Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

manual Pajero MK2

bogdan.harja

Postări Recomandate

Salut,

Sunt proaspatul posesor (acum cca 1 ora :) ) al unui Pajero MK2 SWB 2.5 TDI, pe care vreau sa il folosesc pt offroad. Are cineva un owner's manual pentru masina, in format electronic? Stiu de http://www.mitsubishilinks.com/, dar acolo sunt numai manuale de service.

Merci,

Bogdan

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 247
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: manual Pajero MK2

Felicitari pt achizitie :)

Si eu am cautat pana am renuntat un owner's manual. In mapa masinii mele exista un manual in...japoneza. Mai este acolo si o incercare penibila de traducere, niste foi dactilografiate din care s-au mai si pierdut capitole intregi , probabil o tentativa a importatorului de a se conforma legilor locale. Poti sa extragi informatia din manualul de utilizare trecand prin manualul de service pentru Montero, pe care il gasesti la adresa postata de tine.

La putin timp dupa ce am luat masina, imi beculea in disperare un martor portocaliu, cu un icon foarte asemanator unui radiator. Din manualul de service Montero am aflat ca acel martor indica nivelul scazut al lichidului de spalat faruri. Tot de acolo am aflat ca butonul din dreapta volanului care are un dreptunghi traversat in partea inferioara de o linie in zig-zag este incalzirea parbrizului si tot de acolo am aflat cum se regleaza confortul "suspensiei" scaunelor din fata. Asadar very usefull.

Link spre comentariu

Daca-mi dati adresele de e-mail va fericesc eu cu manualul... Asta daca nu vreti sa-l cumparati voi de la eBay :grin:

marianw8@gmail.com pt. 3,5 :) 95 -98 dar presupun ca sunt pt toate modelele unul singur .

Multumesc anticipat

Marian

...magaru' moare de drum lung si prostu' de grija altuia.
Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Salut,

Pentru un Pajero 2.8 LWB, 1994, ai manual?

Daca ai si nu e prea mare deranjul, adresa mea de email este : eduardpo@yahoo.com

Multumesc anticipat!!

Il ai si tu :grin:

Propun schimbarea numelui topicului in Manual de utilizare/user/owner manual ca sa inteleaga toata lumea.

Acest manual te invata ce fac diferite butoane si manete prin cabina, etc... Nu este manualul de repartie.

Editat de Marse

Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin:

Prahova 4x4

Link spre comentariu

Ii ai si tu :grin:

Propun schimbarea numelui topicului in Manual de utilizare/user/owner manual ca sa inteleaga toata lumea.

Acest manual te invata ce fac diferite butoane si manete prin cabina, etc... Nu este manualul de repartie.

Multumesc mult :tk pentru promptitudine si amabilitate. Chiar de utilizare cautam .:g Sunt mai nou in bransa Mitsu.

Editat de Astral

Minunatul LR Discovery II Td5, 2001

White Wolves Offroad Club

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare