Rohhan Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Salut, grand cherokee 2.7crd an 2002 are idee cineva unde pot gasi un service care are un tester DRB III? sau un tester care se poate conecta la calculatorul masinii? multumesc CREDENDO VIDES Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex suv Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Re: tester Salut gasesti la Casa Auto langa casa presei unde este si Mercedes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Re: tester Ai PM Cele Bune ! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Re: tester Ai pm si de la mine ! :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rohhan Postat Octombrie 30, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Re: tester Mersi frumos tuturor pentru ajutor. voi reveni cu amanunte numai bine CREDENDO VIDES Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 Re: tester Chiar daca masina este alta nu cred ca trebuie sa deschid un alt toppic,asa ca am si eu nevoie sa ai fac un tester la indianul meu si nu stiu unde,XJ an 1999,motor 2.5TD VM. Va multumesc Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate