Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iesire 28.10.2012

popabogdan83

Postări Recomandate

Re: Iesire 28.10.2012

vin si eu cu musso 3,2 benzina, inaltata, incaltata cu KM1.

nu am troliu sau blocant.

Editat de grigguti
Ingineria este in tot ce are ea mai frumos, o simbioza intre abstractul matematic, concretul tehnologic si inefabilul artei.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 55
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

atentie mare la acest traseu! in nici-un caz nu este recomandat sa se mearga la o singura masina pe el. de asemenea, nu l-as recomanda masinilor LWB.

ca si atentionari, exista cel putin o zona cu noroi in care aveti sanse 90% sa ramaneti blocati chiar si cu simexuri. in rest traseul este destul de tehnic cu sanse mari de atins masina.

recomand dezumflarea rotilor la 0.7 atm pentru veverite. la celelalte masini nu ma bag.

bafta :h5

Va salut !

Link spre comentariu

atentie mare la acest traseu! in nici-un caz nu este recomandat sa se mearga la o singura masina pe el. de asemenea, nu l-as recomanda masinilor LWB.

ca si atentionari, exista cel putin o zona cu noroi in care aveti sanse 90% sa ramaneti blocati chiar si cu simexuri. in rest traseul este destul de tehnic cu sanse mari de atins masina.

recomand dezumflarea rotilor la 0.7 atm pentru veverite. la celelalte masini nu ma bag.

bafta :h5

Varianta cu noroi o intalnim de la starchiosj in sus sau pe partea cealalta?

"It is better to be faithful than famous." (Theodore Roosevelt)

:cl

Link spre comentariu

Varianta cu noroi o intalnim de la starchiosj in sus sau pe partea cealalta?

este pe coborarea de la tabla butii spre valea siriului din care mai departe urmeaza sa urcati la lacul vulturilor. sper ca am inteles bine traseul vostru.

Va salut !

Link spre comentariu

Am atasat traseele... Unul catre Lacul Vulturilor si unul, din cate am inteles ceva mai usor...

1. http://www.gpsies.com/map.do;jsessionid=9B5B210C236237E6C317B0733237AC12?fileId=pjrjdtgaqrbzhtnp

2. http://www.gpsies.com/map.do;jsessionid=9B5B210C236237E6C317B0733237AC12?fileId=zfepsbciuvoxmulu

• Like 1

Link spre comentariu

Da. Primul traseu este cel la care ma refeream si eu initial. Daca ai nevoie de mai multe detalii suna-ma.

Va salut !

Link spre comentariu

Da. Primul traseu este cel la care ma refeream si eu initial. Daca ai nevoie de mai multe detalii suna-ma.

Multumesc! Am incarcat hatile pe GPS, am toate variantele din zona... Speram sa fie ok si vremea chiar daca o sa se raceasca... Pana acum suntem doua masini... Speram sa ni se mai alature cineva daca nu, asta e... Mergem asa si vedem ce putem face... Omoroka poate imi dai un privat cu nr de telefon... Multumesc!

Link spre comentariu

Deci s-a hotarat!

Participanti popabogdan, grigguti si spike. Traseul este liber ales dintre cele doua enuntate mai sus, in functie de vreme, nu vrem sa facem pe eroii.

Intalnirea maine dimineata la 6 : 15 - 6 : 20 la Rompetrol Otopeni, plecare la 6 : 30.

Atentie ca se schimba ora la noapte!

Daca mai sunt doritori pot lua legatura cu Bogdan, are postat nr de tel in primul post.

Editat de grigguti
  • Like 1
Ingineria este in tot ce are ea mai frumos, o simbioza intre abstractul matematic, concretul tehnologic si inefabilul artei.
Link spre comentariu

Baieti imi pare rau dar ca de obicei altcineva imi face iar program :( si nu pot ajunge, familia are nevoie de mine.....Tinem legatura plimbare, placuta atentie si grija mare.Bafta.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Iesirea de ieri a fost una foarte frumoasa... Am reusit sa urcam de la Maneciu-Tabla Butii-Lacul Vulturilor si apoi back catre Siriu... Am avut parte de o zi foarte frumoasa desi la plecare a plouat de la Bucuresti pana la Valanii de Munte... Saptamana care ne sta in fata o sa punem poze(poze de la toate cele trei masini participante) precum si Track-ul... O iesire reusita... Saptamana buna tuturor!

Link spre comentariu

Am reusit sa descarc si traseul pentru cei interesati in format KML... Este un traseu usurel si frumos. Incepere de la Maneciu-Tabla Butii-Lacul Vulturilor-Musceluta...

Traseu_29-oct.2012 Maneciu-Tabla Butii-Lacul Vulturilor-Muscelusa.zip

Link spre comentariu

Nu intelegeam cand m-ati sunat cum de aveati Tabla Butii pe dreapta. Acuma imi dau seama ca defapt ati parcurs traseul in sens invers si ati coborat spre Chiojdu pentru a urca la Lacul Vulturilor.

Sa va fie de bine. :h5

Va salut !

Link spre comentariu

Nu intelegeam cand m-ati sunat cum de aveati Tabla Butii pe dreapta. Acuma imi dau seama ca defapt ati parcurs traseul in sens invers si ati coborat spre Chiojdu pentru a urca la Lacul Vulturilor.

Sa va fie de bine. :h5

Acolo la Tabla Butii ne-am intalnit cu doua ATV-uri care veneau din Slon si unul dintre tipi a fost foarte cumsecade si ne-a aratat drumul pe care sa coboram catre Chiojd si cum sa o luam catre Lacul Vulturilor, apoi am intrat pe track-ul care il aveam incarcat in GPS si care vedea de la Chiojd catre lac si am mers pe el...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare