moza victor Postat Decembrie 26, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2012 Re: Pajero V60 Light UPGRADE Urca in ture senzatie , acum e o placere sa decuplezi Esp-ul:grin: Plec in concediu ,estimez vreo 2000km fac consumul si revin cu datele la raport. Nu vrea sa il laud,desi merita pe deplin ,stie ce face , evacuarea suna si arata de pus in vitrina . Respect pt munca depusa,foarte dificil de facut multe ore de munca (am stat pe capul lui vreo 2 zile in timpul lucrarii) , merita facut update-ul , recomand :br:al Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moza victor Postat Ianuarie 4, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Re: Pajero V60 Light UPGRADE La MULTI ANI !!! M-am intors cu raportul traseu consum ,din data de 29dec pana pe 3ian : Plecare Timisoara - deva -alba iulia-cluj-bistrita-vatra dornei-campulung moldovenesc(aici am fost cazat la Pensiunea Manoir Mignon-superb) naveta vatra dornei x10 sunt 43 km, traseu de offroad spre Vf. Rarau din campulung spre Chiril distanta de 40km , alta zi ,viseul de sus x2 sunt 126km pana la campulung, -brosteni- bicaz- bicaz chei- lacul rosu-praid-sovata-medias - sibiu-paltinis-arena platos(offroad 50km pana la Crint-Gura raului (Coada lacului)) -sebes -deva- lugoj si sosire Timisoara . Total traseu in km 2300km si 188litrii de motorina .Cost total in lei 1200ron. Consum de 8,17 L/100km !!!!!!! Luati in considerare ca 80% din traseul mentionat este pe urcare , 50% in regim de 4x4(conditii meteo) ,offroad , in drum spre Praid pe net am verificat programul de vizitare si am constatat de trebuie sa fac de la Lacul Rosu (77km) in 1ora si ceva :ooo:dr1 deci va dati seama de cum a trebuit sa conduc pt a satisface cerintele iubitei de a ajunge in timp util la nenorocita aia de salina (nu merita vizitat !!! recomand cea de la Turda) ,iubita care era cat pe ce sa :bleah . Bagajele, care de obicei sunt mai multe la plecare :ha: hai sa luam si aia si aia ...in fine , cu Thule montat ,etc. In concluzie consumul rezultat putea fi si mai mic in conditii normale de drum ,sunt extrem de multumit de schimbari si cred ca mai putin de atat nu se poate in ceea ce priveste consumul la masina asta cu motorul asta de 3200cc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moza victor Postat Ianuarie 4, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Re: Pajero V60 Light UPGRADE si cateva poze de pe drum: Spre Vf Rarau 1650m : Putin din evacuarea noua si suspensie ca sa fim ONtopic :) : Pasul Tihuta, Arena platos, etc. Si una bucata pajero cu una bucata Muntii Fagaras : Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugod Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Re: Pajero V60 Light UPGRADE spectacol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 (editat) Re: Pajero V60 Light UPGRADE Super consumul... a mea nu consuma sub 10% nici oprita :ha: si e 2,5Tdi. Ai pastrat toba intermediara? Poti face te rog o poza la partea din spate sa vad cum arata iesirile evacuarii? Ce se vede din poze e super... Editat Ianuarie 4, 2013 de Tavi D. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugod Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Re: Pajero V60 Light UPGRADE poze mai multe si detailiate se gasesc la mine pe FB - ugod.customs Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Re: Pajero V60 Light UPGRADE Si pentru cine nu are FB ce-i de facut? Sa-si faca sa intre in randul lumii, nu? :ha: [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugod Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Re: Pajero V60 Light UPGRADE Si pentru cine nu are FB ce-i de facut? Sa-si faca sa intre in randul lumii, nu? :ha: acelasi lucru ca si pt cei care nu au cont pe 4x4 ...nu ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Re: Pajero V60 Light UPGRADE Corect. Ti-am scris un PM, sa-mi raspunzi cand ai timp te rog. Scuze de off-topic. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moza victor Postat Ianuarie 6, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2013 Re: Pajero V60 Light UPGRADE Am pastrat toba de mijloc/intermediara(ugod stie daca am dreptate sau nu) iar finalele de la evacuare inca nu sunt ele sunt simple si nu stiu daca o sa pun vreun fel de capeti de acest gen sau le las simple ca si cele de fabrica. Vand proiectoarele Hella de pe bara fata,am bagat anuntul la accesorii undeva. Imi iau altele, cele cu xenon sau pe leduri cele de la Rigid Industries. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moza victor Postat Ianuarie 11, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 (editat) Re: Pajero V60 Light UPGRADE Update stopuri (UGOD) : Revizie(+Pagid - se spune ca pe Porshe-urile mai noi sunt numai placute de frana Pagid )-am incercat TRW-ATE-BOSCH si fiind cutie automata la mine tot timpu cu picioru pe frana dupa 3-4 mi de km scartaie la viteze mici de te iau toti dracii ,acum am de porshe :al sa vedem cum or fi si astea ...cu placutele astea de frana am 20 cai in plus si mai sunt si frumosi :banana + un far nou: Farul care a venit cu tot cu motoras si cu becuri :))) Editat Ianuarie 11, 2013 de moza victor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moza victor Postat Ianuarie 14, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2013 (editat) Re: Pajero V60 Light UPGRADE In curand...alte jante si cauciucuri ...bara fata...troliu...proiectoare ! Masina e la Ugod in modificari, cand e gata facem poze si ne laudam :grin: Editat Ianuarie 14, 2013 de moza victor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugod Postat Ianuarie 15, 2013 Partajează Postat Ianuarie 15, 2013 Re: Pajero V60 Light UPGRADE In curand...alte jante si cauciucuri ...bara fata...troliu...proiectoare ! Masina e la Ugod in modificari, cand e gata facem poze si ne laudam :grin: bah da iara o modifici ? o faci de razboi acuma ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Ianuarie 15, 2013 Partajează Postat Ianuarie 15, 2013 Re: Pajero V60 Light UPGRADE Tari masurile astea antipoluare, prin care ajungi sa consumi cu 20% mai multa motorina... http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugod Postat Ianuarie 15, 2013 Partajează Postat Ianuarie 15, 2013 Re: Pajero V60 Light UPGRADE Tari masurile astea antipoluare, prin care ajungi sa consumi cu 20% mai multa motorina... cineva trebuie sa consume gazu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugod Postat Ianuarie 16, 2013 Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 (editat) Re: Pajero V60 Light UPGRADE si masina s-a transformat in tanc Editat Ianuarie 17, 2013 de Tavi D. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 Re: Pajero V60 Light UPGRADE De cat e tabla? Ne pui niste poze cu sistemul de prindere pe sasiu? [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugod Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 Re: Pajero V60 Light UPGRADE tabla e de 2 mm ar fi trebuit de 3 mm dar era mult prea grea marea prostia la aceasta masina e rezervorul de apa pt parbriz care e defapt in bara si incurca mult ...altfel iesea ceva mai inghusta prinderea in caroserie e aceeasi ca la bara originala 5 puncte in partea de sus si 4 jos ... in interiurul ei vine montat troliu pe un suport facut intre lonjeroane ...nu sunt sanse la aceasta caroserie sa pui troliu pe bara pt ca nu prea ai de ce sa prinzi bara si sa tragi de ea 2-5 tone . din cauza acelui rezervor nu se prea pot face nici multe intarituri interioare la bara ..care ar fii destul de indicate daca esti nervos pe careva :ha1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 Re: Pajero V60 Light UPGRADE Atentie ca la barele de genul asta care se gasesc in comert prinderea e pe lonjeroane cu un sistem deformabil in caz de accident care protejeaza sasiul, si troliul se prinde pe bara, ca sa nu strambi sasiul daca lovesti in ceva cu bara sau cu troliul. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugod Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 Re: Pajero V60 Light UPGRADE pune un link cu o bara de V60 de genu asta ...eu unu am cautat tot netul am avut cateva ARB-uri pe mana si la cum sunt facute nu prea au pucte de deformare sau gandite macar pt deformari ..au multe intarituri sunt grele masive tocmai pt off-road Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 (editat) Re: Pajero V60 Light UPGRADE Nu apare pe net sistemul de prindere la ce am vazut eu, dar am vazut in realitate de V80 la care prinderile sunt identice, de la ARB, difera doar forma la partea de sus in fata farurilor, si are prinderi de sasiu deformabile, daca vrei poti sa-l rogi pe Dan (stanley pe forum), sa vezi cum e la el. P.S. Ce-ati zice sa organizam o intalnire toti patru (Victor, ugod, stanley, eu) saptamana viitoare sa schimbam impresii? Eu propun la ugod unde sa venim cu toate masinile... Ce ziceti? Editat Ianuarie 19, 2013 de Tavi D. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 Re: Pajero V60 Light UPGRADE pune un link cu o bara de V60 de genu asta ...eu unu am cautat tot netul am avut cateva ARB-uri pe mana si la cum sunt facute nu prea au pucte de deformare sau gandite macar pt deformari ..au multe intarituri sunt grele masive tocmai pt off-road ARB-ul face pentru V60 2 variante: De Luxe (cu bulbar) si Sahara, dar prinderea e la felARB_3434060 la V60.pdf Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moza victor Postat Ianuarie 23, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 Re: Pajero V60 Light UPGRADE Am dat o fuga la sibiu , la Arena Platos (loc fain de schi dar mai scump ca in poiana brasov :)) ) cateva poze cu bara si jantele care sunt R15 x 10J cu et de -49 cred facute de sua , au fost cromate initial ,le-am sablat (si bara) si vopsit in camp electrostatic . Gumele sunt Matador Izzarda A/T (nu prea sunt bune pe zapada din nefericire dar sunt temporare oricum deci le iert )momentan 31x10,5 si urmeaza sa pun tot AT-uri BFG 31x12,5 sau 33x11,5 Am gasit ceva de la Dobbinson pentru fata ,o ridicare de 3 inch mi s-au parut ok si le VREAU :grin: Bara fata momentan pana gasesc troliul de "vis" si proiectoarele pe masura ramane asa (mai "frumoasa" decat orice ARB si mai buna de 1000x decat cea de plastic de fabrica :))) ) ugod traiasca-ti neamul :2dr Oricum masina pana la urma va arata asa : Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moza victor Postat Ianuarie 29, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Re: Pajero V60 Light UPGRADE cateva poze cu tzumibishu : stie cineva care ar fi legislatia in ceea ce priveste aplicarea unei Cocarde militare pe o masina civila ? ma bate gandul sa ii dau putin patriotism japonezei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Re: Pajero V60 Light UPGRADE Vad eu bine sau jantele tale nu au gaura de centrare de 67mm cat e normal? Se centreaza doar pe prezoane? Sper sa ma insel... Arata bine, foarte bine. :br [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate