Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

consum grand cherokee 4.0 l

razvan-xbike

Postări Recomandate

Re: consum grand cherokee 4.0 l

fostul meu Grand ZJ imi lua in oras intre 16-17 litrii....iar pe afara undeva in jur de 11

actualul Grand WJ imi trage in jur de 11.5 extraurban...iar in oras 16....asta din ce spune calcul de bord

urmeaza sa-i fac eu consumul real...plin pe plin

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

WJ-ul ia cca 11 in afara.....am facut consumul de multe ori "de la plin la plin". In oras 15 e normal!

ZJ sau XJ tot cam pe acolo se invart tinand cont ca au aceleasi motoare 4.0 L .

Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog*

"A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2

Link spre comentariu

multumesc foarte mult pt raspunsuri.la ce motor mare are,mi se pare un consum decent,fiind influentat bineinteles si de stilul de condus.banuiesc,ca o instalatie cu gaz ar face minuni.

Asta e un consum la stilul de mers "normal" :ha:

Daca ti pedala de acceleratie la fund mereu ai sa vezi atunci consum de te doare capu :grin:

Cu WJ-ul am scos peste 20 in oras dar la un stil de condus grabit si mereu plecat de la semafoare pe blana.

"A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2

Link spre comentariu

momentan conduc un range rover p38 cu motor bmw de 2.5 cmc si ma cam sperie consumul...

Ce consum are de te cam sperie? :grin:

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

am si eu motr de 3,7 benzina 201 cp dar consum de 12/14 in oras 9/10 afara spun cu aproximatie .....referitor la ce zice Marius C alias Turagmes trebuie sal contest :D am avut S320 din 2002 benzina .....si golf 4 1,4 benzina .....de la cluj la salaj am bagat 80 de roni in S si in golf am bagat 110 roni 162 de km

Link spre comentariu

• 2 ani mai târziu...

Risc sa redeschid un topic foarte vechi insa daca exista ăsta nu as crea altul pe aceeasi tema.

Pe mine m-ar interesa consumul off-road al unui motor 4l benzina. Stiu ca difera consumul in functie de transeu insa m-ar interesa o medie pe un traseu cu o dificultate medie (fara ramas impotmolit in noroaie etc.)

Imi place foarte mult motorul de 4L benzina de pe Grand Cherokee dar stau pe ganduri daca sa-l iau sau nu. Ma tem ca va trebui sa car cu mine canistre cu benzina ... daca daca raman fara benzina :D

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare