... nu prea ai motive sa le schimbi ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Noiembrie 16, 2012 Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 Re: E neagra, lunga si groasa! Sa se numeasca...Strumeleag! Bullbare ...ce sa faci doar cu o bara de torsiune? Iti trebuie doua ... :wink: Barele de torsiune pe langa faptul ca sunt mai groase ... fata de original ... nu prea ai motive sa le schimbi ... :grin: E un motiv sufucient :ha: 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 Re: E neagra, lunga si groasa! Sa se numeasca...Strumeleag! Mariuse, la Brasov ajung DOAR cu masina de sosea, dar clar ajung. Ioane, pai bara stabi am lasat-o jumatate la Nike pe camp, jumatate la Nike in garaj:grin: Trebuie sa recunosc ca deocamdata, e cam barca, dar o pun eu repede la punct. Stai ca mai gasesc poze, mai ales ca acum stiu cum sa le urc:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 16, 2012 Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 Re: E neagra, lunga si groasa! Sa se numeasca...Strumeleag! Bre Bullbare ...barile stabilizatoare sunt una, barile de torsiune cu totul altceva ... Barile stabilizatoare sunt paralele cu puntile ... iar alea de torsiune, perpendiculare pe punti ...Fara barile stabilizatoare mergi ... fara alea de torsiune ...nu prea ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 (editat) Re: E neagra, lunga si groasa! Sa se numeasca...Strumeleag! Ioane, bine ca esti tu dajtept! (unde e emoticonsul cu dej'tu?) Eu iti ziceam ce s-a descompus de la masina la prima movila de pamant: bara stabi si cateva maruntisuri. Cat despre h'alea de torsiune, iti ziceam ca vin odata cu kitul de la ironman. Cat despre cum pot sa merg...:grin: A....a vazut cineva pe modelul asta cum se pun doua amortizoare pe roata? Si inca ceva: stiti voi ca pe bord e o consola cu reglarea aerului, unde sa se duca si fel de fel de alte prostiutse. alea nu ar trebui sa aiba becuri, sa se vada si noaptea ca sa stiu cum sa butonez??? ca eu bajbai dupa ele de-mi sar ochii sa nimeresc ceva Editat Noiembrie 16, 2012 de Petre Niteanu a.k.a. bullbar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate