Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iesire sambata 20 oct Babele-Sfinx,mai vine cineva ?

chevy

Postări Recomandate

Salutare,duminica aceasta iesim doua masini si urcam la Babele,daca mai doreste cineva sa se alature e binevenit.

Daca se doreste si alt traseu,iarasi e binevenit sa propuna si mergem sambata,Campina,Provita,Breaza etc

Dan 0745978735 / 0733547354

sambata putem merge pe alt traseu,propunerile sunt binevenite.

Editat de chevy
Are you sure,you want me to lead !!!???
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Iesire sambata 20 oct Babele-Sfinx,mai vine cineva ?

Salut daca ajung prin zona va sun.Pe unde urcati spre Babele am facut zona perpedes dar tot am o nedumeriere.Se poate urca spre Babele cu masina si de la telecabina Hotel Pestera sau doar pe partea asta pe la Piatra Arsa?

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

se poate urca de la hotel Pestera la Babele......doar ca premiul cel mare e in jur de 3000 de ron.....:grin:

mai bine ramai pe asfalt....de la int cu P Arsa faci stanga...si ajungi la Babele......pe pertea cealalta e mai spectaculos....dar poate fi extrem de costisitor....de cand cu ursii atacatori :grin: rangerii sunt extrem de activi in zona Pestera

Link spre comentariu

Da si postul de jandarmi este chiar acolo la hotel.Pe partea cu Piatra Arsa o sa fie aglomeratie mare de turisme mai ales ca au tras aia ceva asflat si vremea se anunta ok.

Dacia Duster 4x4

Link spre comentariu

da,cum spuneau si colegii,se poate si pe acolo dar e costisitor cu amenda,asa ca ramane doar varianta cealalta.

daca va doriti alt traseu se poate duminica.

Link spre comentariu

M-as baga si eu dar nu am mai fost pe traseul asta, daca l-a mai facut cineva, poate da ceva detalii vis-a-vis de dificultate ca sa stim cum stam si cam cat de echipat trebe sa fie acaretul.

Ingineria este in tot ce are ea mai frumos, o simbioza intre abstractul matematic, concretul tehnologic si inefabilul artei.
Link spre comentariu

Colegutu este traseu de plimbare pana la Piatra Arsa este de turism.Mai incolo putina urcare drum pietruit intretinut nu e de mt-uri , sufe , ocheti si trolii e de mers cu mama cu mamaia cu mama soacra plimbare , aer curat , peisaje.

Dacia Duster 4x4

Link spre comentariu

Colegutu este traseu de plimbare pana la Piatra Arsa este de turism.Mai incolo putina urcare drum pietruit intretinut nu e de mt-uri , sufe , ocheti si trolii e de mers cu mama cu mamaia cu mama soacra plimbare , aer curat , peisaje.

Multumesc colegu', eu ma gandeam sa nu fie grav, trolii, blocanti, simexuri, etc ca nu am troliu ... Daca e plimbarica de voie ... cred ca merg si eu. vb cu initiatorul la tel ...

Ingineria este in tot ce are ea mai frumos, o simbioza intre abstractul matematic, concretul tehnologic si inefabilul artei.
Link spre comentariu

plecare pentru traseul sfinx-babele

duminica dimineata,noi suntem deja la breaza,punct de intalnire rompetrol comarnic

am modificat cu duminica caci sunt mai multi doritori pentru aceasta zi.

sambata mergem unde vreti voi.

Editat de chevy
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare