doctoru Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 Re: manual Pajero MK2 Marse, cand este timp.... Multumesc anticipat!! popoviciu_valentin@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ionuc Postat Noiembrie 25, 2012 Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 Re: manual Pajero MK2 Marse, cu toata jena, sau cineva din "ajutatii" lui, daca se poate si este timp.... un manual. Multumesc anticipat!! ionucmindras@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Noiembrie 25, 2012 Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 Re: manual Pajero MK2 Marse, cu toata jena, sau cineva din "ajutatii" lui, daca se poate si este timp.... un manual. Multumesc anticipat!! ionucmindras@yahoo.com s-a rezolvat!! Multe multumiri lui Marse!!! :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
culeamarius Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Re: manual Pajero MK2 daca mai e valabil as vrea si eu ... culea_marius@yahoo.com ...multumesc anticipat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danielalin Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Re: manual Pajero MK2 Daca nu e cu suparare,se poate si la mine un manual? multumesc pt ajutor! danielalin_vlad@yahoo.com :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Re: manual Pajero MK2 daca mai e valabil as vrea si eu ... culea_marius@yahoo.com ...multumesc anticipat Daca nu e cu suparare,se poate si la mine un manual? multumesc pt ajutor! danielalin_vlad@yahoo.com :grin: Done! Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danielalin Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Re: manual Pajero MK2 Multumesc frumos!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
traian 72 Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Re: manual Pajero MK2 Marse cind mai ai timp te rog mult un mail cu manualul, brosteanua@yahoo.com Merci anticipat. P.S Daca ai si pe cel de rep.? C-astai tara lui Dracula, In care ne bagam noi... banii... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jegreu Postat Ianuarie 13, 2013 Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 Re: manual Pajero MK2 daca nu deranjez prea tare as vrea si yo un manual de mk2 (reparatie si utilizare) jekarasu@yahoo.com multumesc anticipat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Ianuarie 13, 2013 Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 Re: manual Pajero MK2 Done! 1 Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nino Postat Ianuarie 13, 2013 Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 Re: manual Pajero MK2 Marse, te rog cand poti fa-ti mila si de mine. nino1300@yahoo.com Multumesc anticipat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
reyes Postat Ianuarie 26, 2013 Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 (editat) Re: manual Pajero MK2 Daca nu e cu suparare,vreau si eu unul pentru 2.8swb! Merci mult! reyes_and@yahoo.com Editat Ianuarie 26, 2013 de reyes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Ianuarie 26, 2013 Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 Re: manual Pajero MK2 Lectura placuta! Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
reyes Postat Ianuarie 26, 2013 Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 Re: manual Pajero MK2 Lectura placuta! Merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius-Viorel Postat Ianuarie 27, 2013 Partajează Postat Ianuarie 27, 2013 Re: manual Pajero MK2 Daca nu deranjez doresc si eu un manual de reparatie pe maill Multumesc.Cu stima si respect acmv2000@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fanesatar Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 As dori si eu daca se poate manualul pentru mk2. satar.fane@yahoo.com Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jegreu Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Re: manual Pajero MK2 un manual complet de reparatie se poate? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Re: manual Pajero MK2 http://www.mitsubishilinks.com Gasesti cam tot. Pajero e acelasi cu Montero sau Shogun. Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pajero sport ady Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Re: manual Pajero MK2 as dori si eu daca se poate manualul de la pajero. rachieru.mihai.adrian@gmail.com Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
djoser Postat Februarie 3, 2013 Partajează Postat Februarie 3, 2013 Re: manual Pajero MK2 As dori si eu daca se poate manualul pentru pajero. bogdanarh@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jegreu Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 Re: manual Pajero MK2 multam de info Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zzzoli24 Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 Re: manual Pajero MK2 si eu si eu 24zzzoli@gmail.com mersi toyota lj77 1992 http://www.cert-transilvania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin wsp Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 Re: manual Pajero MK2 As dori si eu daca se poate manualul de reparatie. Multumesc anticipat! daniel.barte@yahoo.com.sg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 Re: manual Pajero MK2 Pentru manuale de reparatie: http://www.mitsubishilinks.com Manualul de utilizare il ai pe mail. Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flo22 Postat Aprilie 11, 2013 Partajează Postat Aprilie 11, 2013 Re: manual Pajero MK2 Daca-mi dati adresele de e-mail va fericesc eu cu manualul... Asta daca nu vreti sa-l cumparati voi de la eBay :grin: Vreau si eu manualul te rog. flo22_flo@yahoo.co.uk poate ai si manual pt cutie de viteza automata pajero 2800 din 1993 Multumesc mult Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate