bebesaint Postat Februarie 22, 2016 Partajează Postat Februarie 22, 2016 Re: manual Pajero MK2 L-a primit toata lumea? Eu inca nu... Mitsubishi Pajero mk3 lwb 2.5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tts_mike Postat Februarie 22, 2016 Partajează Postat Februarie 22, 2016 Re: manual Pajero MK2 salut! Am primit manualul , multumesc! daca vrei cu adevarat poti! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreescuvm Postat Martie 5, 2016 Partajează Postat Martie 5, 2016 Re: manual Pajero MK2 Salut.Daca ai manualul de 2.5 td din '91,poti sa il trimiti si la andreescuvm@gmail.com ,te rog? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Martie 6, 2016 Partajează Postat Martie 6, 2016 Re: manual Pajero MK2 Manualul de utilizare sau de reparatii? Pentru manuale de reparatii ai http://www.mitsubishilinks.com, celalalt il ai pe mail :wink: Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreescuvm Postat Martie 6, 2016 Partajează Postat Martie 6, 2016 Re: manual Pajero MK2 Manualul de utilizare sau de reparatii? Pentru manuale de reparatii ai http://www.mitsubishilinks.com, celalalt il ai pe mail :wink: Multumesc. Am citit azi-noapte. Celelalte le-am luat deja. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
myrelbr Postat Mai 24, 2016 Partajează Postat Mai 24, 2016 Re: manual Pajero MK2 Salut,daca mai este valabila oferta pt manual: myrelbr@yahoo.com Multumesc. Have a brake,Have a Pajero. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shopy Postat Mai 24, 2016 Partajează Postat Mai 24, 2016 Re: manual Pajero MK2 Salut,daca mai este valabila oferta pt manual: myrelbr@yahoo.com Multumesc. Ai primit, da? E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra. (Jules Renard) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
myrelbr Postat Mai 24, 2016 Partajează Postat Mai 24, 2016 Re: manual Pajero MK2 Da,multumesc>:tk Have a brake,Have a Pajero. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bocancel Postat Mai 29, 2016 Partajează Postat Mai 29, 2016 Re: manual Pajero MK2 bocancel@yahoo.com Ceva la instalatia de aer conditionat imi da cu virgula.in manualele mele este alt radiator,cred cam nevoie de un manual de la modelul din 1997. Multumesc Mitsubishi Pajero 2.5 TD 3usi 1995 Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mdk Postat Iunie 17, 2016 Partajează Postat Iunie 17, 2016 Re: manual Pajero MK2 Salut, Se poate o copie pe claudiu.colibaba@gmail.com ? Proaspăt posesor al uni Pajero MK2 3000 benzina 12v... Mulțumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogde Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Re: manual Pajero MK2 As dori si eu manualul de utilizare daca mai este valabila oferta, la bogdexpas@gmail.com. Am de service. Multumesc frumos! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shopy Postat Septembrie 6, 2016 Partajează Postat Septembrie 6, 2016 Re: manual Pajero MK2 As dori si eu manualul de utilizare daca mai este valabila oferta, la bogdexpas@gmail.com. Am de service. Multumesc frumos! Ai rezolvat? E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra. (Jules Renard) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogde Postat Septembrie 6, 2016 Partajează Postat Septembrie 6, 2016 Re: manual Pajero MK2 Ai rezolvat? Nu. Multumesc de intrebare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shopy Postat Septembrie 6, 2016 Partajează Postat Septembrie 6, 2016 Re: manual Pajero MK2 Trimis! E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra. (Jules Renard) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogde Postat Septembrie 6, 2016 Partajează Postat Septembrie 6, 2016 Re: manual Pajero MK2 Trimis! Primit. Hipermultumiri! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shopy Postat Septembrie 6, 2016 Partajează Postat Septembrie 6, 2016 Re: manual Pajero MK2 Pentru putin! :be E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra. (Jules Renard) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Predan Postat Octombrie 11, 2016 Partajează Postat Octombrie 11, 2016 Re: manual Pajero MK2 Daca mai sunt manuale pe stoc vreau si eu unul! Adresa mea este: predan_alexandru@yahoo.com Multumesc anticipat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jack Postat Octombrie 16, 2016 Partajează Postat Octombrie 16, 2016 Re: manual Pajero MK2 Daca-mi dati adresele de e-mail va fericesc eu cu manualul... Asta daca nu vreti sa-l cumparati voi de la eBay :grin: Salut As dori si eu un manual pt MK2, 2,8 tdi din 1999 pe adresa calin_vancea@yahoo.com Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ghicx Postat Octombrie 21, 2016 Partajează Postat Octombrie 21, 2016 Re: manual Pajero MK2 Daca mai este valabil, pentru modelul PAJERO SWB 2.8 1998 : ionghiculescu@gmail.com multumesc mult, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shopy Postat Octombrie 21, 2016 Partajează Postat Octombrie 21, 2016 Re: manual Pajero MK2 Daca mai este valabil, pentru modelul PAJERO SWB 2.8 1998 : ionghiculescu@gmail.com multumesc mult, Trimis! Imediat si celorlalti doi colegi... :old E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra. (Jules Renard) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
traian 72 Postat Noiembrie 22, 2016 Partajează Postat Noiembrie 22, 2016 Re: manual Pajero MK2 Salutare, Te rog, pentru SWB 2,5 1995-97 se poate un manual. traianone72@yahoo.com Multumiri anticipate. C-astai tara lui Dracula, In care ne bagam noi... banii... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shopy Postat Noiembrie 22, 2016 Partajează Postat Noiembrie 22, 2016 (editat) Re: manual Pajero MK2 Salut, vezi ca e ceva gresit in adresa de mail! Editat Noiembrie 22, 2016 de shopy E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra. (Jules Renard) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgechinezu Postat Noiembrie 28, 2016 Partajează Postat Noiembrie 28, 2016 (editat) Re: manual Pajero MK2 Salutare dragi colegi, nu mai gasesc manualul de service de la Mitsu desi stiam ca il am pe mail.... Da cineva un manual de service pt MK2 97-99 3000V6 facelift sau aripi umflate? ca eu dau berea. email: george.florea.chinezu@gmail.com Ne vedem la bere ;) Multumesc! Editat Noiembrie 28, 2016 de georgechinezu georgechinezu Mitsubisi Pajero MKll-3.0, Nissan Patrol Y61- 2.8, Duster 1.5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niky Radu Postat Decembrie 21, 2016 Partajează Postat Decembrie 21, 2016 Re: manual Pajero MK2 Salutare, Doresc si eu un manual pentru MK2, Shogun 2.5 GLS TD, 100cp, 1993. Cine ma poate ajuta ii multumesc anticipat . radu_niky@yahoo.com Mitsubishi Shogun 2.5 GLS 1993 ,Renault Megane 1.9 TDI 2005, Elddis Gulfstream 2000 Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost? Chanakia Pandita 275 a.c.India Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shopy Postat Decembrie 22, 2016 Partajează Postat Decembrie 22, 2016 Re: manual Pajero MK2 Salutare, Doresc si eu un manual pentru MK2, Shogun 2.5 GLS TD, 100cp, 1993. Cine ma poate ajuta ii multumesc anticipat . radu_niky@yahoo.com Ai primit? E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra. (Jules Renard) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate