gnok Postat Aprilie 29, 2008 Partajează Postat Aprilie 29, 2008 28.04.2008 ..in urma unei invitatii la un gratar in aceiasi zona a sibielului,...am facut si un alt traseu decat cele de pana acuma, din pacate am poze doar din prima parte a iesirii... primele 5...plecarea si sosirea la cabana.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Aprilie 29, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2008 Re: Sibiel re-reloaded... o mica baie de namol... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Aprilie 29, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2008 Re: Sibiel re-reloaded... poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai aro Postat Aprilie 29, 2008 Partajează Postat Aprilie 29, 2008 Re: Sibiel re-reloaded... ma bucur ca m-ai sunat si pe mine :F :F :j :j aro 243 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Aprilie 29, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2008 Re: Sibiel re-reloaded... ma bucur ca m-ai sunat si pe mine :F :F :j :j ai pm ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Aprilie 30, 2008 Partajează Postat Aprilie 30, 2008 Re: Sibiel re-reloaded... Azi sper sa ajung sa postez si eu pozele facute de mine. LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Mai 2, 2008 Partajează Postat Mai 2, 2008 Re: Sibiel re-reloaded... sa va fie de bine :banana arata bine si frontera in noroi :grin: iar tu, zippo, vad ca nu-i slabesti deloc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Mai 3, 2008 Partajează Postat Mai 3, 2008 Re: Sibiel re-reloaded... sa va fie de bine :banana arata bine si frontera in noroi :grin: iar tu, zippo, vad ca nu-i slabesti deloc Nici vorba, totul se intampla de comun acord. Vine cine doreste si poate. Ultima tura m-au scos baietii pe mine din casa. Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate