Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Troliu mecanic la Range Rover modificat

SUCIUDAN

Postări Recomandate

Salutare, baieti!!! Am o mare rugaminte si de asemenea o mare nelamurire! De la inceput tin sa subliniez ca nu am atat de multe cunostinte legat de mecanica(asa cum citesc despre voi). Timid incerc sa modific un Range, sunt undeva la 40% cu munca si ma chinuie un gand mare-cum naiba sa fac sa montez un troliu mecanic pe Renge? Se poate? Masina e modelul 95, motorizare 2,5 litrii!!! O sa pun si cateva imagini cu asa zis-ul proiect, sunt sigur ca imi puteti da multe sfaturi!!!! Multumesc!!!!IMG_20121015_175249.thumb.jpg.9701b7442040832564523011b6cd0a59.jpgIMG_20120905_142546.thumb.jpg.4798680176d223c87a47593f5da68454.jpg
:wink:......In this crazy life and in this crazy time I feel like I'm living someone else's life.....
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Troliu mecanic la Range Rover modificat

Este foarte raspandita in Anglia montarea troliilor mecanice,sunt o gramada de vanzare pe ebay.co.uk

Editat de Astral

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

Link spre comentariu

Salut!

Ar fi fost foarte util (datorita multiplelor configuratii la RR) sa ne zici si modelul cutiei de transfer care echipeaza acaretul tau.

In cazul in care e vorba de LT230, arunca un ochi aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?71445-Troliu-mecanic-Fairey-525

Este exact ceea ce-ti trebuie iar vanzatorul stie sa-ti explice ce si cum trebuie facut.

Bafta la constructie!

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Am gasit ieri o cutie de RR cu priza de putere insa a fost modificata pentru a se potrivi pe un motor de Daihatsu Roky 2,8 si chiar .....functioneaza. Este de pe RR benzina.

:wink:......In this crazy life and in this crazy time I feel like I'm living someone else's life.....
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Am gasit ieri o cutie de RR cu priza de putere insa a fost modificata pentru a se potrivi pe un motor de Daihatsu Roky 2,8 si chiar .....functioneaza. Este de pe RR benzina.

Am incercat sa-mi dau seama din pozele pe care le-ai pus ce motor si cutie de viteze ai, dar nu se vede prea bine. Ai motorul VM 2.5 turbo diesel? Ar trebui sa pui o fotografie cu cutia de transfer si ne putem da seama de model. PTO-ul (power take off - priza de putere) se monteaza pe cutia de transfer la modelul LT 230 si nu pe cutia de viteze, asa ca nu conteaza pe ce motor a fost montat, ci pe ce cutie de viteze. Exista mai multe modele de PTO-uri ce se pot monta pe LT230 si poti alege daca montezi troliul in fata sau in spatele masinii. Deasemenea, troliile au fost desenate special pentru a avea intrarea cardanului pe partea care trebuie si sensul de rotatie regulamentar.

Land Defender 90
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare