Brutaru Cristian Ionut Postat Octombrie 16, 2012 Partajează Postat Octombrie 16, 2012 Salutare colegi si prieteni , traseele ce vor fi parcurse in aceasta perioada sint urmatoarele:prima zi cabana secuilor cu iesire spre rasnovtraseu de cca7-8 km destul de greu , ziua a doua se propune rasnov cabana diham si poate chiar mai departe! Obligatoriu anvelope profil simex si troliu ! Cazarea va fi la:cort sau in:1100643094:! Fiecare se autogospdareste singur cu mancare si bautura , vineri seara se va face la ceaun o tochitura munteneasca si sambata un bors de peste la ceaun . Cei care vor sa participe la aceasta haiduceascasint rugati sa se anunte aici . Ora plecari inca nu am stabilito. Cu stima Cristian . 0733103004:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 16, 2012 Partajează Postat Octombrie 16, 2012 Re: 19-20-21 octombrie 2012 am si eu o intrebare....de la cab Diham...unde mai mergi?:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Octombrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2012 Re: 19-20-21 octombrie 2012 Salutare Marius traseele in zona le faceam la picior acum vreo 20 de ani ! Ma gindeam ca poate ajung pe la poiana izvoarelor su chiar si la pichetul rosu ! Daca ne poti da informatii despre zona sint bine venite . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 16, 2012 Partajează Postat Octombrie 16, 2012 Re: 19-20-21 octombrie 2012 La Pichetul rosu ? Zici ca ai fost cu piciorul pe acolo....si eu am fost si nu-mi aduc aminte sa fie decat poteca de picior........ REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Octombrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2012 Re: 19-20-21 octombrie 2012 sincer nu mai stiu bine dar de la poiana izvoarelor parca pleca un drum forestier spre pichetul rosu .:hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigi_naste Postat Octombrie 16, 2012 Partajează Postat Octombrie 16, 2012 Re: 19-20-21 octombrie 2012 dupa cum am stabilit si io prezent nam simex doar mt daca o fi nevoie imi dai lanturile deci cine vrea este invitat la un bors de peste bucatar io ramane sa stablim ora plecarii eventualele modificari de traseu contactatil pe cristi nici noroaie mai mari nu vreau ca sare pestele din lada Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Octombrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2012 Re: 19-20-21 octombrie 2012 Lasa @gigi ca legam capaul la lada , il batem in cuie si o pastram pestele la rece pentru ziua de simbata ! Nu uita sa aduci bors si leustean proaspat , ardeiul iute il aduc eu.:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 16, 2012 Partajează Postat Octombrie 16, 2012 Re: 19-20-21 octombrie 2012 de la Diham poti merge pana la Poiana Izvoarelor....de acolo ins doar la picior sau de la Diham...puteti merge la Gura Diham.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Octombrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2012 Re: 19-20-21 octombrie 2012 @marius stiu ca adresez multe intrebari dar am un dubiu , se poate ajunge cu tractoarele noastre din Diham la Gura Diham?:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 16, 2012 Partajează Postat Octombrie 16, 2012 Re: 19-20-21 octombrie 2012 nu prea...ca e destul de urata coborarea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Octombrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2012 Re: 19-20-21 octombrie 2012 daca nu se poate o sa modific traseul simbata spre piatra craiului casa folea o sa tai un berbec care il am acolo si restul om vedea la fata locului ! Multumesc @marius si te astept la un protap la folea dar sus la stina in masiv!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Octombrie 16, 2012 Partajează Postat Octombrie 16, 2012 (editat) Re: 19-20-21 octombrie 2012 Cand spuneti Diham va referiti mai sus de Poiana Izvoarelor ? Eu in aceasta vara am urcat de la Gura Diham pana la Poiana Izvoarelor pe jos, deci drumul este cam rau pentru a urca/cobora cu masina... L.E: acum mi-am adus aminte, sus la Poiana Izvoarelor era un drum care parea mai usor de parcurs cu 4x4, dar nu stiu de unde vine si pana unde duce... Cu respect, Teodor. Editat Octombrie 16, 2012 de Teodor4x4 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 17, 2012 Partajează Postat Octombrie 17, 2012 Re: 19-20-21 octombrie 2012 drumul acela pe care l-ai vazut merge la cab Diham......eu vb de urcarea directa cab Gura Diham....Cab Diham....care e destul de pacatoasa la urcare.....la coborare devine ceva mai complicata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Octombrie 17, 2012 Partajează Postat Octombrie 17, 2012 Re: 19-20-21 octombrie 2012 pe radacinile alea e chiar un deliciu :ha:. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Octombrie 17, 2012 Partajează Postat Octombrie 17, 2012 (editat) Re: 19-20-21 octombrie 2012 Salutare de la cabana Secuilor spre Rasnov adica cobori in chei cred nu?Vezi ca este o mare bariera inchisa sau cel putin asa era cand am fost eu dar probabil ca orice bariera se poate ocoli.Plimbare placuta.De la cabana Diham mai ''sus'' este chiar ingust iar poteca este invadata pe alocuri de puieti de brad .Va fi cald afara si la cabana Diham veti descoperii o fauna bogata de turisti care te vor face sa pleci cat mai repede de acolo :).Interesat ca traseu vazut doar perpedes o parte este drumul care urca de la cabana Gura Diham spre Diham si asta la fel este cu bariera si busteni mari pusi pe langa.Bafta. Editat Octombrie 17, 2012 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 17, 2012 Partajează Postat Octombrie 17, 2012 Re: 19-20-21 octombrie 2012 bariera aia din Cheile Rasnoavei se poate ocoli destul de usor....... referitor la fauna pestrita de la Diham......eu o rezolva cam asa...plec dimineata pe la 7 si ceva din Rasnov...la 8 sunt la Diham...beau un ceai....mananc ceva.....si la 9 cand incep pestritii sa se miste...eu deja cobor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Octombrie 17, 2012 Partajează Postat Octombrie 17, 2012 Re: 19-20-21 octombrie 2012 Marius zine ceva de drumul ala ''La Glajerie'' parca tot de pe langa Rasnov se face un dum de cativa km in colo spre munte? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 17, 2012 Partajează Postat Octombrie 17, 2012 Re: 19-20-21 octombrie 2012 drumul acela incepe din Rasnov......se merge pe el cam 5 km...si la un momentdat se face dreapta....spre Sohodol...e si o bariera...dar e mai tot timpul deschisa prima jumatate a drumului e extrem de usoara...drumul fiind plat....si bine intretinut...dar din momentul in care drumul ajunge intr-o poiana mare si incepe urcarea spre Sohodol...se schimba treaba...drumul avand sleauri...si cateva gropi aparent normale...dar care sunt adanci si pline cu noroi.....dar se pot trece cu putina atentie fara batai mari de cap in schimb drumul e recomandat celor impatimiti de fotografie....versantul sudic al Pietrei Craiului fiind vizibil pe toata lungimea lui...ca si multitudinea de case risipite prin plaiuri sau poieni un exemplu de poza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Octombrie 17, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2012 Re: 19-20-21 octombrie 2012 Nu pofteste nimeni la un berbecut la protap! Este pacat sa il tai pentru 4 persoane , daca mai sint doritori sa participe la protap sa se anunte aici pe pm sau telefonic!:2dr vinul il dam noi la berbecutul la protap!:cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Octombrie 18, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2012 Re: 19-20-21 octombrie 2012 Sa stabilit si ora plecarii ! Vom pleca de la petromul (pod Baneasa ) la ore 06,30 ! :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigi_naste Postat Octombrie 18, 2012 Partajează Postat Octombrie 18, 2012 (editat) vad ca esti pe forum te sun mai tarziu daca poti pune harta cu traseul Editat Octombrie 18, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigi_naste Postat Octombrie 22, 2012 Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Re: 19-20-21 octombrie 2012 cum nu prea au fost doritori de ceaonel si un bors a ramas stabilit cu cristi sa plecam la plimbarica vremea fiind de partea noastra...........asadar batranul galloper si benzinarulmisuzu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigi_naste Postat Octombrie 22, 2012 Partajează Postat Octombrie 22, 2012 (editat) am oprit in azuga sper sa nu vb prostii cristi daca gresesc corecteazama am alimentat am facut stanga pe acolo pe undeva nu prea cunosc zona si am tot mers inainte vremea buna peisaje frumoase ah ca nu stiu sa pun filmuletele Editat Octombrie 23, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 22, 2012 Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Re: 19-20-21 octombrie 2012 ah ca nu stiu sa pun filmuletele Citeste aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?37688-Tutorial-utilizare-functii-forum-micsorare-poze-editare-link-uri-youtube-etc&p=786698&viewfull=1#post786698 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Octombrie 22, 2012 Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Re: 19-20-21 octombrie 2012 cum nu prea au fost doritori de ceaonel si un bors a ramas stabilit cu cristi sa plecam la plimbarica vremea fiind de partea noastra...........asadar batranul galloper si benzinarulmisuzu[ATTACH=CONFIG]154580[/ATTACH] Doritori ar fi dar nu toti avem troliu iar cand ni se spune clar ''obligatoriu mt-uri si troliu'' ....oricum sa va fie de bine si la cat mai multe iesiri.Am fost prin zona dar am facut un traseu la picior. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate