Max Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 Am gasit un set de roti cu niste jante interesante in 5 prezoane foarte distantate gen Defender. Are cineva idee pt ce masina sunt? Am uitat sa ma uit la dimensiuni dar poate recunoasteti din poza. Cred ca jantele au un diametru de 16". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 (editat) Re: Ce fel de jante sunt acestea? Sunt jante de Porsche 356..... [video=youtube;-xKmWoGQUtA] Editat Octombrie 31, 2012 de bogthebat "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 31, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2012 Re: Ce fel de jante sunt acestea? Intradevar. Par la fel. Au pe ele niste anvelope destul de cramponate si inguste. E posibil sa potriveasca si la Kaefer? Daca sunt interesante pt cineva, cred ca proprietarul vrea 100 de euro pe setul de 4 roti complete. Anvelopele sunt in stare foarte buna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 Re: Ce fel de jante sunt acestea? Modelul acesta seamana cu cele de bettle/kaffer, kubelwagen. Posibil sa fie de vw, avand in vedere ca primul porsche e un bettle "slefuit" :h5 Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Noiembrie 2, 2012 Partajează Postat Noiembrie 2, 2012 Re: Ce fel de jante sunt acestea? Eu am din astea pe VW Typ 3 din 1966, care are aceeasi platforma cu Kafer, Karmann-Ghia si Porsche vechi. VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate