Land Niva Luci Postat Noiembrie 8, 2012 Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 (editat) Re: Intalnirea Niva-rilor parerea mea ca" vorba multa saracia omlui"..suntem in secolul vitezei,nici nu stim cand trece timpul ...si ne trezim pusi fata in fata cu week-end-ul cu pricina....:wink: Eu zic sa incepem sa facem listele cu cei care vor participa,adica sa stim nr de persoane,masina ..etc ca sa avem timp sa tragem sforile si sa dezbatem subiectul.Traseele le vom face in functi de cm de zapada existenti la data respectiva(iarna nu-i ca vara).....,exclus trasee pentru extrem(din motive de securitate). Rog un moderator,asta daca sunteti de acord,sa schimbe titlul topicului "intalnirea nivarilor si a ex nivarilor",daca din zona se mai aduna si un alte tipuri de acarete sunt binevenite,ca de suntem un popor primitor:wink: chiar daca ne adunam in olanesti sau in alta parte...hai sa-i dam bice cu pregatirile. ..cine vrea poate sa vina si cu secretara.. :top Editat Noiembrie 8, 2012 de Land Niva Luci Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Noiembrie 8, 2012 Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 Re: Intalnirea Niva-rilor Ca exnivar eu unul ma bag,la Olanesti ori in centrul tarii nu conteaza,important e ca intilnirea asta sa fie in noiembrie. Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hermano Postat Noiembrie 8, 2012 Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 Re: Intalnirea Niva-rilor Trece-ma si pe mine cu una bucata Niva, cu sau fara insotitor (deocamdata nu stiu dar voi anunta din timp). "Terorismul nu ma ingrijoreaza. Sint casatorit de doi ani." Sam Kinison Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Re: Intalnirea Niva-rilor up !!! Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Noiembrie 15, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Re: Intalnirea Niva-rilor up !!! Luci,ai gasit vreo pensiune? Cat costa? Data? Pe ce baza sa facem liste? Te ocupi personal de cazare? Eu 1 n-am inteles decat ca vrem sa ne intalnim, dar unde si pe ce data tot n-am aflat.O sa treaca anul si nu apucam sa ne intalnim.Sau vorbin de pe acum pt primavara?????:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hermano Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 (editat) Re: Intalnirea Niva-rilor Nea Lucica, hai sa nu mai pierdem vremea (daca e pe 30 mai sint doua saptamini) ... zi data ora si locul unde ne intilnim si cine vine bine, cine nu, nu. :banana Si daca n-avem cazare, sintem baieti mari si ne orientam la fata locului, oricum dupa cum se vede nu vom fi prea multi. :grin: Editat Noiembrie 15, 2012 de hermano "Terorismul nu ma ingrijoreaza. Sint casatorit de doi ani." Sam Kinison Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Re: Intalnirea Niva-rilor .. cazare este..trasee sunt..poate o punem si de un rotisor ... cazarea nu sare de 50-60 lei camera(in olanesti)...gatim noi ca avem bucatarie la dispozitie cu sala de mese...etc Data parca era 30-1-2 noiembrie..dar nu e batuta in cuie O sa fim mai multe masini din valcea nu neaparat nive ca vad ca sunt putine la numar:grin: si decat sa iesim 2-3 masini de-un fel...mai bine mai multi de natii diferite(ma refer la cazane) Cum am mai zis ...traseele o sa fie direct proportionale cu stare vremii de pe data respectiva, ..hai sa o facem si pe-asta:2dr Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hermano Postat Noiembrie 18, 2012 Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 Re: Intalnirea Niva-rilor Ok, presupun ca intilnirea va fi in Rimnicu Vilcea ... sau direct in Olanesti ? "Terorismul nu ma ingrijoreaza. Sint casatorit de doi ani." Sam Kinison Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Noiembrie 18, 2012 Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 Re: Intalnirea Niva-rilor Ok, presupun ca intilnirea va fi in Rimnicu Vilcea ... sau direct in Olanesti ? in rm valcea...ca poate ajungem in olanesti pe alte drumuri..:grin: Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Noiembrie 22, 2012 Partajează Postat Noiembrie 22, 2012 Re: Intalnirea Niva-rilor Pana la urma cum ramane.....?????:wink: Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hermano Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 Re: Intalnirea Niva-rilor Am vorbit cu nivarul UBU si din cauza unor probleme personale nu poate veni (de data asta). Eu astept sa stabilesti la ce ora ne vedem vineri dimineata si locatia din Rimnicu Vilcea. "Terorismul nu ma ingrijoreaza. Sint casatorit de doi ani." Sam Kinison Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fane-isuzu Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Re: Intalnirea Niva-rilor Se mai tine,nu se mai tine ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 Re: Intalnirea Niva-rilor suntem prea putini la numar sa facem aceasta iesire,cred ca o sa amanam ....Am vb si cu baietii din valcea cu alte marci de masini,ieseau cu noi la plimbarica dar pe durata unei zile,fiind din oras,seara se retageau toti pe la casele lor si sa ramanem cateva persoane peste noapte la o locatie nu prea mai seamana a intalnire,se duce tot farmecul...topicul ramane valabil in continuare...next time:h5 Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Iunie 29, 2013 Partajează Postat Iunie 29, 2013 intalnire! La prima intalnire de socializare vreau sa vin si eu , fac cinste cu un vin de Pietroasele:2dr:clb! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big Daddy Postat Iunie 29, 2013 Partajează Postat Iunie 29, 2013 Re: intalnire! Hai baieti gasiti o locatie, sa ne vedem si noi la ochi mai schimbam o vorba o berica un sprit... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Iunie 29, 2013 Partajează Postat Iunie 29, 2013 Re: intalnire! locatii ar fi buba e cand si cum si mai ales cu cine :) si mai mult de atat cine se ocupa de organizare? :) oricum ma bag si eu de principiu poate pana atunci reusesc sa fac si masina :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tuning4car Postat August 19, 2013 Partajează Postat August 19, 2013 Re: intalnire! ce ati patit la masina? - va intreb ca de mult urmaresc topicul cu masina d-voastra si natasha. stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat August 20, 2013 Partajează Postat August 20, 2013 Re: intalnire! ce ati patit la masina? - va intreb ca de mult urmaresc topicul cu masina d-voastra si natasha. stima aia cu natasha nu e a mea vezi ca incurci topicurile ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat August 22, 2013 Autor Partajează Postat August 22, 2013 Re: intalnire! A zis cineva ceva de vreo intalnire,sau n-am vazut eu bine?:grin:Astept detalii si sper sa fie cu finalizare de data asta:x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Noiembrie 7, 2013 Partajează Postat Noiembrie 7, 2013 Re: intalnire! Vreo intilnire cevain perioada urmatoare? cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Noiembrie 13, 2013 Partajează Postat Noiembrie 13, 2013 Re: intalnire! Vreo intilnire cevain perioada urmatoare? da m am intors eu vineri dupa 2 saptamani de la sanatoriul din mangalia (si nu mi a trecut prin cap sa ti spun de o vorba ) :2dr acum ramane cand mai vin peste 6 luni! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Decembrie 2, 2013 Partajează Postat Decembrie 2, 2013 Re: intalnire! ......ne mai intalnim si noi anul asta....???? Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Decembrie 3, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2013 Re: intalnire! ......ne mai intalnim si noi anul asta....???? Pai anul trecut ne-am intalnit? Sau n-am fost eu prezent? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Decembrie 3, 2013 Partajează Postat Decembrie 3, 2013 Re: Intalnirea Niva-rilor Eu zic ca n-ar fi rau deloc sa ne intilnim. Ma gindesc ca undeva spre Cheia, Brasov, Sibiu, intr-o zona cit mai accesibila tuturor din punct de vedere al distantei. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Decembrie 3, 2013 Partajează Postat Decembrie 3, 2013 Re: Intalnirea Niva-rilor Eu zic ca n-ar fi rau deloc sa ne intilnim. Ma gindesc ca undeva spre Cheia, Brasov, Sibiu, intr-o zona cit mai accesibila tuturor din punct de vedere al distantei. sau la dragasani...la soacra-mea ,ca s-a limpezit si vinul.....:old:banana Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate