u2_2 Postat Octombrie 25, 2012 Partajează Postat Octombrie 25, 2012 (editat) Nu e o urgenta, dar daca apare o ocazie ma intereseaza sa transport o masina (autoturism) din Brasov in sudul Suediei. Daca sunt oferte le astept pe PM. Multam. Editat Octombrie 26, 2012 de u2_2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Noiembrie 22, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2012 Re: transport masina in Suedia (sud) Am oferta pe 500 euro, pe platforma. O fi mult, o fi putin, o fi ok ? Eu chiar nu stiu, voi ce ziceti ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Noiembrie 27, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Re: transport masina in Suedia (sud) baietii au fost super ok. daca cineva are nevoie pe relatia danemarca-suedia sa-mi dea PM pentru numarul de telefon. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yoghi Postat Decembrie 16, 2016 Partajează Postat Decembrie 16, 2016 Re: transport masina in Suedia (sud) Presupun ca e platforma ..semiremorca ? Pretul e f ok pt 2500km. Am in curte un englez si un american :F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Ianuarie 18, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 Re: transport masina in Suedia (sud) Presupun ca e platforma ..semiremorca ? Pretul e f ok pt 2500km. topicul e din 2012, am uitat sa cer inchiderea lui. se poate inchide, multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate