bob_cox Postat Noiembrie 2, 2012 Partajează Postat Noiembrie 2, 2012 Buna seara dragi colegi si prieteni!:winkl: Ma deranjeaza o problema destul de nasoala in ultima vreme-de catva timp dupa ce folosesc 4x4 reusesc foarte greu sa trec selectorul inapoi la 2wd,mai exact iese foarte greu din PART TIME,o data trebuie sa rulez cu 4x4 FULL TIME si apoi sa trec la 2wd(si asa un pic greu).Nu stiu de ce nu vrea sa treaca din Part Time (indiferent daca e high sau low) la 2wd.....Cateodata iese din 4x4 si dupa ce rulez cativa m maneta sare inapoi la Part Time singura! Cand m-am trezit azi dimineata,mi-am dat seama ca sunt mai batran cu o zi!-nu e nimic,voi compensa prin comportamentul meu copilaresc:j... MASINI: Toyota Rav4 d-cat,Aro M461 '71 l27d,Jeep cherokee '94 4 l high output Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Muntean Postat Noiembrie 2, 2012 Partajează Postat Noiembrie 2, 2012 Re: selector tractiune Aici avem aceiasi problema ! si apoi cautam un manual de raparatie online !http://click.infospace.com/ClickHandler.ashx?du=http%3a%2f%2fwww.automotivehelper.com%2ftopic137924.htm&ru=http%3a%2f%2fwww.automotivehelper.com%2ftopic137924.htm&ld=20121102&ap=2&app=1&c=acpro16.ggl&s=acpro16&coi=239137&cop=main-title&euip=109.166.141.226&npp=2&p=0&pp=0&pvaid=4dcf9e7899894ee3b77493ed62377bd3&ep=2&mid=9&hash=EFA42AECFC36E2492013F815BF9F4822 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tcmihai Postat Noiembrie 2, 2012 Partajează Postat Noiembrie 2, 2012 Re: selector tractiune sa intelegem ca este vorba despre un jeep? Mishu 0729 963 330 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Muntean Postat Noiembrie 2, 2012 Partajează Postat Noiembrie 2, 2012 Re: selector tractiune Sper sa-ti fie bun ! SUCCESURI !http://www.colorado4wheel.com./manuals/Jeep/XJ/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bob_cox Postat Noiembrie 2, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2012 Re: selector tractiune da este vorba de un cherokee din 94,4.0 l,high output-masina descrisa in semnatura... Cand m-am trezit azi dimineata,mi-am dat seama ca sunt mai batran cu o zi!-nu e nimic,voi compensa prin comportamentul meu copilaresc:j... MASINI: Toyota Rav4 d-cat,Aro M461 '71 l27d,Jeep cherokee '94 4 l high output Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Noiembrie 3, 2012 Partajează Postat Noiembrie 3, 2012 Re: selector tractiune Verifica sa fie in stare buna timoneria de la comanda reductorului. Se mai uzeaza si atunci face figuri. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Noiembrie 3, 2012 Partajează Postat Noiembrie 3, 2012 Re: selector tractiune Buna seara Verifica suportul cutiei de viteze .Daca este rupt iti sare din pozitia respectiva. Ai verificat uleiul in cutia de transfer ??? ALIN:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bob_cox Postat Noiembrie 4, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 Re: selector tractiune uleiul nu l am verificat inca,nu stiu ce fel de ulei a fost inainte,asa ca trebuie schimbat tot ca sa nu amestec...ce nu stiu e cum se goleste uleiul din cutia de transfer... Cand m-am trezit azi dimineata,mi-am dat seama ca sunt mai batran cu o zi!-nu e nimic,voi compensa prin comportamentul meu copilaresc:j... MASINI: Toyota Rav4 d-cat,Aro M461 '71 l27d,Jeep cherokee '94 4 l high output Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 Re: selector tractiune Daca masina ta are transmisie automata (si cam asa banuiesc) , ai putea sa faci o incercare prin a pune selectorul pe neutral si apoi sa opresti motorul. In situatia asta iese din 4W? ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bob_cox Postat Noiembrie 5, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 Re: selector tractiune da asa iese,problema e ca penultima pozitie inainte de 2wd e PART TIME HIGH si inevitabil trebuie sa treci selectorul prin aceasta pozitie deoarece la Cherokee pozitiile selectorului de tractiune sunt secventiale(ca sa ajungi de la PART TIME LOW si pana la 2WD trebuie sa treci prin toate treptele(in total are 5).De aici problema: cand ajunge la penultima pozitie nu vrea sa sara in 2wd(care e ultima).In 4x4 FULL TIME si in N intra usor,cu cele doua trepte PART TIME mi se pare ca e problema... Cand m-am trezit azi dimineata,mi-am dat seama ca sunt mai batran cu o zi!-nu e nimic,voi compensa prin comportamentul meu copilaresc:j... MASINI: Toyota Rav4 d-cat,Aro M461 '71 l27d,Jeep cherokee '94 4 l high output Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bob_cox Postat Noiembrie 9, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Re: selector tractiune si cum s-a rezolvat..... Cand m-am trezit azi dimineata,mi-am dat seama ca sunt mai batran cu o zi!-nu e nimic,voi compensa prin comportamentul meu copilaresc:j... MASINI: Toyota Rav4 d-cat,Aro M461 '71 l27d,Jeep cherokee '94 4 l high output Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Re: selector tractiune timoniera de la schimbator....am avut aceeasi problema Aiurea...schimbatorul de la manuala e PE cutie, nu ai timonerie. Vanator de posturi...ce ai de vanzare ? '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Re: selector tractiune Aiurea...schimbatorul de la manuala e PE cutie, nu ai timonerie. Vanator de posturi...ce ai de vanzare ? :g mai are domnul bmw cateva postari de genu asta..... Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate