givanel Postat Octombrie 19, 2012 Partajează Postat Octombrie 19, 2012 salutare vitaristi. am si eu o intrebare- vreau sa fac un transplant de cutie la vitara mea, sa-i pun automata. acum, masina mea este 8v, iar cutia provine de pe un 16v (4 trepte) - se poate face asta fara prea multa bataie de cap? multumesc anticipat! Nu trage Dom' Semaca! Sunt eu... Bozolica! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Octombrie 19, 2012 Partajează Postat Octombrie 19, 2012 Re: transplant cutie automata E bataie de cap de mai bine stai in banca ta. Vinde masina si cumpara alta cu cutie automata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Octombrie 20, 2012 Partajează Postat Octombrie 20, 2012 Re: transplant cutie automata Corect, mai bine cautati unul automat. Sint destule dureri de cap: mai mult ca sigur barile de transmise nu sint la fel de lungi, va trebui sa umblati la instalatia electrica... Cu respect, Teodor. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate