Marse Postat Decembrie 21, 2014 Partajează Postat Decembrie 21, 2014 Re: manual Pajero MK2 Ma scuzati pentru intarziere... Drumuri multe :grin: Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gui michel Postat Decembrie 23, 2014 Partajează Postat Decembrie 23, 2014 Re: manual Pajero MK2 Multumesc frumos, l-am primit si e de folos. Sarbatori fericite! mitsubishi pajero SWB/ opel vectra. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
OvidiuM Postat Decembrie 23, 2014 Partajează Postat Decembrie 23, 2014 Re: manual Pajero MK2 Salut. Multumesc pentru manual. Sarbatori frumoase tuturor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei335 Postat Ianuarie 9, 2015 Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 Re: manual Pajero MK2 Salut! Vezi pe http://www.mitsubishilinks.com P.S. Mai e cineva care n-a primit manualul? Saptamana asta sunt acasa :grin: Salut, Te rog trimite manualul pentru MK2 /2,5/ 1991 si pe: andrei335@gmail.com Multumesc anticipat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dumifly3000 Postat Februarie 1, 2015 Partajează Postat Februarie 1, 2015 Re: manual Pajero MK2 Salutare,se poate si la mine manualul va rog, sau unul din colegi care au primit,multumesc mult terraecoplast@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hammer Postat Februarie 4, 2015 Partajează Postat Februarie 4, 2015 (editat) Re: manual Pajero MK2 Se poate și la mine un manual mk2 2,5 din 92, mulțumesc anticipat. bettaconss@yahoo.com Editat Februarie 4, 2015 de hammer Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AlexD Postat Februarie 9, 2015 Partajează Postat Februarie 9, 2015 Re: manual Pajero MK2 Si la mine daca se poate un manual , duncaalexandru@ymail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudorvartic Postat Februarie 13, 2015 Partajează Postat Februarie 13, 2015 Re: manual Pajero MK2 Daca-mi dati adresele de e-mail va fericesc eu cu manualul... Asta daca nu vreti sa-l cumparati voi de la eBay :grin: Buna ziua, un manual va rog si la adresa tudorvartic123@gmail.com. Multumesc anticipat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mircea_82 Postat Februarie 14, 2015 Partajează Postat Februarie 14, 2015 Re: manual Pajero MK2 Salut! Puteti sa-mi dati si mie manualul! mircea_82@yahoo.com Va multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mircea Postat Februarie 14, 2015 Partajează Postat Februarie 14, 2015 Re: manual Pajero MK2 Se poate unul si la mircea.mihailov@gmail.com ? Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Martie 1, 2015 Partajează Postat Martie 1, 2015 Re: manual Pajero MK2 Gata. Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horecica-Adi Postat Martie 1, 2015 Partajează Postat Martie 1, 2015 Re: manual Pajero MK2 Daca imi poate trimite cineva si mie un manual la ardesa de email : ask_me9999@yahoo.com , as fi recunoscator, am cautat in multe locuri si nu am gasit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amador70 Postat Aprilie 6, 2015 Partajează Postat Aprilie 6, 2015 Re: manual Pajero MK2 Daca se poate as avea si eu nevoie de manual.Cu multumiri anticipate. doru1770tanase@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdyLeon Postat Aprilie 7, 2015 Partajează Postat Aprilie 7, 2015 Re: manual Pajero MK2 Daca se poate si pe performance 32@yahoo.com un manual.multumesc anticipat! Si la primera no pasa,vuelve a intentrlo si la segunda no pasa,vuelve a intentarlo pero si la tercera no pasa una retirada al timpo es una victoria!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mitsupajero44 Postat Aprilie 8, 2015 Partajează Postat Aprilie 8, 2015 (editat) Re: manual Pajero MK2 Salut, Acum am vazut si eu postUL. Cautam de mai mult timp manualul si am abandonat. Daca ai timp adresa e : mitsupajero44@gmail.com Multumesc anticipat si drumuri bune Editat Aprilie 8, 2015 de Astral POSTUL......e fara cratima ! Mitsubishi Pajero 2.5 TD SWB 1988 Toti iti vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roltrans Postat Aprilie 10, 2015 Partajează Postat Aprilie 10, 2015 (editat) Re: manual Pajero MK2 Salut Ca si PE toti ceilalti colegi m-ar ajuta si pe mine manualul. roltrans_auto@gigant.ro multumiri anticipate. Valentin Covrig Editat Aprilie 10, 2015 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lama Postat Aprilie 28, 2015 Partajează Postat Aprilie 28, 2015 Re: manual Pajero MK2 Salut, Va rog, trimiteti-mi si mie manualul pe mitsumk2_lama@yahoo.ro Am un Pajero mk2 din 1999, 2.8 diesel, SWB. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toyotoy Postat Aprilie 28, 2015 Partajează Postat Aprilie 28, 2015 Re: manual Pajero MK2 Daca se poate manualul si pe victor200185@yahoo.com. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rusu Postat Iulie 17, 2015 Partajează Postat Iulie 17, 2015 Re: manual Pajero MK2 Salut! Sunt si proaspatul proprietar de un MK2, si taaare m-as bucura daca puteti sa-mi dati si mie manualul de utilizare. dragoim71@gmail.com Multumesc, o zi frumoasa! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gabriel d Postat Iulie 17, 2015 Partajează Postat Iulie 17, 2015 Re: manual Pajero MK2 Daca mi-l poate trimite cineva si mie i-as fi recunoscator. Am mai postat o data, dar cu noua modificare de forum, credca s-au sters si pe mail am vazut sa fi primit. Adresa gaby_offroad@yahoo.com. Multumesc anticipat ! You can go fast :Hr , but I can go anywhere :jp1:ha3:ap Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Iulie 27, 2015 Partajează Postat Iulie 27, 2015 Re: manual Pajero MK2 Gata? Toata lumea fericita? :grin: Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdy_daihatsu Postat August 7, 2015 Partajează Postat August 7, 2015 Re: manual Pajero MK2 va rog am si eu nevoie de manual.bogdy_biker_boy@yahoo.com Multumesc anticipat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BRUNOO Postat August 30, 2015 Partajează Postat August 30, 2015 Re: manual Pajero MK2 daca se poate as dori si eu manualul mihai_bursuc31@yahoo.com mersi mult Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bifeaza Postat Septembrie 21, 2015 Partajează Postat Septembrie 21, 2015 Re: manual Pajero MK2 Buna ziua, daca se poate pentru 2500D-TURBO/LONG WAGON 1994.. dgvictor2002@gmail.com Multumesc. Carpe Diem Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tzorrro Postat Septembrie 25, 2015 Partajează Postat Septembrie 25, 2015 Re: manual Pajero MK2 salutare, te rog sa-mi trimiti si mie pentru pajero swb mk2 pe tzorrro@yahoo.com MULTUMESC! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate