selariu Postat Noiembrie 11, 2012 Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 Re: offroad buggy fain proiectu! dar si mai fain cand se vede rezultatu! ceva ''avansari'' la Buggy??? ...ma bate un gand ...făcut din ţeavă:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
romihd Postat Noiembrie 11, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 Re: offroad buggy multe nu prea am mai facut mis in dubii cu motorul actula asa ca caut altul sa pot duce mai departe proiectul dar am mai ranfost pe ici pe colo cate ceva am ajuns si la un final cu burta masini si am stabilit traiectorie cardanului fata iar inca astept telescoapele sa ajunga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
romihd Postat Decembrie 2, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2012 Re: offroad buggy dupa multa asteptare au ajuns si telescoapele intrun final frumoase chestii :))) dupa ce am ajuns la o concluzie am dat masina jos de pe cadru si am puso un pic la flex :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bush_asia motors Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Re: offroad buggy foarte frumoasa lacrarea.mar interesa pivotii de la tendoane de unde iai luat si ce pret au daca se poate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
romihd Postat Decembrie 8, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Re: offroad buggy foarte frumoasa lacrarea.mar interesa pivotii de la tendoane de unde iai luat si ce pret au daca se poate :))))) ms de urari sper sa nu intelegi gresit dar inca suntem la sectiunea modificari si nu vanzari/dezmembrari autovehicule :))) iar ca sa iti raspund la intrebare ,tre sa te uiti un pic mai sus ca am scris exact de unde imi procur piesele bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
XTra Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Re: offroad buggy Super tare proiectul tau. Cred ca fiecare impatimit viseaza la un proiec ca al tau. Eu da dar in momentul asta sunt intr-o liga mai mica. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Re: offroad buggy Foarte tare..cred ca te tine intr un suspans teribil.....imi place ideee ca o faci sa te dai de unu singur prin padure..:wink: pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sososs Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 Re: offroad buggy evolutie ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
csabi Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 Re: offroad buggy Hai cu poze!!!!!!!!!! Nu lua niciodata un somnifer si un laxativ in aceeasi seara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
romihd Postat Februarie 14, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2013 Re: offroad buggy :-(( Din păcate Decembrie Ianuarie nu am avut timp nici sa dau o besina :-)) deci nu am făcut mai nimic Dar am făcut un rezervor super fain si am pus radiatoru apa si ulei in spatele scaunelor Dar din Martie bag tare sa fie gata pana in vara O sa revin cu poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bush_asia motors Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 Re: offroad buggy Salut imi poti spune ce dimensiune sunt unibalurile pe care le ai? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
romihd Postat Martie 3, 2013 Autor Partajează Postat Martie 3, 2013 Re: offroad buggy Salut imi poti spune ce dimensiune sunt unibalurile pe care le ai? exact un zoll :))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
romihd Postat Martie 3, 2013 Autor Partajează Postat Martie 3, 2013 Re: offroad buggy salutare natiune cum a mai trecut o luna si tot nu am facut de cand am intrat in luna martie am fost harnic cum tot asteaptam dupa alt motor lam gasit intrun final adica am gasit toata masina asa ca mam si apucat sa defac motorul mult asteptat de atat timp daca tot lam dat jos lam bagat nitel in inspectie asa ca lam si facut un pic bucatele sa vedem arbore cu came vibrochenu segmenti si asa mai departe ,din pacate tre sa schimb cuzineti pistoane si centrali ,nu ca ar fi mare bai dar cum un sb are putin ulei mai bine fac sa fie bine ca pe dealuri tre sa ma bazez pe el asa ca cam asa arata in momentu asta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
romihd Postat Martie 3, 2013 Autor Partajează Postat Martie 3, 2013 (editat) Re: offroad buggy iar masina cam asa arata cu rezervorul provizoriu si radiator de apa si ulei cutie Editat Martie 3, 2013 de romihd Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Martie 3, 2013 Partajează Postat Martie 3, 2013 Re: offroad buggy Arata bine de tot. Ce specificatii are motorul? Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
romihd Postat Martie 4, 2013 Autor Partajează Postat Martie 4, 2013 Re: offroad buggy Arata bine de tot. Ce specificatii are motorul? Motoru e un LT1 de 5,7l același ca si cel de pe corvette cu chiloasele de aluminiu Deocamdată e standard si are 275 de cai la 5000 de ture si 440 de nm la 2400 de ture dar daca tot lam desfacuta cred ca o sa primească un ax cu came pt mai multă forța la ture putine iar după spusele mecanicului undeva la 500 nm pe la 2000 de ture Dar pana sa ajungă la performanța asta tre sa mai aștept Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cernescucosti Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Re: offroad buggy Ce fain motor ti-ai luat , oare cate kg o avea , nu prea cred ca are mare importanta la ce muschi are . Hai odata ca vrem sa vedem masina vara asta, lasa prostiile si treci la treba , nemti pot sa mai astepte. :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiuseini Postat Martie 5, 2013 Partajează Postat Martie 5, 2013 Re: offroad buggy Ce se mai stie de proiect ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
romihd Postat Martie 5, 2013 Autor Partajează Postat Martie 5, 2013 (editat) Re: offroad buggy Așa o sa fac domn costi doar ca mai încet așa , știi vorba aia De la 0-100 km/h in 2 minute , dar cu stil :-))) Deocamdată am trimis vibrochenu la meserias sa-l caute de uzura, fisuri si alte prostii iar când e gata o sa ma apuc mai departe de munca Editat Martie 5, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silus Postat Martie 5, 2013 Partajează Postat Martie 5, 2013 Re: offroad buggy impresionant proiect, sunt cu ochii cat cepele sa vad ce iese la final Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
romihd Postat Martie 12, 2013 Autor Partajează Postat Martie 12, 2013 Re: offroad buggy dupa multe socoteli am ajuns la concluzia ca daca tot am desfacut motoru de lam facut bucati sal si inbunatatesc un pic ceea ce am si facut am comandat un pic de stroker kit cu ditati ca sa marim cilindreea de la 350 la 383 ,cam bate pe undeva pe la 6200 cm3 si ceva marunt acum asteptam iara sa ajunga piesele deci deocamdata iara asteptam :-))))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 Re: offroad buggy Cate kg o sa aibe fiara...?...350 caluti nu iti ajungeau...aa...:ang3 pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
romihd Postat Martie 12, 2013 Autor Partajează Postat Martie 12, 2013 Re: offroad buggy Ajungeau si aia care erau dar dacă tot mam apucat de dezmembrat ii dam pana la capăt :-)) După ultimele calcule mașina o sa aibă aproximativ 1600 kg 1700 kg dar o sa știu mai multe când o sa fie gata ca tot modific la ea Apai dacă tot ne gândim bine mai createm cu vreo 80 de caluti si 100nm in cel prost caz dar cum băgam si vreo 15 procente mai multă presiune de benzina mai nasc vreo 20 caluti deci cred ca mă apuc de vândut carne de 'vita' :-))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
romihd Postat Martie 12, 2013 Autor Partajează Postat Martie 12, 2013 Re: offroad buggy doar asa ca fapt divers diferenta intre 30 si 35 de splini Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cernescucosti Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 Re: offroad buggy doar asa ca fapt divers diferenta intre 30 si 35 de splini [ATTACH=CONFIG]171519[/ATTACH] La ce motor vrei sa pui nu-i mare lucru :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate