ferodo Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 POate sa-mi puna cineva o poza cu un cric de vitara? Nu vreau sa par noob dar cu asta pe care il am sunt numai probleme. Ori nu stiu eu unde sa-l pun, cert e ca nu am nici un pic de stabilitate.:al Don't drive faster than your angel can fly.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 (editat) Re: cric vitara Cricul original de Vitara nu este unul chiar bun/rezistent... O poza cu cricul: Si alta din manualul propietarului, ca sa vedeti unde/cum se pune: In manual recomanda folosirea lui doar pentru a schimba o roata. Pe Vitara din dotare avem un cric de Jeep Grand Cherokee, mai rezistent decat cel original :wink:. Unul ca asta: este mai mai bun si mai practic decat cel original. Se pune in locul celui original si are in partea superioara un surub lung cu care puteti sa-i dati cati-va cm in plus miscandul in sens anti-orar. Este mai putin ''obositor'' decat cel original. Ori puteti face rost de altul de pe alta masina care sa fie mai ok. Cu respect, Teodor. Editat Noiembrie 5, 2012 de Teodor4x4 1 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ferodo Postat Noiembrie 5, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 (editat) dupa desen inteleg ca se monteaza sub longeron? E corect? ce ma feranjeaza e faptul ca in partea superioara cricul este plat si nu dau pe sub masina decat de suprafete curbe. Editat Noiembrie 5, 2012 de Astral Don't drive faster than your angel can fly.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 (editat) Re: cric vitara Acest desen este putin mai complet :grin: : Daca va uitati atent, pe sasiu, este o tablita care se potriveste cu forma cricului. E o mulura/rama unde se pune cricul. Pentru a ridica masina mai repede, in fata se poate pune cricul sub grila, langa roata (trebuie sa fie un fel de surub mare iesit in afara unde se fileteaza cricul). In spate se poate pune si la suportul amortizorului sau pe punte fara sa atingeti conductele de la frana. Nu sprijiniti cricul niciodata pe tabla masinii. Cu respect, Teodor. Editat Noiembrie 5, 2012 de Teodor4x4 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 Re: cric vitara la o vitara inaltata eu folosesc acel cric sub punte pe spate si sub brat pe fata (in zona pivotului) ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ferodo Postat Noiembrie 5, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 Re: cric vitara multumesc mult. Don't drive faster than your angel can fly.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
finu..l Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 Re: cric vitara salut chiar azi am luat si eu un cric pt vitara mea(nu aveam deloc) Este asemanator cu cel rosu din poza postata de colegul de mai sus L am luat de la metro cu 70 ron Zice ca ridica 6 tone Il poti folosi fara probleme bagat sub sasiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soxxxxxxxxxx2003 Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 Re: cric vitara eu am fost la norauto si mi-am luat unu ca nu aveam unu cum trebuie, si am gasit intr un final cu 2 cilindri, si acum pot ridica masina d la carligu de remorcare fara probleme Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate