Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ce parere aveti de statia storm turboextreme?

iulian84

Postări Recomandate

Re: Ce parere aveti de statia storm turboextreme?

Eu am aceasta statie se 3 luni si sunt f multumit. Mobilitate buna, receptie buna iar ceilalti "colegi" au numai cuvinte de lauda pt ea. Emite bine, clar. Antena este tot storm, magnetica. Treaba cu putere reglabila e vrajeala. Are butonul anulat. Nu am folosit-o cu acumulatori.

Daca ai butonul de putere anulat inseamna ca ai varianta extreme sau turboexplorer.Eu am turboextreme si functioneaza puterea reglabila.Am un aparat si imi arata pe low 4.5w si pe putere mare 16w

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...

Se pare ca utilizatorii Turboextreme-ului sunt in general multumiti de performante, poate e si o doza de subiectivism aici, poate se refera mai mult la partea de emisie, unde diferenta de putere conteaza. Asa ar fi normal, pretul statiei e semnificativ mai mare decat al celorlalte portabile de pe piata (exceptand Randy2, care e cam pe acolo). Ar fi interesant de vazut cum se comporta statia in timp, cat de fiabila este, e foarte multa electronica inghesuita acolo, ca sa nu mai vorbim de putere (statia neavand radiator).

Nissan Patrol Y61
Link spre comentariu

Nu stiu cum e cu cu Turboextreme, pentru ca nu am intalnit nici un utilizator, dar de Turboexplorer cunosc cel putin 3 care s-au plimbat cu statiile pe la mine cu probleme.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

Am fost astazi la magazinul de statii de pe sos.alexandriei si am vb cu baiatul de acolo care avea toate modelele de portabile.Alan 42,president si storm si l-am intrebat sa imi spuna sincer care dintre ele este mai buna.

Mi-a dat un raspuns foarte clar:mi-a arata statia de la el de pe masina.Avea un Storm Turboextreme.

Deci asta imi intareste convingerea ca nu am gresit alegand aceasta statie

Link spre comentariu

Am fost astazi la magazinul de statii de pe sos.alexandriei si am vb cu baiatul de acolo care avea toate modelele de portabile.Alan 42,president si storm si l-am intrebat sa imi spuna sincer care dintre ele este mai buna.

Mi-a dat un raspuns foarte clar:mi-a arata statia de la el de pe masina.Avea un Storm Turboextreme.

Deci asta imi intareste convingerea ca nu am gresit alegand aceasta statie

Este un rationament gresit. Daca ar cumpara oamenii masini dupa ce au consultantii de vanzari acasa, nu si-ar mai lua nimeni masini scumpe. :)

Dupa rationamentul tau, in loc de Mercedes S ar trebui sa iei Skoda Octavia, ca din asta conduce vanzatorul de la reprezentanta, si pana la urma fac acelasi lucru.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare