Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

...o noua jucarie,un posibil nou membru...(de club)...

faitonu

Postări Recomandate

salutare tuturor :hi ...sint Alin,sint din Cluj,si sint proaspat posesor de M...(foarte mindru :grin: )...deocamdata nu e 4x4,dar in functie de piese si mecanic,va fi cit de curind...sper ca eu si Faitonu meu vom face frumos pe la adunari,dar nu pe extrem,ci doar asa ...la poze...deocamdata caut piese...arcuri fata,radiator,reflector lateral,etc.etc....poate ma ajutati voi...cu multumiri...
...asta nu-i masina...e IMS!!!...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...

Re: ...o noua jucarie,un posibil nou membru...(de club)...

stiu ca pot face mai multe...dar asta vreau sa ramina asa...mai clasica...vom iesi la plimbarica dar mai finutz...pentru extrem tocma tirgui un M mai nervos...dar propritarul e incapatinat si nu vrea sa lase din pret :F ,chit ca masina e cam jerpelita...la Faiton ramine culoarea care o are...intiii sa-l vad pe asta cu acte in regula si dupa aceea vine si urmatorul... :grin: ...

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

eeh daa..revenim cu poze..acum va plac semnalizatoarele mele?da oglinzile?ce zice-ti de oglinzi? :ypu acum ne apucam de motorul pe benzina.. :)

Link spre comentariu

pai asta e ideea,sa devina 100% originala..am motorul dar trebuie sa-l desfac bucata cu bucata si sa-l refac si gata :ypu

Link spre comentariu

Daca si reusesti sa o faci 100% originala o poti inscrie si ca masina de epoca si scapi de impozit....Cred ca stii ca exista deja un club numai pentru IMS si ca anual este o intrunire numai cu IMS-uri in cadrul RETROMOBIL...Am vazut ca aici pe forum este si Dl COCONOIU(alias AUTOMOBILIA) care este membru in conducerea RETROMOBIL...El ti-ar putea date mult mai exacte despre ce ai avea de facut...Mult succes :1

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare