Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intalnirea Niva-rilor

Liviu-San

Postări Recomandate

Re: Intalnirea Niva-rilor

parerea mea ca" vorba multa saracia omlui"..suntem in secolul vitezei,nici nu stim cand trece timpul ...si ne trezim pusi fata in fata cu week-end-ul cu pricina....:wink:

Eu zic sa incepem sa facem listele cu cei care vor participa,adica sa stim nr de persoane,masina ..etc ca sa avem timp sa tragem sforile si sa dezbatem subiectul.Traseele le vom face in functi de cm de zapada existenti la data respectiva(iarna nu-i ca vara).....,exclus trasee pentru extrem(din motive de securitate).

Rog un moderator,asta daca sunteti de acord,sa schimbe titlul topicului "intalnirea nivarilor si a ex nivarilor",daca din zona se mai aduna si un alte tipuri de acarete sunt binevenite,ca de suntem un popor primitor:wink:

chiar daca ne adunam in olanesti sau in alta parte...hai sa-i dam bice cu pregatirile.

..cine vrea poate sa vina si cu secretara.. :top

Editat de Land Niva Luci

Land Niva Luci

WWOC-VALCEA

X-TREME OLANESTI

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 356
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ca exnivar eu unul ma bag,la Olanesti ori in centrul tarii nu conteaza,important e ca intilnirea asta sa fie in noiembrie.

Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita.
Link spre comentariu

up !!!

Luci,ai gasit vreo pensiune? Cat costa? Data? Pe ce baza sa facem liste? Te ocupi personal de cazare? Eu 1 n-am inteles decat ca vrem sa ne intalnim, dar unde si pe ce data tot n-am aflat.O sa treaca anul si nu apucam sa ne intalnim.Sau vorbin de pe acum pt primavara?????:grin:

Link spre comentariu

Nea Lucica, hai sa nu mai pierdem vremea (daca e pe 30 mai sint doua saptamini) ... zi data ora si locul unde ne intilnim si cine vine bine, cine nu, nu. :banana

Si daca n-avem cazare, sintem baieti mari si ne orientam la fata locului, oricum dupa cum se vede nu vom fi prea multi. :grin:

Editat de hermano

"Terorismul nu ma ingrijoreaza.

Sint casatorit de doi ani."

Sam Kinison

Link spre comentariu

.. cazare este..trasee sunt..poate o punem si de un rotisor ...

cazarea nu sare de 50-60 lei camera(in olanesti)...gatim noi ca avem bucatarie la dispozitie cu sala de mese...etc

Data parca era 30-1-2 noiembrie..dar nu e batuta in cuie

O sa fim mai multe masini din valcea nu neaparat nive ca vad ca sunt putine la numar:grin: si decat sa iesim 2-3 masini de-un fel...mai bine mai multi de natii diferite(ma refer la cazane)

Cum am mai zis ...traseele o sa fie direct proportionale cu stare vremii de pe data respectiva,

..hai sa o facem si pe-asta:2dr

Land Niva Luci

WWOC-VALCEA

X-TREME OLANESTI

Link spre comentariu

Am vorbit cu nivarul UBU si din cauza unor probleme personale nu poate veni (de data asta).

Eu astept sa stabilesti la ce ora ne vedem vineri dimineata si locatia din Rimnicu Vilcea.

"Terorismul nu ma ingrijoreaza.

Sint casatorit de doi ani."

Sam Kinison

Link spre comentariu

suntem prea putini la numar sa facem aceasta iesire,cred ca o sa amanam ....Am vb si cu baietii din valcea cu alte marci de masini,ieseau cu noi la plimbarica dar pe durata unei zile,fiind din oras,seara se retageau toti pe la casele lor si sa ramanem cateva persoane peste noapte la o locatie nu prea mai seamana a intalnire,se duce tot farmecul...topicul ramane valabil in continuare...next time:h5

Land Niva Luci

WWOC-VALCEA

X-TREME OLANESTI

Link spre comentariu

• 7 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...

Re: intalnire!

Vreo intilnire cevain perioada urmatoare?

da m am intors eu vineri dupa 2 saptamani de la sanatoriul din mangalia (si nu mi a trecut prin cap sa ti spun de o vorba )

:2dr acum ramane cand mai vin peste 6 luni!

VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Eu zic ca n-ar fi rau deloc sa ne intilnim. Ma gindesc ca undeva spre Cheia, Brasov, Sibiu, intr-o zona cit mai accesibila tuturor din punct de vedere al distantei.

sau la dragasani...la soacra-mea ,ca s-a limpezit si vinul.....:old:banana

Land Niva Luci

WWOC-VALCEA

X-TREME OLANESTI

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare