baghy Postat Octombrie 22, 2012 Partajează Postat Octombrie 22, 2012 http://xfactor.a1.ro/sezonul-2-episodul-5-integral-shakira-rapperul-furios-proful-manelistul-bon-jovi-336.html Minutul 32 si 20 de secunde :) Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Octombrie 23, 2012 Partajează Postat Octombrie 23, 2012 Re: Factorul X Ah :grin: baghy..., m-ai prins... :ha: Cum sa fac eu asa ceva? :op Cheloo este un baiat super simpatic :h5, asta a fost doar o diversiune din emisiunea "Feriti-va de Tractozaur!" :tk Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Octombrie 23, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2012 Re: Factorul X Nici prin gand nu mi-a trecut ca o sa faci ceva. Ma uitam aseara la emisiune pe net si mi-a sarit in ochi un personaj celebru. Am zis sa vada si colegii de forum. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Octombrie 23, 2012 Partajează Postat Octombrie 23, 2012 (editat) Re: Factorul X am vazut "in viu":grin: ma anuntase fata, a vazut la promo ca tractozauru' a zis ceva de offroad si mishitbusi:ha: Editat Octombrie 23, 2012 de giorgel Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate