Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intalnirea Niva-rilor

Liviu-San

Postări Recomandate

Re: Intalnirea Niva-rilor

Deci un lucru s-a stabilit :)

In functie de cate persoane vin pot sa fac rezervari la Cozmeni sau la Baile Tusnad

Baile Tusnad ar fi mai ideal dupa parerea mea. Eventual daca sunt membri de familie (copii,neveste) care nu vor sa

parcurga traseul pot ramane acolo,exista strand,spa etc... Din Baile Tusnad se poate pleca spre Lacul Sf. Ana via Lazaresti.

Trebuie sa mai parcurg traseul fiindca nu am fost de foarte mult timp dar eu zic ca nu va fi dezamagit nimeni,si daca avem noroc sa mai ploua 1-2 zii inainte atunci va fi perfect :wink:

Toata stima pentru initiativa ta ...

Nu crezi totusi ca ar trebui ca mai intii sa afli data la care se va produce evenimentul ? :wink:

Hai ca a reinceput "distractia". :ha::ha::ha::-P:-P:-P

"Terorismul nu ma ingrijoreaza.

Sint casatorit de doi ani."

Sam Kinison

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 356
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Toata stima pentru initiativa ta ...

Nu crezi totusi ca ar trebui ca mai intii sa afli data la care se va produce evenimentul ? :wink:

Hai ca a reinceput "distractia". :ha::ha::ha::-P:-P:-P

Cred ca m-ai inteles gresit :op

Nu am specificat fiindca mie mi sa parut normal ca :

Daca stabilim data evenimentului si vom stii cate persoane o sa vina atunci pot face rezervarile...

Ce am scris mai sus m-am referit la locatie, adica unde anume se poate rezolva cu cazarea... :C

Link spre comentariu

vezi de ce am zis eu mai sus ca vom bate apa in piua inca vreo 2-3 luni legat de locatie si restul?:)

si in apropierea datei se va veni cu o alta locatie sau alta propunere care va corespunde sau va placea unora:):):)

mie imi place zona ,eu vreau sa vin doar ca imi e mul tprea devreme sa pot propune ceva concret,adica sa spun ,da vin sigur...prioritatile se pot schimba,mai e un calendar competitiponal la mijloc si trebuie luat in seama...detalii deastea:D

vorbesc in nume propriu

apropo nu am uitat ce am promis doar ca nu am ajuns la curier inca:)

Link spre comentariu

Da. Ai dreptate Karol, insa e bine sa dezbatem ideea din timp.

Cu data banuiesc ca va fi greu de stabilit sa fie ok ptr toata lumea...

Cu ce ai promis,stai linistit nu este nici o graba,cand ai timp

Si iti multumesc mult,ai dat dovada de un caracter deosebit si

o generozitate rar intalnita in aceste vremuri (de criza:)) )

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Ceva idei pentru o noua intilnire? .... a venit primavara, cred ca-i vremea sa ne "trezim". Eu ma gindeam la zona Olanesti, in Vilcea, undeva prin mai sau chiar iunie. Haideti cu propuneri!

cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva
Link spre comentariu

fara suparare :) eu as vrea pa langa domnu Rudy ca din ce vad pe filmulete imi place zona:)desi nu am niva:)sunt convins ca Liviu ma va lasa sa ii conduc masina fara sa se supere daca o mai usuram pe drum :)

Link spre comentariu

Dragii mei Nivari, din pacate sau din nefericire,anul asta nu cred ca ma combin la vreo intalnire.Nu o sa ajung nici la intalnirea anuala LROC:sr

In cel mai fericit caz,mi-am propus niste iesiri la sfarsit de saptamana,cu cortul,si asta in zona Buzaului sau Valcea,deci nu foarte departe. Am in plan Lacul Petrimanu si Stana lui Burnei. Mi-am facut cortul pe roof-rack si vreau sa-l testez.:grin:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare