Dr.CristacKe Postat Octombrie 20, 2012 Partajează Postat Octombrie 20, 2012 Re: Dimensiuni Drop-Box Y60 Eu zic sa aprindem lumina sa ne reorganizam este unul care este nedumerit de ce se intampla !!oare cat o avea gaura ?si cum este centrata ca nu o nimeresc ?:ha::ha::ha: on topic: m-am apucat de treaba am indicii clare se vrea urgentata treaba kitul de ambreiaj modern e pe teava, cutia va sta pe piept (la Yon ) se iese in traseu facem o proba o incrucisare cu cateva ciolane sa vedem cum va sta tendonul si balonul apoi aplicam varianta ''dama cu camelii''..:ha: Y60 am zis! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shreck Postat Octombrie 20, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2012 (editat) Re: Dimensiuni Drop-Box Y60 deja voi dormi linistit la noapte daca tot ma ajuta fratele Cristacke...sau poate nu voi dormi... Editat Octombrie 20, 2012 de Astral Sigur vei dormI bustean.....:))))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VIO TURCU Postat Octombrie 20, 2012 Partajează Postat Octombrie 20, 2012 Re: Dimensiuni Drop-Box Y60 e clar ..cristacke centreaza ...yon da cu capu' ..iar shrek se gandeste ,,oare nimereste gaura,, :ha::ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 20, 2012 Partajează Postat Octombrie 20, 2012 Re: Dimensiuni Drop-Box Y60 Bara - bere - what a fuck ... hai cu bereeea ... :ha: [video=youtube;-7WUWrDBuug] "Nasule" cred ca ti-au pus finii pluta in cafea ... de nu poti dormi noaptea ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate