hermano Postat Mai 7, 2014 Partajează Postat Mai 7, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor Continuare: "Terorismul nu ma ingrijoreaza. Sint casatorit de doi ani." Sam Kinison Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bejanconstantin Postat Mai 7, 2014 Partajează Postat Mai 7, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor o iesire minunata, va invidiez si sper sa existe si editia a 3-a, multumim pentru poze, super! felicitari !!!:ap:ap:ap Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Mai 7, 2014 Partajează Postat Mai 7, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor ... da, frumos sa vezi aceleasi scene dar din perspective diferite. e interesant pana se vor aduna toate pozele :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plastec Postat Mai 9, 2014 Partajează Postat Mai 9, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor Filme de la Iustin [video=youtube;8oKS-wlw8d8] ARO 10.4 aka Greuceanu ... am cu ce Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CRISX Postat Mai 9, 2014 Partajează Postat Mai 9, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor frumos ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hermano Postat Mai 10, 2014 Partajează Postat Mai 10, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor Are cineva salvat pe mobil traseul pe care l-am parcurs ? Karol, parca pe tine te-auzeam la un moment dat ca ai salvat pozitia in care ne aflam sau ceva asemanator. Daca are cineva asa ceva il rog sa-l posteze sa vedem si noi pe unde am haladuit pina dupa 12 noaptea. :wink: "Terorismul nu ma ingrijoreaza. Sint casatorit de doi ani." Sam Kinison Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Mai 11, 2014 Partajează Postat Mai 11, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor am track-ul pe gps salvat o sa il postez dupa ce il descarc dar va fi in formatul aferent si cred ca nu va putea fi vizionat de toata lumea dar incercam Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Mai 11, 2014 Partajează Postat Mai 11, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor Iata si track-ul track_niva_meeting.gpx Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Mai 11, 2014 Partajează Postat Mai 11, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor ce program ar trebui instalat pe calculator pentru a se putea viziona? :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Mai 11, 2014 Partajează Postat Mai 11, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor ce program ar trebui instalat pe calculator pentru a se putea viziona? google earth parsa si map surce parca mergea si ala Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Iulie 12, 2014 Partajează Postat Iulie 12, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor Am vorbit astazi la telefon cu Luci din Olanesti si a venit omul cu ideea organizarii unei intruniri de toamna a nivarilor ...... actuali, fosti, viitori sau cum or mai fi ei. Undeva pe la sfirsitul lunii septembrie ar fi numai bine, iar ca locatie Olanestiul ar fi excelent, chiar daca-i statiune de tratament. Zona este superba, chiar avem ce vedea pe acolo, merita din plin. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Iulie 13, 2014 Partajează Postat Iulie 13, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor ....departe halatul asta, mai ales ca de acum tre sa vin si cu a lui Karol, s-o mai vada si el :ha:, dar om vedea :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hermano Postat Septembrie 12, 2014 Partajează Postat Septembrie 12, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor Am vorbit astazi la telefon cu Luci din Olanesti si a venit omul cu ideea organizarii unei intruniri de toamna a nivarilor ...... actuali, fosti, viitori sau cum or mai fi ei. Undeva pe la sfirsitul lunii septembrie ar fi numai bine, iar ca locatie Olanestiul ar fi excelent, chiar daca-i statiune de tratament. Zona este superba, chiar avem ce vedea pe acolo, merita din plin. Laudabila initiativa ... singura problema ar fi sa nu fie la fel de "serioasa" ca la precedenta intilnire a nivarilor. :wink: Si ca veni vorba de ultima intilnire a nivari-lor, vreo o veste cu fotografiile alea ? :banana "Terorismul nu ma ingrijoreaza. Sint casatorit de doi ani." Sam Kinison Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Septembrie 12, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor S-a facut pomana atunci! Voi chiar vreti sa facem ca la carte,la 6,la 9 si la an?:sl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Septembrie 15, 2014 Partajează Postat Septembrie 15, 2014 (editat) Re: Intalnirea Niva-rilor eu vin :) apropo ce ziceti de sfarsitul lui octombrie ca perioada previzionala? personal as prefera mai prin noiembrie dar sa nu fie nici prea frig sa ne inghete mana pe cana la gratar:) Editat Septembrie 15, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hermano Postat Ianuarie 6, 2015 Partajează Postat Ianuarie 6, 2015 Re: Intalnirea Niva-rilor La multi ani si tot ce va doriti in noul an ! Domnilor va aduc la cunostinta ca ma aflu in posesia a patru DVD-uri cu fotografiile facute de catre Nivaforever la Intilnirea Nivarilor de anul trecut de 1 mai. Destinatarii sint: subsemnatul (mi l-am insusit deja), Liviu, Karol si Razvan. Este vorba mai concret de peste 900 de fotografii foarte misto, profi executate, in care apare toata lumea (mai putin fotograful :uameni). Propun sa ne vedem si cu ocazia distribuirii DVD-urilor sa mai bem si-o bere. Mie mi se pare un loc bun de intilnire circiuma Argentin de pe strada Blanari, vis-a-vis de Club A, seara dupa ora 18 sau 19 in orice zi. Daca aveti alte propuneri, nu ezitati sa le faceti. Karol daca Razvan nu poate ajunge la intilnire am sa-ti dau tie DVD-ul lui. Liviule cu aceasta ocazie vei reintra in posesia masinii Lada Niva de culoare albastra, cu numarul HR-03-NIV, proprietatea fiului tau. :wink: Cu stima ... "Terorismul nu ma ingrijoreaza. Sint casatorit de doi ani." Sam Kinison Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Ianuarie 26, 2015 Partajează Postat Ianuarie 26, 2015 Re: Intalnirea Niva-rilor Karol si RudyV deja "s-au pus pe palinca si gulas" .....buna idee au, ce ziceti, ne bagam si noi? ..... tot in primavara, ca anul asta. Sau poate undeva prin toamna? ..... Zona lacului Sf. Ana este superba, ar fi excelenta o intilnire pe acolo. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Ianuarie 26, 2015 Partajează Postat Ianuarie 26, 2015 Re: Intalnirea Niva-rilor Karol si RudyV deja "s-au pus pe palinca si gulas" .....buna idee au, ce ziceti, ne bagam si noi? ..... tot in primavara, ca anul asta. Sau poate undeva prin toamna? ..... Zona lacului Sf. Ana este superba, ar fi excelenta o intilnire pe acolo. eu zic ca mai-iunie e o perioada buna :) desi prin zona cred ca si vara e bine ca nu e prea cald :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RudyV Postat Ianuarie 26, 2015 Partajează Postat Ianuarie 26, 2015 Re: Intalnirea Niva-rilor Cred ca vara ar fi ideal Si dupa cum am pus si in celalalt topic Cu cazarea pot sa cer niste oferte numai sa stiu cate persoane si ce pretentii au. Cu traseele mai cer niste pareri(sunt cativa baieti pe aici care fac iesiri de genul) depinde daca se vrea ceva foarte extrem sau mai soft, pentru un gratar m-am gandit sa o facem chiar pe malul lacului Sf. Ana, a doua zii se poate un gulas la varful muntelui intr-un loc pitoresc. Gulasul si palinca vor fi din partea mea !:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hermano Postat Ianuarie 27, 2015 Partajează Postat Ianuarie 27, 2015 Re: Intalnirea Niva-rilor Daca voi reusi sa-mi repar masina pina la data intilnirii, voi participa si eu. "Terorismul nu ma ingrijoreaza. Sint casatorit de doi ani." Sam Kinison Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Burnea Liviu Postat Ianuarie 27, 2015 Partajează Postat Ianuarie 27, 2015 Re: Intalnirea Niva-rilor Intru si eu in gasca,dar intalnirea trebuie stabilita cu ceva timp inainte,sa ne stabilim concediul.Frumos ar fi sa avem si ceva provizi la noi si acolo unde ne prinde noaptea acolo sa inoptam.Asta daca vi se pare o idee buna(stiu ca nu este comod dar ar fi placut sa fie ceva mai extrem,mai baieteste):wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hermano Postat Ianuarie 27, 2015 Partajează Postat Ianuarie 27, 2015 Re: Intalnirea Niva-rilor Intru si eu in gasca,dar intalnirea trebuie stabilita cu ceva timp inainte,sa ne stabilim concediul.Frumos ar fi sa avem si ceva provizi la noi si acolo unde ne prinde noaptea acolo sa inoptam.Asta daca vi se pare o idee buna(stiu ca nu este comod dar ar fi placut sa fie ceva mai extrem,mai baieteste):wink: De acord cu varianta asta mai "wild". :banana "Terorismul nu ma ingrijoreaza. Sint casatorit de doi ani." Sam Kinison Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Ianuarie 28, 2015 Partajează Postat Ianuarie 28, 2015 Re: Intalnirea Niva-rilor eu nu sunt deacord :) eu vreau pensiune cu baie in camera,un pat normal in care sa pot dormi nu sa stau cu genunchii la gura sau sa dorm cu picioarele jos din pat ca la ultima intalnire ca alta varianta nu am,sa nu ma ridic din pat sa dau cu capul in lambriul mansardei ca e inclinat deasupra patului...etc. plus ca daca facem varianta asta Liviu nu vine ca nu isi poate lua familia sa doarma gramada toti in masina sau in cort,sigur nu vine Dan ca dupa cateva sute de km vrea si el sa faca un dus macar :) iar daca "astia" doi nu vin :) nu vin nici eu :) ca nu am chef sa ma cert iara toata noaptea singur :) lasand gluma deoparte,personal nu vreau sa dorm prin cort sau prin masina ca am facut deastea destul in tinerete pe varfuri de munti si prin refugii si cabane,dupa o anumita varsta cauti confortul si conditiile :):):) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Burnea Liviu Postat Ianuarie 28, 2015 Partajează Postat Ianuarie 28, 2015 Re: Intalnirea Niva-rilor A fost o propunere,dar nu trebuie urmată întocmai.Conteaza mai mult de cine ești înconjurat,iar eu astept cu mare drag sa ne cunoaștem mai bine,sa bem o bere împreuna s.a.m.d. Eu m-a dau după cum stabilește majoritatea, chiar vreau sa vin,data trecută participam dar mașina nu era pusa la punct.Iar ca sa stau in dreapta(NU) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RudyV Postat Ianuarie 28, 2015 Partajează Postat Ianuarie 28, 2015 Re: Intalnirea Niva-rilor Deci un lucru s-a stabilit :) In functie de cate persoane vin pot sa fac rezervari la Cozmeni sau la Baile Tusnad Baile Tusnad ar fi mai ideal dupa parerea mea. Eventual daca sunt membri de familie (copii,neveste) care nu vor sa parcurga traseul pot ramane acolo,exista strand,spa etc... Din Baile Tusnad se poate pleca spre Lacul Sf. Ana via Lazaresti. Trebuie sa mai parcurg traseul fiindca nu am fost de foarte mult timp dar eu zic ca nu va fi dezamagit nimeni,si daca avem noroc sa mai ploua 1-2 zii inainte atunci va fi perfect :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate