Marse Postat Martie 11, 2014 Partajează Postat Martie 11, 2014 (editat) Re: manual Pajero MK2 Scuze pentru intarzierea cu care raspund, am acces la internet cu portia :grin: Cei care l-ati primit deja, trimiteti mai departe, n-am eu copyright pe el :tk Editat Martie 11, 2014 de Astral Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ionut Pajero Postat Martie 11, 2014 Partajează Postat Martie 11, 2014 Re: manual Pajero MK2 Scuze pentru intarzierea cu care raspund, am acces la internet cu portia :grin: Cei care l-ati primit deja, trimiteti mai departe, n-am eu copyright pe el :tk L-am primit, multumesc frumos! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Norbert79 Postat Martie 12, 2014 Partajează Postat Martie 12, 2014 Re: manual Pajero MK2 salutare baietzi. puteti sa imi trimiteti si mie manualul acela pt pajero 2,5? multumesc anticipat. jaqlinerent@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Pajero Postat Martie 24, 2014 Partajează Postat Martie 24, 2014 Re: manual Pajero MK2 Am si eu nevoie de manual mk2 2,8 manual din 94 , se poate ? Stima ( radduc_2006@rocketmail.com) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Norbert79 Postat Martie 24, 2014 Partajează Postat Martie 24, 2014 Re: manual Pajero MK2 Am si eu nevoie de manual mk2 2,8 manual din 94 , se poate ? Stima ( radduc_2006@rocketmail.com) sal. ti-am trimis pe mail manualul. sper sa iti fie de folos! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Pajero Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 Re: manual Pajero MK2 sal. ti-am trimis pe mail manualul. sper sa iti fie de folos! Multumesc frumos ... Ramân dator ...:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AlexD Postat Aprilie 9, 2014 Partajează Postat Aprilie 9, 2014 Re: manual Pajero MK2 Salut , poti sa mi-l trimiti si mie te rog? Pajero 1994 2,5 turbo duncaalexandru@ymail.com Multumesc anticipat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gui michel Postat Aprilie 9, 2014 Partajează Postat Aprilie 9, 2014 (editat) poate cineva sa ma ajute cu un manual de pajero mkII ? multumesc. Adresa de mail este: michoux05@yahoo.com Editat Aprilie 15, 2014 de Tavi D. mitsubishi pajero SWB/ opel vectra. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
colivaman Postat Iunie 10, 2014 Partajează Postat Iunie 10, 2014 Re: manual Pajero MK2 Salutari! Sper sa nu fie tardiv, dar nu as vrea sa stric ceva ce merge. Asa ca as indrazni sa cer si eu manualul de utilizare pentru Pajero MK2 la adresa colivaman@gmail.com. Multumiri! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xxl_994 Postat Iunie 10, 2014 Partajează Postat Iunie 10, 2014 Re: manual Pajero MK2 un manual pentru un Shogun 2.5tdi 1994 cutie manuala? mail: xxl_994@yahoo.com Multumesc anticipat!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vladhaliga Postat Iunie 11, 2014 Partajează Postat Iunie 11, 2014 Re: manual Pajero MK2 un manual pentru un Shogun 2.5tdi 1994 cutie manuala? mail: xxl_994@yahoo.com Multumesc anticipat!:grin: As avea si eu nevoie de un manual cum cere colegul pe vladhaliga@yahoo.com Multumesc Mult!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xxl_994 Postat Iunie 11, 2014 Partajează Postat Iunie 11, 2014 Re: manual Pajero MK2 As avea si eu nevoie de un manual cum cere colegul pe vladhaliga@yahoo.com Multumesc Mult!! acuma am vazut ca am primit si eu manualul si ti l-am trimis si tie pe mail!;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dumifly3000 Postat Iunie 12, 2014 Partajează Postat Iunie 12, 2014 Re: manual Pajero MK2 salutare baietzi. puteti sa imi trimiteti si mie manualul pt pajero 3.5 V6? multumesc mult:cl dumifly3000@yahoo.com terraecoplast@yahoo.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coltalb Postat Octombrie 29, 2014 Partajează Postat Octombrie 29, 2014 Re: manual Pajero MK2 buna seara, as vrea si eu un manual pt mk2 93, 2.5 tdi Multumesc colt_alb11@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catasebi Postat Noiembrie 1, 2014 Partajează Postat Noiembrie 1, 2014 Re: manual Pajero MK2 Va rog sa-mi trimiteti si mie la catalinus22@yahoo.com Sezi bland, ca-s din Maramu' ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toyotoy Postat Noiembrie 1, 2014 Partajează Postat Noiembrie 1, 2014 Re: manual Pajero MK2 Are cineva manual de utilizare si/sau de reparatie pentru Mitsubishi Pajero 2.5 diesel din 2000 (are caroserie de MK3 si motor de MK2 zic eu). multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Noiembrie 2, 2014 Partajează Postat Noiembrie 2, 2014 (editat) Re: manual Pajero MK2 Salut! Vezi pe http://www.mitsubishilinks.com P.S. Mai e cineva care n-a primit manualul? Saptamana asta sunt acasa :grin: Editat Noiembrie 2, 2014 de Marse Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catasebi Postat Noiembrie 3, 2014 Partajează Postat Noiembrie 3, 2014 Re: manual Pajero MK2 Salut. Manual de utilizare am primit. Dar ma ajuta cineva cu unu de reparatie pt MK2 28, td? Mersi Sezi bland, ca-s din Maramu' ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
validan Postat Noiembrie 3, 2014 Partajează Postat Noiembrie 3, 2014 Re: manual Pajero MK2 http://jdmfsm.info/Auto/Japan/Mitsubishi/L200/manuals/1997-2002%20Workshop%20Manual/ poate te ajuta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Noiembrie 3, 2014 Partajează Postat Noiembrie 3, 2014 Re: manual Pajero MK2 Salut. Manual de utilizare am primit. Dar ma ajuta cineva cu unu de reparatie pt MK2 28, td? Mersi Montero=Pajero. Ia ce ai nevoie de pe http://www.mitsubishilinks.com Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickye_dj Postat Noiembrie 24, 2014 Partajează Postat Noiembrie 24, 2014 Re: manual Pajero MK2 dl marse fiti amabil si aici mickyedj@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
r3dscorpion Postat Noiembrie 24, 2014 Partajează Postat Noiembrie 24, 2014 Re: manual Pajero MK2 Nea Marse baga bre si la mine, ca ma apuc de cotetarit pe la ea... :) gitlan.valentin@gmail.com Sa fie primit... vorba aia. "Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson" PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 Re: manual Pajero MK2 Pajero MK II 3500 cc, 208CP, fab. 1996. Adresa mea de email: angheli.catalin@yahoo.com Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
OvidiuM Postat Decembrie 18, 2014 Partajează Postat Decembrie 18, 2014 Re: manual Pajero MK2 Salut! Vezi pe http://www.mitsubishilinks.com P.S. Mai e cineva care n-a primit manualul? Saptamana asta sunt acasa :grin: Salut. Te rog sa imi trimiti si mie un manual pentru 2,5 tdi.Multumesc anticipat. ovidiu@lagoudakis.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gui michel Postat Decembrie 20, 2014 Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Re: manual Pajero MK2 Daca se poate si la adresa asta ....michoux05@yahoo.com, multumesc anticipat. mitsubishi pajero SWB/ opel vectra. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate