coxmotorsport Postat Noiembrie 1, 2012 Partajează Postat Noiembrie 1, 2012 (editat) cred ca stiti cu totii masina!!! 2446 cm cubi:ha: sper sa nu ma insel si sa nu fac o greseala ( daca am ofensat pe cineva rog un moderator sa stearga) multumesc! http://suchen.mobile.de/auto-inserat/toyota-land-cruiser-lj-73-special-hzj-73-cabrio-pforzheim/169926971.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=creationTime&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=24100&makeModelVariant1.modelId=19&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minFirstRegistrationDate=1990-01-01&maxFirstRegistrationDate=1996-12-31&ambitCountry=DE&negativeFeatures=EXPORT&doorCount=TWO_OR_THREE Editat Noiembrie 1, 2012 de Astral Pentru ca acum am masina, am sa incerc si sper sa reusesc sa devin membru cu drepturi depline :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costin-G Postat Noiembrie 1, 2012 Partajează Postat Noiembrie 1, 2012 Re: cum arata o teapa made in germania! :g asta e d'ala care iti cere bani prin WesternUnion Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Noiembrie 1, 2012 Partajează Postat Noiembrie 1, 2012 Re: cum arata o teapa made in germania! Nu reusesc sa "vad" unde e tzeapa... :ang2 Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cormosilviu Postat Noiembrie 1, 2012 Partajează Postat Noiembrie 1, 2012 Re: cum arata o teapa made in germania! in pozele cu toyota nemteasca apare pamantul romanesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Noiembrie 1, 2012 Partajează Postat Noiembrie 1, 2012 Re: cum arata o teapa made in germania! in pozele cu toyota nemteasca apare pamantul romanesc Ce ti-e si cu globalizarea asta :ha: 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nea fane Postat Noiembrie 1, 2012 Partajează Postat Noiembrie 1, 2012 Re: cum arata o teapa made in germania! Am impresia (sau nu vad bine) ca motrul este 1hz. adica 4200cc aspirat 130 cp.:old:ha::ha::ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cleo Postat Noiembrie 1, 2012 Partajează Postat Noiembrie 1, 2012 Re: cum arata o teapa made in germania! E in Romania cu siguranta,ma uit la stalpul de beton pentru firele electrice... Poate a cumparat si omul o masina in Germania si nu a reusit sa o inscrie in Romania si acu' vrea sa o vanda insa nu are poze cu masina facute in Germania.:wink: Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Noiembrie 1, 2012 Partajează Postat Noiembrie 1, 2012 Re: cum arata o teapa made in germania! este masina lui GPS-cu asa ca ....:2dr bafta doritorilor :ha: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Noiembrie 1, 2012 Partajează Postat Noiembrie 1, 2012 Re: cum arata o teapa made in germania! ...totusi unde e "tzeapa"? :sh2 Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Noiembrie 1, 2012 Partajează Postat Noiembrie 1, 2012 Re: cum arata o teapa made in germania! @Patrolator. http://forum.club4x4.ro/showthread.php?74469-Vand-toyota-land-chruser-hzj-73 In Germania e 5 mii la noi e 10 mii aceeasi masina. Nu cred ca Sorin ( GPScu) o vinde si pe ebay. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Noiembrie 1, 2012 Partajează Postat Noiembrie 1, 2012 Re: cum arata o teapa made in germania! POzele am impresia ca sunt facute in fata garajului sau din Popesti. Problema e ca motorul ala nu e 2L-T sub nici o forma. Are 6 cilindri, se vede clar in poza. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Noiembrie 1, 2012 Partajează Postat Noiembrie 1, 2012 Re: cum arata o teapa made in germania! @Patrolator. http://forum.club4x4.ro/showthread.php?74469-Vand-toyota-land-chruser-hzj-73 In Germania e 5 mii la noi e 10 mii aceeasi masina. Nu cred ca Sorin ( GPScu) o vinde si pe ebay. Chiar daca Sorin o pune sau nu la vînzare pe ebay, tot nu vad unde ar fi o tzeapa. Te referi la diferenta de pret sau la ce...? Va rog, o explicatie ca la prosti...:pl Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cleo Postat Noiembrie 1, 2012 Partajează Postat Noiembrie 1, 2012 Re: cum arata o teapa made in germania! Chiar daca Sorin o pune sau nu la vînzare pe ebay, tot nu vad unde ar fi o tzeapa. Te referi la diferenta de pret sau la ce...? Va rog, o explicatie ca la prosti...:pl Probabil ''tzeapa'' pentru ca se vinde o masina pe ebay Germania,masina care (probabil) este in Romania . Asta inteleg eu ''tzeapa'',desi nu o vad neaparat ca pe o tzeapa. Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Noiembrie 1, 2012 Partajează Postat Noiembrie 1, 2012 (editat) Re: cum arata o teapa made in germania! Vanzatorul cumva a dat o adresa de Pforzheim, Deutschland? Mai exact 75179 Pforzheim, Deutschland, (in spate la McDonald's:grin::grin: .) Si eu as considera-o tzeapa, tinand cont ca Sorin a pus masina asta la vanzare aici saptamana trecuta si la cateva zile apare la vanzare pe Mobile, in Germania, la mai putin de jumatate de pret, la un vanzator fara date de contact, cu specificatii eronate despre motorizare si cu poze din Romania Editat Noiembrie 1, 2012 de atar "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costin-G Postat Noiembrie 1, 2012 Partajează Postat Noiembrie 1, 2012 Re: cum arata o teapa made in germania! Patrolator daca ai timp da-i un mail si o sa vezi de ce e teapa. Pe scurt se face in felul urmator: se pune o masina la vanzare cu un pret foarte bun, se discuta prin mail, vanzatorul iti spune o poveste frumoasa, si cand sa se faca tranzactia (sa te duci dupa ea) te roaga sa depui niste bani (100-200 E) pe numele tau la WesternU ca avans si sa ii trimiti o copie a chitantei. El ridica banii tai si gataa :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Noiembrie 1, 2012 Partajează Postat Noiembrie 1, 2012 Re: cum arata o teapa made in germania! nu mai fiti atat de naivi,in primul rand masina nu este de vanzare pe ebay ci pe mobile.de,apoi pozele sunt furate de pe net de la Gpscu si ctredeti-ma ca este tot un romanas de-al nostru cel care a facut tot cacatul asta si pune la vanzare pe mobile fara date de contact verificabile o masina la un pret mult mai mic decat valoarea reala apoi vrea corespondenta NUMAI prin e-mail si cere bani pe western union,astea fiind spuse nu mai puneti botul la chilipiruri fara date concrete de contact,orice vanzator normal incearca sa=si vanda marfa si pune mai multe date de contact sa poata fi gasit foarte usor si repede tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 1, 2012 Partajează Postat Noiembrie 1, 2012 Re: cum arata o teapa made in germania! Sa-l contacteze GPScu ... :ha: 100% toate vanzarile din Europa de genul asta sunt fix teapa... Am "avut" si eu 80-ul la vanzare pe mobile undeva la 3650 euro acu vreo 8-9 luni ... Am purtat chiar o conversatie cu "vanzatorul" care cerea 500 euro avans prin paypal sa-mi rezerve masina ...o "mega ocazie" spunea el ...Mi-am batut joc de el vreo luna si ceva ...Ii ziceam ca ii trimit si toti banii in avans, nu e problema ...dar am un prieten in IT care ar vrea sa vada masina ... :ha: De fiecare data insa individu era plecat...Eu ii spuneam ca am banii pe masa ...ca acum ii trimit ...el zicea sa-i trimit si pot sa trimit dupa aia prietenul sa ridice masina ...samd ...Asta pana m-am plictisit ...si am lasato moarta ... Dupa aia avalansa de mailuri ... eu nimic ...i-am dat ignore si l-am raportat drept spam ... :ha: Desi "propietaru" de pe mobile era din D, masina se vindea de undeva din IT am fost sunat de un cunoscut ..."ba ioane asa rau esti in gaura cu banii de dai masina asa ieftin?" ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Noiembrie 2, 2012 Partajează Postat Noiembrie 2, 2012 Re: cum arata o teapa made in germania! Patrolator daca ai timp da-i un mail si o sa vezi de ce e teapa. Pe scurt se face in felul urmator: se pune o masina la vanzare cu un pret foarte bun, se discuta prin mail, vanzatorul iti spune o poveste frumoasa, si cand sa se faca tranzactia (sa te duci dupa ea) te roaga sa depui niste bani (100-200 E) pe numele tau la WesternU ca avans si sa ii trimiti o copie a chitantei. El ridica banii tai si gataa :) Exista oameni atît de...(nu gasesc cuvînt potrivit), care sa plateasca în avans o masina? :ha::ha::ha: Daca da, atunci merita nu numai tzeapa, ci si o amenda. Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinD Postat Noiembrie 2, 2012 Partajează Postat Noiembrie 2, 2012 Re: cum arata o teapa made in germania! Exista oameni atît de...(nu gasesc cuvînt potrivit), care sa plateasca în avans o masina? :ha::ha::ha: Daca da, atunci merita nu numai tzeapa, ci si o amenda. Ar merita si o palma dupa ceafa, sa se trezeasca la realitate slp __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Noiembrie 2, 2012 Partajează Postat Noiembrie 2, 2012 Re: cum arata o teapa made in germania! Exista oameni atît de...(nu gasesc cuvînt potrivit), care sa plateasca în avans o masina? :ha::ha::ha: Daca da, atunci merita nu numai tzeapa, ci si o amenda. Ehe...eu am intalnit oameni care au vandut masina (cu acte) si au primit doar 30% din valoarea ei si promisiunea (de la un necunoscut) ca in max. 10 zile vor primi si restul de bani. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Noiembrie 2, 2012 Partajează Postat Noiembrie 2, 2012 Re: cum arata o teapa made in germania! Marea, aerul si fraierul, nu se termina niciodata... . :uameni Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Noiembrie 2, 2012 Partajează Postat Noiembrie 2, 2012 Re: cum arata o teapa made in germania! Ehe...eu am intalnit oameni care au vandut masina (cu acte) si au primit doar 30% din valoarea ei si promisiunea (de la un necunoscut) ca in max. 10 zile vor primi si restul de bani. sa vezi ce misto e cind iti face asta un cunoscut :ang2 si nu cu 70% ci cu 100% The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Noiembrie 2, 2012 Partajează Postat Noiembrie 2, 2012 Re: cum arata o teapa made in germania! Pe toate drumurile exista scris NOTARIAT. Daca vrei sa vinzi masina in rate se intocmeste un act de vanzare-cumparare cu clauzele respective. Daca cumparatorul nu respecta clauzele pierde banii dati si masina se recupereaza de catre vanzator. Daca dai masina pe PROMISIUNI fara actele specificate mai sus atunci cu PROMISIUNILE ramai, chiar daca persoana respectiva este cunoscuta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel_hnatec Postat Noiembrie 2, 2012 Partajează Postat Noiembrie 2, 2012 Re: cum arata o teapa made in germania! Ehe...eu am intalnit oameni care au vandut masina (cu acte) si au primit doar 30% din valoarea ei si promisiunea (de la un necunoscut) ca in max. 10 zile vor primi si restul de bani. :-)) am avut client care a cumparat o masina, un focus si pe contract au trecut moneda in lei fata de euro (anuntul pe net era in lei, 2700 lei), vanzatorul a vrut probabil sa atraga atentia cu anuntul respectiv si tipul care a cumparat-o a speculat toata treaba si l-a somat pe om sa ii predea actele si tot ce ii trebuie...asa si-a cumparat masina mai ieftina de 4,5 ori...trist! Si pe mine m-a "aburit" cineva cu un anunt de genul asta, sa trimit ca siguranta 500 euro prin Western pt ca respectiva persoana a avut neplacerea sa vina cu masina in tara si sa nu mai fie cumparata, etc.... Soooo....mare atentie. Nu lua viata in serios, oricum nu scapi viu din ea!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 Re: cum arata o teapa made in germania! Foarte tare :ha::ha::grin: Acum cateva zile , ma sunat un client la toyota :grin: ff hotarat , care e ultimul pret , sa vin sa o cumpar :tk ii confirm pretul si cand colo spune , pai nu ati scazut pretul pe mobile .de :ih :hl Ce mobile .de , omule :banana ca eu o vand pe :cl si pe autovit.ro !!! Am verificat si am vazut un anunt fals cu masina mea :f2 Nu va incantati cu astfel de anunturi , sa fim seriosi modelul asta de toyota hzj 73 , ce mai ieftina pe mobile .de , e 6000 euro cu motorul in portbagaj :grin:chiala , ruginita si defecta ! tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate