Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

vitezometru,cutie de viteze, abs

Rohhan

Postări Recomandate

salutare

sunt nou aici si sper sa postez unde trb daca nu imi cer scuze

Am un crd 2.7/2002 de ceva timp si iubesc masinuta asta la culme.

Azi dintr o data mi s a aprins martorul ABS,cel de parcare (P) si si cel pentru service motor.

Vitezometrul nu mai merge, calculatorul nu mai afiseaza consumul la 100 de km iar cutia nu mai vrea sa schimbe deloc treptele.

A mai patit cineva lucrul asta sau are cineva idee despre ce naiba s a intimplat.

astept cu interes sfaturile si opiniile voastre

:hl

CREDENDO VIDES
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: vitezometru,cutie de viteze, abs

se pare ca nimeni nu stie despre ce e vorba....dar intre timp am rezolvat:

_ martorul ABS,parcare,afisajul consumului si kilometrajul nu mergeau din cauza unei mufe electrice de la abs care se deplasase in urma unei intilniri cu unul din nenumaratele cratere de pe drumurile noastre minunate...

_faptul ca cutia nu vroia sa schimbe deloc era datorat nivelului scazut..s a completat si totul e ok acum<pana data viitoare>

oricum multumesc pentru atentie! numai bine.

CREDENDO VIDES
Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

se pare ca nimeni nu stie despre ce e vorba....dar intre timp am rezolvat:

_ martorul ABS,parcare,afisajul consumului si kilometrajul nu mergeau din cauza unei mufe electrice de la abs care se deplasase in urma unei intilniri cu unul din nenumaratele cratere de pe drumurile noastre minunate...

_faptul ca cutia nu vroia sa schimbe deloc era datorat nivelului scazut..s a completat si totul e ok acum<pana data viitoare>

oricum multumesc pentru atentie! numai bine.

as avea si eu o intrebare .. unde e localizata mufa de abs ... am si eu probleme cu bordul si nici mie nu imi mai indica nimic in calculator, specific k am un grand cherokee 2,5 td din 99 ... multumesc anticipat

Link spre comentariu

ar trebui sa mergi la un electrician auto ,unitatea abs este sub capota.releele trapa in tablou sigurate,daca iti trebuie ceasurile de la bord sau tablou siguranta,relee,instalatie electrica,am eu ,am avut una ca a ta si am dezmembrat-o.tel 0721 899 619.cauta un serviceauto problemele pot fi simple =lipsa masa sau mai complicate.bafta!

SANTANA ANIBAL
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare