revo Postat Octombrie 21, 2012 Partajează Postat Octombrie 21, 2012 (editat) Plecat la ora 10 din Buzau, am urcat "pe Crasna" la Lac ,dupa un gratarel de pranz am taiat-o la Penteleu ,unde am prins un frumos apus de soare. Nu m-am intalnit cu nimeni pe trasee,semn ca duminica nu se prea plimba lumea. Editat Octombrie 21, 2012 de revo Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Octombrie 21, 2012 Partajează Postat Octombrie 21, 2012 Re: Lacul Vulturilor si Varful Penteleu 21 oct.2012 sa-ti fie de bine ! LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat Octombrie 22, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Re: Lacul Vulturilor si Varful Penteleu 21 oct.2012 si un filmulet Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Octombrie 23, 2012 Partajează Postat Octombrie 23, 2012 Re: Lacul Vulturilor si Varful Penteleu 21 oct.2012 Frumos. Acum 2 ani am urcat si eu acolo pe niste noroaie si sleauri foarte frumoase in zona de padure iar imediat dupa schela din varf nu am mai putut inainta din cauza pamantului alunecos. Felicitari pentru iesire. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Q-SETE Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 Re: Lacul Vulturilor si Varful Penteleu 21 oct.2012 Daca mergeai Sambata ne intalneam pe traseu! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate