Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Inca un Jimny!

octav_man

Postări Recomandate

• Răspunsuri 95
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Inca un Jimny!

Au venit gumele!!! mai mult decat repede. ei anuntasera ca vor ajunge cam pe 17 nov si uite ca azi au sunat de la curier si ajung dupa amiaza!

sper sa fie in colet ce am comandat!!!!

Don't drink and drive!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

raman profund dator daca vad ce si cum ai montat!

si mai ales, de unde ai luat piesele!

poate faci apoi inca o comanda!!!

Spor la treaba si poze cat mai concludente!

Don't drink and drive!
Link spre comentariu

794139453_Gumecooper.thumb.jpg.42585f934693006f44977dd94f384d4f.jpg794139453_Gumecooper.thumb.jpg.42585f934693006f44977dd94f384d4f.jpg

gata! montate!

revin cu impresii dupa prima zapada!

doua dintre ele echilibrate usor, cca 55 g plumb.

celelalte doua cam vreo 130 g Pb.

urmeaza, peste cateva zile, sa schimb cam tot ce e trenul de rulare fata: amortizoare, arcuri, bucse, bielete directie si antirului. Furnuzate de roly! astept coletul!

Don't drink and drive!
Link spre comentariu

e dus un amortizor, pierde ulei.

un arc nu prea arata bine, iar bucsele sunt imbatranite.

masina a stat pe dreapta vreo 2 ani si cam toate reperele de cauciuc sunt coapte.

caut sa schimb si tampoanele de la cutia de viteze, sunt 3, si nu le gasesc reperele, nu stiu ce sa comand!

Don't drink and drive!
Link spre comentariu

prima si, cred, ultima spalare pe anul asta!

sa nu comentati nimic despre floricelele de pe masina! promit sa scap de ele! ... sau nu...

:grin:

asa ca.... sa vina pozele!

20121114_105914.thumb.jpg.896a9746d954d9d7957b0bda2c802877.jpg20121114_105819.thumb.jpg.8d90f2aad7d95c43335cf828c6f3b73f.jpg20121114_105922.thumb.jpg.44d8e0e06cb541d344b0e2755e976c7f.jpg20121114_105840.thumb.jpg.360feece801286167eaad1958a75fc25.jpg20121114_105852.thumb.jpg.e0c1a085da3d2b0673f14f0fd2ca99ca.jpg20121114_105905.thumb.jpg.a011507d74a57f9a0a56707531d2017a.jpg20121114_105950.thumb.jpg.1d69575d9fc3a98d81b31b3a12f690c7.jpg20121114_105931.thumb.jpg.b86efaa07df7b78c71e783144debc42b.jpg

Editat de Astral
Don't drink and drive!
Link spre comentariu

Au venit piesele!!!!

Roly a fost mai mult decat prompt!!!

Asa ca luni....la treaba!

Amortizoare - Monroe Adventure

Arcuri - Kayaba

Bielete si bucse tren rulare fata - am uitat!

Dupa montare revin cu impresii si modificari de comportament ale agregatului!

Don't drink and drive!
Link spre comentariu

Puntea fata e pusa la punct! Urmeaza amortizorul de directie!

Ma pot lauda ca puntea fata si directia sunt puse la punct!

Azi am schimbat amortizoare, arcuri, bielete antiruliu si directie si alte bucse ce mai erau pe acolo!

Facut directia pe stand.

Titan Ice! Alta viata!

Nu mai face volanul ca la masinutele electrice din parcul de distractii!

merge cu 120km/h fara probleme si fara emotii!! inainte, pe la 80 faceam masaj la spate....transmis de la volan!

A, si bujiile au fost schimbate, ca cele vechi....erau de prin WW2!

Merci colegului roly pt piese! La fix!

Si mai urmeaza amortizorul de directie! Am vorbit cu colegul Rupa din Craiova si imi va face el acolo sistemul de prindere pt amortizor, asa ca eu va trebui sa iau amortizorul!

Sa merg pe cel soft de MB Cobra? sau sa intru pe ceva mai dur? Procomp sau similar?

P.S.

Cum stau la capitolul consum agregatele voastre? mi-a iesit 11,9 l/100km !!!!

ce-i drept, 90% oras si 10% noroaie, dar totusi...e echipat standard, daca ii mai fac si ceva modificari...ia cat un Cherokee 4,0l !!!!

Sa pun, totusi, pe seama bujiilor?

Si a stilului mai...nervos?

Daca trag linie, prin oras ies mai ieftin cu BMW de 3.000 cmc!

Editat de octav_man
Don't drink and drive!
Link spre comentariu

Cat te-a costat ce ai facut la masina?....niste poze din timpul lucrarilor?...

1.000 lei piesele si 300 lei manopera, cu tot cu directia pe stand!

Bujiile nu le pun la socoteala, le aveam ramase de la alta benzinara!

Amortizoare Monroe Adventure, Arcuri Kayaba (am scris corect?!), bucse si bielete ... nu stiu exact!

Pe stock, fara inaltari sau alte modificari....

Sa vad mai intai cum ma descurc cu agregatul asa, apoi voi trece treptat la modificari!

Va urma troliu (posibil cu alta bara fata sau bullbar), carlig, body lift (sau suspension lift) 5 cm, asa, mai light!

Dupa ce trece iarna cred ca voi lua ceva Simex, posibil pe dimensiunea standard.....e...pana atunci mai studiez!

La capitolul poze din timpul operatiunii....pauza! Shame on me, insa am lasat masina la service si am fugit la munca, nu am avut deloc timp azi sa trec pe acolo sa-mi bag nasul si mainile in vaselina! Doar la capitolul bujii, dar deja era restul terminat!

Don't drink and drive!
Link spre comentariu

Felicitari pentru Jimny!

Vroiam sa iti spun ca am si eu tot Cooper Wheathermaster ST2, dar la mine au o banda alba pe talon. Sunt 215/75 r15. O fi model mai vechi sau difera doar in functie de dimensiune ?? (vezi exemplu la BFG la dimensiuni mici nu mai scrisul pe alb)

Mitsubishi Pajero mk3 lwb 2.5 :cl
Link spre comentariu

Tot ce se poate, sa fie peste o anumita dimensiune!

Sau se uita la client! :)

Ce au spus: lasa, ca asta abia si-a luat Jimny, nu se prinde ca mai trebuia si o dunga! :)

On-topic:

Sper sa ma poarte bine la iarna! Nu am de gand sa ma dau rotund prin nameti, dar nici sa nu ma fac de rusine!

Tu cum te-ai impacat cu ele?

Don't drink and drive!
Link spre comentariu

Tot ce se poate, sa fie peste o anumita dimensiune!

Sau se uita la client! :)

Ce au spus: lasa, ca asta abia si-a luat Jimny, nu se prinde ca mai trebuia si o dunga! :)

On-topic:

Sper sa ma poarte bine la iarna! Nu am de gand sa ma dau rotund prin nameti, dar nici sa nu ma fac de rusine!

Tu cum te-ai impacat cu ele?

E primul an si la mine. Le-am montat cam de 2 saptamani. Sunt luate SH (100 euro), dar sunt ca noi (au vazut doar o iarna). Si eu sunt curios de ele. Oricum, fata de cele care vin pe Jimny stock (Bridgestone Dueler) astea sunt dedicate de iarna. Mi-am luat acum si 4 BFG MT km2 de la colegul "revo", dar le pun la primavara.

Mitsubishi Pajero mk3 lwb 2.5 :cl
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Verdict! MERITA toti banii gumele astea! Testate prin zapada din ... gradina! ca din cauza unei ... functionare sarace cu duhul si cu mintea... nu am inca nr definitive cu care sa pot scoate agregatul la troiene!

Mi-a incurcat actele si nu am putut scoate nr vineri, asa ca invart Jimny-ul prin gradina, noroc ca e mare si in panta si am cat de cat parte de fun!

Let it snow, let it snow!

Editat de octav_man
Don't drink and drive!
Link spre comentariu

Am si amortizor de directie!

Uite ca dupa ce am tot cautat si prospectat, cu ajutorul unui forumist de treaba (se stie cine) am reusit sa montez si amortizorul de directie!

E amortizor de directie pt MB Cobra W123 model 1976 - Sachs, cca 120 lei.

Inca vreo 120 bridele de prindere si 60 manopera de ajutor si de modificat putin bridele.

Total - 300 lei.

Placerea de a conduce fara sa mai fac forta brate si masaj la palme - nepretuita!

Acum se descarca si pozele din telefon si revin imediat cu imagini.

Nu e munca de super profesionisti, dar ... functioneaza! Cel putin pana acum!

Don't drink and drive!
Link spre comentariu

Sa-l folosesti cu placere.Arata frumos lucrarea.Sunt curios de ce parere ai cu el montat. Eu mi l-am montat saptamana trecuta si sa fiu sincer nu am simtit vreo diferenta nici la rotirea volanului (nu mi se pare ca volanul se roteste mai usor ca inainte), si nici la micile trepidatii date de cauciucurile resapate care mai fac figuri cateodata...

Link spre comentariu

Volanul nu se roteste mai usor ci mai greu, insa senzatia asta e "perceputa" de pompa de servo si mai putin de sofer. Insa volanul va sta mai ferm in urma contactului rotilor cu denivelarile.

Suzuki Jimny 1.3i 2004

"There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet

Link spre comentariu

Sa-l folosesti cu placere.Arata frumos lucrarea.Sunt curios de ce parere ai cu el montat. Eu mi l-am montat saptamana trecuta si sa fiu sincer nu am simtit vreo diferenta nici la rotirea volanului (nu mi se pare ca volanul se roteste mai usor ca inainte), si nici la micile trepidatii date de cauciucurile resapate care mai fac figuri cateodata...

Volanul se va roti putin mai greu, probabil aproape insesizabil, pentru ca la viraj trebuie sa comprimi/decomprimi si amortizorul, lucru pe care, cum spunea si colegul UNDE, il face pompa de servo directie, dar efectul principal este ca nu o mai ia masina pe unde vor rotile, de exemplu pe sleaurile facute de camioane in asfalt, iar in off-road atenueaza socurile pe care le iei in roti de la bolovani, santuri etc.

Misto lucrarea, abia astept sa mi-l montez si eu, la mine chiar trebuie, ca masina mea cu anvelopele astea mari si cu SL-ul, merge mai mult pe unde vrea ea, decat pe unde vreau eu :ang4

Numai bine.

Editat de mita31
All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! lllllll
Link spre comentariu

Merci de aprecieri! azi sper sa am timp sa redimensionez putin pozele sa le pot pune aici, sa vedeti exact!

Ale naibii telefoane cu camere de enspe mii de pixeli, fac poza cat China si cand ti-e lumea mai draga mai apare si AUTO pe ecran si face el ce balans de alb vrea sau focalizeaza pe cine stie ce detaliu! Tot mai buna e camera DSRL!

Don't drink and drive!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare