Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Mici probleme

gicapxo

Postări Recomandate

vreau sa schimb boxele fata si nu stiu cum sa ajung la ele m-am tot uitat dar nu imi pot da seama,si mai vreau sa schimb becul de la butonul de avarie e ars stie careva cum se schimba,a inca ceva nu gasesc butonul de reglare faruri s-ar putea sa fie automate?multumesc
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Mici probleme

Salut,ar trebui sa demontezi manerul interior(ala care inchizi uas)nu are decat 2 suruburi cu o surubelnita in cruce apoi mai ai un surubel tot cu acea surubelnita la manerul care deschizi usa,dupa ce desfaci astea doua tragi de marginea fetei de usa mai tare caci are niste bumbi destul de bine fixati.Iar in legatura cu butonul este mai complicat cai sunt niste beculete mai ciudate,in schimb trebuie sa faci butonul bucati sa ajungi la iele ca sunt 2

Link spre comentariu

Cu completarea ca mai trebuie scoasa si manivela pentru geamuri (in cazul in care exista), are un clips de prindere care trebuie impins in afara cu o surubelnita dreapta, sau, cu putin noroc, forta si indemanare, iese daca tragi mai tare de manivela inspre afara.

VERTIZONTAL. Fotografie.
Link spre comentariu

cu completarea ca mai trebuie scoasa si manivela pentru geamuri (in cazul in care exista), are un clips de prindere care trebuie impins in afara cu o surubelnita dreapta, sau, cu putin noroc, forta si indemanare, iese daca tragi mai tare de manivela inspre afara.

vreau sa va zic ca boxele sunt in bord si dupa cum m-am uitat ar trebui luat tot bordul jos,am desfacut sub volan capacul dar tot nu pot ajunge si la aia din stanga nici pe atat!!

Link spre comentariu

Pentru boxe mai mult ca sigur trebuie desfacut bordul.Eu am desfacut capacul de sub volan si cel care ''imbraca'' axul volanului si tot nu am avut acces la boxa stanga.Nici nu ma mai chinui o lasa asa cum este.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Din pacate trebuie sa desfaci tot bordul sau sa le anulezi si sa-ti pui altele in usi. Pentru butonul la avarii cred ca trebuie sa demontezi partea de deasupra instrumentelor.

Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare