Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cum se numeste piesa asta, cum si unde o caut?

Micha

Postări Recomandate

Degeaba sunt linkuri pe aici cu tot felul de cataloage daca nu stii ce sa cauti si mai ales unde sa cauti pentru ca nu esti "de meserie". Asa ca uneori e nevoie de o indrumare si sper ca pe topicul asta sa primim indrumari exacte nu doar "citeste nu stiu ce" ca scrie pe undeva pe acolo.

Asadar: pe aripile interioare la motor in stanga si dreapta sunt niste gauri in caroserie prin care trec cele 2 "brate" ale directiei. Acele gauri ovale imense cred ca sunt acoperite cu niste chestii de protectie. Cum se numesc ele, cum atata si eventual unde sa le caut in RAVE sau microcat sau ce alta baza de date cu piese mai exista. Ar fi bune denumirile in engleza dar si in romana.

:hl

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Cum se numeste piesa asta, cum si unde o caut?

DAca nu stii denumirea piesei pe care o cauti, singura sansa (in afara de a merge cu cea veche in mana la un distribuitor de piese LR), este sa cauti in RAVE sau Microcat (chiar si intr-una din variantele on-line), cautand sa identifici piesa cu pricina dupa schite sau poze.

De exemplu, ceea ce cauti tu ar trebui sa se gaseasca in sectiunea "Body & chassis", subsectiunea "Body".

Poti incerca, de exemplu, aici: http://www.allbrit.de/NAV.cfm?PAGE=607074&SPRACHE=EN

Succes!

• Like 1

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Am cautat si acolo pana sa ajung pe forum.

Poate poza asta ajuta mai mult.

bodyshell.jpg.04fa070318dd215663a40e9a2a8d17ad.jpg

In cercul verde este o gaura care cred ca are o protectie. Daca am zis "cred" inseamna ca nu am piesele asa ca nu am cu ce sa ma duc la vreun magazin:cn

Editat de Micha
Link spre comentariu

[ATTACH=CONFIG]155109[/ATTACH]

In cercul verde este o gaura care cred ca are o protectie. Daca am zis "cred" inseamna ca nu am piesele asa ca nu am cu ce sa ma duc la vreun magazin:cn

Zona respectiva e aratata (cred) mai bine aici: http://www.allbrit.de/NAV.cfm?PAGE=607074&SPRACHE=EN

Si nu se vede nici o piesa separata acolo...

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Parerea mea e ca acel gauroi e prea mare ca sa stea asa descoperit. Ma astept ca acolo sa fie ceva dintr-un cauciuc, membrana, cu o fanta sau gaura in mijloc astfel incat bara aia de directie sa se poata misca linistit pe acolo. Cu siguranta daca imi pun capul la contributie inventez eu ceva, dar as fi dorit sa vad originalul ca presupun ca inginerii de la LR sunt mai destepti ca mine, sau macar mai experimentati.

Editat de Micha
Link spre comentariu

[ATTACH=CONFIG]155109[/ATTACH]

Nu exista nici o piesa de origine acolo. Acolo este si zona de ventilatie.

Reading the Owners Manual doesn't hurt.

NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.)

KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru')

SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah)

KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix)

Link spre comentariu

E descoperita deschiderea .

Bineinteles ca poti monta o perdea de protectie cu o gaura centrala taiata radial ( in forma de soare ) .

O fi bine , o fi rau ?....

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Da, exact la „soare” ma gandeam si eu dar nu eram sigur daca nu cumva o fi mai bine o fanta verticala ca o p...

Mie mi s-a parut total aiurea ca partea aia sa fie descoperita si parca chiar vazusem pe acolo un fel de sant unde s-ar fi putut baga asa ceva.

Ideea mi-a venit cand am vazut urme de pisica pe la motor. Stiu ca nu intra pe acolo ci pe dedesubt, dar tot nu imi place gaura aia mai ales in conditii de iarna si motor pe benzina.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare