Ieddy Postat Octombrie 28, 2012 Partajează Postat Octombrie 28, 2012 Salutare tuturor!! Stiu ca ati dezbatut acest subiect de multe ori si v-ati saturat de el, dar va cer si eu sfaturi pt ca sunteti cei mai in masura sa ma ajutati. Vreau sa achizitionez on off-road, si m-am oprit la Suzuki Samurai.. spune-ti-mi va rog ce trebuie sa urmare inainte de achizitie sa fiu sigur ca iau ce trebui.. Sunt mai multe modele de samurai? SJ, LJ, LX sau nu stiu.. orice sfat mi-ati da e bine venit pt mine. Va multumesc anticipat pt raspunsuti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 28, 2012 Partajează Postat Octombrie 28, 2012 Re: Sfat achizitie Samurai Pai e simplu.....forumul e plin de astfel de topicuri, important e sa le gasesti si sa le CITESTI..... Pentru asta, te uiti pe link-ul de mai jos si folosesti cuvintele-cheie "sfat achizitie" : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56883-Tutorial-functii-forum&p=790963&viewfull=1#post790963 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate