Vlady_V Postat Octombrie 18, 2012 Partajează Postat Octombrie 18, 2012 Salutare tuturor! Acum ca am ramas fara M-uri am zis sa ma reorientez putin. Am ocazia sa iau un Bremach NGR 35 4x4, basculabil, reductoare, etc cu motor 2.8 td Iveco daily an '97 Daca are cineva sau a auzit de marca asta si in special de modelul acesta as fi recunoscator:banana sa-mi spuna si mie cateva pareri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mpopescu Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Re: Bremach NGR 35 4X4 pareri Buna seara, Daca ai ocazia, nu mai sta pe ganduri, marca este putin cunoscuta dar gandeste-te ca unde se faceau draciile astea , ma rog ma vecinii lor de platforma idustriala faceau elicoptere si motociclete Augusta. Suficient de aproape de Austria, unde alti nepriceputi faceau G-uri, Pinz-uri, si alte 4x4. Mai toate produsele lor aveau clienti dedicati: primarie, pompieri, padurari, militari, etc. daca ai la ce sa o folosesti, eu zic ca e un utilaj de incredere, caietul de sarcini militar la vremea ei nu era jucarie, ssa nu mai zic ca a si costat o avere de noua. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 10, 2012 Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Re: Bremach NGR 35 4X4 pareri daca o vrei doar sa te plimbi in padure cu ea nu merita....daca o pui la treaba pe coclauri....merita Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stilgar Postat Noiembrie 11, 2012 Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 Re: Bremach NGR 35 4X4 pareri Nu vad relevanta motocicletelor Augusta ..... singurul lucru bune care-l poti spune despre ele e ca sunt scumpe jaguar X-Type 2.5 Mitsu L200 Jeep XJ 4.0 BMW R1200GS HONDA CBR600RR HUSABERG 450e Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate