bogdan.harja Postat Octombrie 17, 2012 Partajează Postat Octombrie 17, 2012 Salut, Sunt proaspatul posesor (acum cca 1 ora :) ) al unui Pajero MK2 SWB 2.5 TDI, pe care vreau sa il folosesc pt offroad. Are cineva un owner's manual pentru masina, in format electronic? Stiu de http://www.mitsubishilinks.com/, dar acolo sunt numai manuale de service. Merci, Bogdan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wawa Postat Octombrie 17, 2012 Partajează Postat Octombrie 17, 2012 Re: manual Pajero MK2 Felicitari pt achizitie :) Si eu am cautat pana am renuntat un owner's manual. In mapa masinii mele exista un manual in...japoneza. Mai este acolo si o incercare penibila de traducere, niste foi dactilografiate din care s-au mai si pierdut capitole intregi , probabil o tentativa a importatorului de a se conforma legilor locale. Poti sa extragi informatia din manualul de utilizare trecand prin manualul de service pentru Montero, pe care il gasesti la adresa postata de tine. La putin timp dupa ce am luat masina, imi beculea in disperare un martor portocaliu, cu un icon foarte asemanator unui radiator. Din manualul de service Montero am aflat ca acel martor indica nivelul scazut al lichidului de spalat faruri. Tot de acolo am aflat ca butonul din dreapta volanului care are un dreptunghi traversat in partea inferioara de o linie in zig-zag este incalzirea parbrizului si tot de acolo am aflat cum se regleaza confortul "suspensiei" scaunelor din fata. Asadar very usefull. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Octombrie 17, 2012 Partajează Postat Octombrie 17, 2012 Re: manual Pajero MK2 Daca-mi dati adresele de e-mail va fericesc eu cu manualul... Asta daca nu vreti sa-l cumparati voi de la eBay :grin: 1 Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.harja Postat Octombrie 18, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2012 Re: manual Pajero MK2 Ce veste buna de dimineata :) bogdan.harja@gmail.com Presimt ca o sa-mi mearga bine azi... Merci, Bogdan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Octombrie 18, 2012 Partajează Postat Octombrie 18, 2012 Re: manual Pajero MK2 Si la georgei23@yahoo.com va rog un manual de MK2...Eu am manualul hard copy in germana, daca intereseaza pe cineva. :tk http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wawa Postat Octombrie 18, 2012 Partajează Postat Octombrie 18, 2012 Re: manual Pajero MK2 duma_al@yahoo.com pt manual. Multu anticipat . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianw8 Postat Octombrie 18, 2012 Partajează Postat Octombrie 18, 2012 Re: manual Pajero MK2 Daca-mi dati adresele de e-mail va fericesc eu cu manualul... Asta daca nu vreti sa-l cumparati voi de la eBay :grin: marianw8@gmail.com pt. 3,5 :) 95 -98 dar presupun ca sunt pt toate modelele unul singur . Multumesc anticipat Marian ...magaru' moare de drum lung si prostu' de grija altuia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mena_dk Postat Octombrie 22, 2012 Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Re: manual Pajero MK2 salut, te rog si pe bogdan.cioromela@gmail.com abia am pus mana pe un mk2 2.5 tdi 85kw SWB din 2003 si imi da cu virgula uneori :)))) Multumesc. Pajero Classic MK2 2.5 TDI SWB 2003 bogdan.cioromela@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manolacheandrei Postat Octombrie 22, 2012 Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Re: manual Pajero MK2 multumesc anticipat vreau si eu un manual de mk2 andreicris2004@yahoo.com inca ceva cat consuma al tau cu platforma?? Toyota j12 TRACTARI AUTO 0724084669 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Octombrie 22, 2012 Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Re: manual Pajero MK2 La mine extremele au fost asa: - minim 12 cu platforma goala (atat consuma si fara platforma) - maxim 17 la minus 20 grade cu un L200 pe platforma Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marik83 Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 Re: manual Pajero MK2 salutare, m-ar interesa si pe mie daca se poate mariavoinea.constargrup@yahoo.ro :tk Mitsubishi Pajero 2.5 ~ 98 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 Re: manual Pajero MK2 Delivery to the following recipient failed permanently: mariavoinea.constargrup@yahoo.ro Adica adrisant necunoscut :grin: E cumva yahoo.com? Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costin-G Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 Re: manual Pajero MK2 as vrea si eu un manual de MK2 (engleza sau romana) costin80@.yahoo.com.nospam.com (a se sterge nospam.com ) multumiri anticipate :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 Re: manual Pajero MK2 (a se sterge nospam.com ) Si punctul din fata lui yahoo :grin: Gata si la voi doi... Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tomitza Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Re: manual Pajero MK2 Trimite-mi si mie Pe email la bogdan@autoacc.ro. Merci anticipat. 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catasebi Postat Noiembrie 18, 2012 Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 Re: manual Pajero MK2 Salutare! Trimite si la catalinus22@yahoo.com daca nu e mare deranjul. Ms Sezi bland, ca-s din Maramu' ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tomitza Postat Noiembrie 18, 2012 Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 Re: manual Pajero MK2 Merci frumos Marse!!!!!! 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 Re: manual Pajero MK2 N-ai pen' ce :h5 Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
landrover Postat Noiembrie 20, 2012 Partajează Postat Noiembrie 20, 2012 Re: manual Pajero MK2 Salut, Pentru un Pajero 2.8 LWB, 1994, ai manual? Daca ai si nu e prea mare deranjul, adresa mea de email este : eduardpo@yahoo.com Multumesc anticipat!! Minunatul LR Discovery II Td5, 2001 White Wolves Offroad Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Noiembrie 20, 2012 Partajează Postat Noiembrie 20, 2012 (editat) Re: manual Pajero MK2 Salut, Pentru un Pajero 2.8 LWB, 1994, ai manual? Daca ai si nu e prea mare deranjul, adresa mea de email este : eduardpo@yahoo.com Multumesc anticipat!! Il ai si tu :grin: Propun schimbarea numelui topicului in Manual de utilizare/user/owner manual ca sa inteleaga toata lumea. Acest manual te invata ce fac diferite butoane si manete prin cabina, etc... Nu este manualul de repartie. Editat Noiembrie 21, 2012 de Marse Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tud88 Postat Noiembrie 20, 2012 Partajează Postat Noiembrie 20, 2012 Re: manual Pajero MK2 Vreau si eu manualul de mk2, daca se poate. tudorian88@yahoo.com Mersi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
landrover Postat Noiembrie 20, 2012 Partajează Postat Noiembrie 20, 2012 (editat) Re: manual Pajero MK2 Ii ai si tu :grin: Propun schimbarea numelui topicului in Manual de utilizare/user/owner manual ca sa inteleaga toata lumea. Acest manual te invata ce fac diferite butoane si manete prin cabina, etc... Nu este manualul de repartie. Multumesc mult :tk pentru promptitudine si amabilitate. Chiar de utilizare cautam .:g Sunt mai nou in bransa Mitsu. Editat Noiembrie 20, 2012 de Astral Minunatul LR Discovery II Td5, 2001 White Wolves Offroad Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chris1badea Postat Noiembrie 21, 2012 Partajează Postat Noiembrie 21, 2012 Re: manual Pajero MK2 Daca-mi dati adresele de e-mail va fericesc eu cu manualul... Asta daca nu vreti sa-l cumparati voi de la eBay :grin: Salut, se poate un manual si la mine? chris1badea@yahoo.com multam fain Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Q-SETE Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 Re: manual Pajero MK2 Va salut daca se poate va rog sa ma ajutati si pe mine cu un manual ptr MK2 gdkonf@yahoo.com Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 Re: manual Pajero MK2 Done! Butonari placute :grin: Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate