albinaru Postat Octombrie 19, 2012 Partajează Postat Octombrie 19, 2012 (editat) Aveti cumva idee unde se pot gasi pe la vanzatorii nostri dragi (exceptand rough-trax) pivot cu gresor gata montat? Sau din fabrica au linie speciala pentru vest si linie de montaj speciala pentru estul salbatic? Daca cineva a mai montat gresoare in pivot poate sa-mi spuna si mie cam ce grosime are metalul? Editat Octombrie 19, 2012 de albinaru Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RaduAlex Postat Octombrie 20, 2012 Partajează Postat Octombrie 20, 2012 Re: Pivoti cu gresor Pe Mitsubishi va pot ajuta cu orice cod de piese. As putea si pe Toyota ca am un prieten care are acces la Microcat. Atentie ca pivotii cu niplu de gresare la Mitsubishi nu au caja din poliuretan ci metalica si cu arc. Pentru edificare un clip youtube > Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Octombrie 20, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2012 Re: Pivoti cu gresor Am acces la codurile de piese insa, vanzatorii spun ca ei nu aduc pivoti cu gresor incorporat. In toate pozele lor de la producatori (nipparts, loemfoerder, jakoparts) nici un pivot nu are gresor. Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate