razvan-xbike Postat Octombrie 19, 2012 Partajează Postat Octombrie 19, 2012 salut.sunt pe cale sa achizitionez un grand cherokee cu motor de 4000 cmc,an 1995,cutie automata,benzina.intreb posesorii de acest model cam cat este consumul de benzina,atat urban,cat si afara? multumesc anticipat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 19, 2012 Partajează Postat Octombrie 19, 2012 Re: consum grand cherokee 4.0 l fostul meu Grand ZJ imi lua in oras intre 16-17 litrii....iar pe afara undeva in jur de 11 actualul Grand WJ imi trage in jur de 11.5 extraurban...iar in oras 16....asta din ce spune calcul de bord urmeaza sa-i fac eu consumul real...plin pe plin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Black Indian Postat Octombrie 19, 2012 Partajează Postat Octombrie 19, 2012 Re: consum grand cherokee 4.0 l la cherokee xj ies undeva la 17-18 oras, 14-15 extraurban si 60 in teren. Instalatie de gaz secventiala. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Octombrie 19, 2012 Partajează Postat Octombrie 19, 2012 Re: consum grand cherokee 4.0 l WJ-ul ia cca 11 in afara.....am facut consumul de multe ori "de la plin la plin". In oras 15 e normal! ZJ sau XJ tot cam pe acolo se invart tinand cont ca au aceleasi motoare 4.0 L . Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvan-xbike Postat Octombrie 19, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2012 Re: consum grand cherokee 4.0 l multumesc foarte mult pt raspunsuri.la ce motor mare are,mi se pare un consum decent,fiind influentat bineinteles si de stilul de condus.banuiesc,ca o instalatie cu gaz ar face minuni. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Octombrie 19, 2012 Partajează Postat Octombrie 19, 2012 Re: consum grand cherokee 4.0 l multumesc foarte mult pt raspunsuri.la ce motor mare are,mi se pare un consum decent,fiind influentat bineinteles si de stilul de condus.banuiesc,ca o instalatie cu gaz ar face minuni. Asta e un consum la stilul de mers "normal" :ha: Daca ti pedala de acceleratie la fund mereu ai sa vezi atunci consum de te doare capu :grin: Cu WJ-ul am scos peste 20 in oras dar la un stil de condus grabit si mereu plecat de la semafoare pe blana. Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 19, 2012 Partajează Postat Octombrie 19, 2012 Re: consum grand cherokee 4.0 l fa aceeasi treaba cu un BMW cu mot de 2.5...sa vezi acolo consum ptr capacitatea lui...nu are un consum de speriat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvan-xbike Postat Octombrie 22, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Re: consum grand cherokee 4.0 l momentan conduc un range rover p38 cu motor bmw de 2.5 cmc si ma cam sperie consumul... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Octombrie 22, 2012 Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Re: consum grand cherokee 4.0 l momentan conduc un range rover p38 cu motor bmw de 2.5 cmc si ma cam sperie consumul... Ce consum are de te cam sperie? :grin: Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvan-xbike Postat Octombrie 22, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Re: consum grand cherokee 4.0 l i-am facut consumul in oras si ia in jur de 17,intr-un stil de condus destul de normal.totusi tin sa cred ca este ceva in neregula cu ea deoarece inainte avea un consum ok,12 in oras,afara scoteam si 8,dar acum a ajuns la aproape 400 mii km:D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 22, 2012 Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Re: consum grand cherokee 4.0 l masina de teren cu motor mare si consum mic....inca nu am vazut :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
m3ndoza Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Re: consum grand cherokee 4.0 l am si eu motr de 3,7 benzina 201 cp dar consum de 12/14 in oras 9/10 afara spun cu aproximatie .....referitor la ce zice Marius C alias Turagmes trebuie sal contest :D am avut S320 din 2002 benzina .....si golf 4 1,4 benzina .....de la cluj la salaj am bagat 80 de roni in S si in golf am bagat 110 roni 162 de km Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 Re: consum grand cherokee 4.0 l poate ne spui si cum ai mers cu ele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GiantElbrus Postat Iunie 28, 2015 Partajează Postat Iunie 28, 2015 Re: consum grand cherokee 4.0 l Risc sa redeschid un topic foarte vechi insa daca exista ăsta nu as crea altul pe aceeasi tema. Pe mine m-ar interesa consumul off-road al unui motor 4l benzina. Stiu ca difera consumul in functie de transeu insa m-ar interesa o medie pe un traseu cu o dificultate medie (fara ramas impotmolit in noroaie etc.) Imi place foarte mult motorul de 4L benzina de pe Grand Cherokee dar stau pe ganduri daca sa-l iau sau nu. Ma tem ca va trebui sa car cu mine canistre cu benzina ... daca daca raman fara benzina :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate